Dženifer Eniston

Dženifer Eniston usvaja djevojčicu

Zvijezda 'Prijatelja' Dženifer Eniston (49) konačno će se okušati u majčinstvu, piše Globe.

Poznate ličnosti koje nisu online

Društvene mreže mlađim generacijama postale su već uobičajena stvar. Svakodnevno objavljuju fotografije šta rade, s kim i gdje. Isto tako, i poznate ličnosti često sebe promovišu putem društvenih mreža, a mnogi skupe i velik broj pratioca.

Poznati parovi koji su se upoznali na sastancima na slijepo

Izgleda da i poznate ličnosti imaju ljubavne tegobe vezane za upoznavanje ljubavnih partnera, pa im treba pomoć prijatelja (u slučaju poznatih, i menadžera) koji im organizuju sastanke na slijepo, odnosno spajaju ih sa njima nepoznatom osobom sa kojom smatraju da će biti kompatibilni. Takvi sastanci mogu da budu stresni, ali se su se za ove poznate ličnosti isplatili!

Dženifer i Bred obnavljaju romansu?

Mada su Dženifer Eniston i Džastin Teru objavili da se razvode, svi koji su navijali za obnovu romanse između Dženifer i Breda Pita dobili su novu nadu kako će par opet biti zajedno.

Bredova poruka kriva za raspad Dženiferinog braka?

Od kada je Dženifer Aniston saopštila da se razvodi od Džastina Terua, u medijima su se pojavile razne informacije koje su dali bliski prijatelji slavnog para.

Novi detalji: Dženifer ostavila Džastina zbog zagrljaja?

Za Dženifer Aniston "kap koja je prelila čašu" u njenom odnosu sa Džastinom Teruom bila je - jedan zagrljaj. I tako se kao i uvijek u životu pokazalo da se sitnice najviše računaju i da je izuzetno tanka linija koja razdvaja dva lica medalje.

Otkriveni pravi razlozi razvoda Dženifer Aniston

Iako je holivudska glumila Dženifer Aniston izdala saopštenje o razvodu, ona nije htjela da otkrije prave motive rastanka. Svjetski mediji već pišu o sukobima para, a ima i onih koji su u u cijelu situaciju uvukli i Bred Pita.

Razvode se Dženifer Eniston i Džastin Teru

Američki glumci Dženifer Aniston i Džastin Teru se razvode.

Dženifer Eniston o mogućnosti ponovnog okupljanja "Prijatelja"

Toliko se puta spekulisalo o ponovnom snimanju serije "Prijatelji", čak i u formi filma.

Evo kako je prošao susret Dženifer i Anđeline

Nekadašnje ljute suparnice, Dženifer Aniston i Anđelina Džoli, susrele su se na dodjeli nagrada "Zlatni globus" .

Najčitanije