Dženifer Lopez

Kćerka Dženifer Lopez objavljuje knjigu o molitvama

Dvanastogodišnja Ema, kćerka pkevačice Dženifer Lopez, objaviće knjigu ove godine svoju prvu knjigu.

Kuvar Džej Lo otkriva glavnu tajnu njene ishrane

Bez obzira na godine, Dženifer Lopez ostaje jedna od najatraktivnijih žena na planeti.

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez odložili vjenčanje u Italiji

Američka pjevačica Dženifer Lopez i bivši bejzbol igrač Aleks Rodrigez vjenčaće se u Italiji po okončanju pandemije virusa COVID-19, umjesto na ljeto, kako je prvobitno planirano, prenijeli su danas italijanski mediji.

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez odložili vjenčanje zbog virusa korona

Pjevačica i glumica Dženifer Lopez (50) i njen vjerenik, sportista Aleks Rodrigez (44) otkrili su da su prinuđeni da zbog pandemije virusa korona otkažu planirano vjenčanje.

Lopez: Pomalo razočaravajuće što nisam nominovana za Oskara

Nakon nekoliko mjeseci priče i promocije vezane za film "Hustlers", Dženifer Lopez je izjavila kako je činjenica da zbog ovog ostvarenja nije nominovana za Oskara pomalo razočaravajuća, prenosi People.

Žalbe na nastup Šakire i Dženifer Lopez na Super Bowlu

Federalna komisija za komunikacije primila je 1.312 žalbi gledalaca koji su bili bijesni zbog nastupa Šakire i Dženifer Lopez na Super Bowlu koji je održan tokom poluvremena. Nazvali su ga pornografskim i sramnim.

Dženifer Lopez skinula ekstenzije i pokazala prirodnu kosu

Pop diva i glumica Dženifer Lopez nikada ne odustaje od svoje omiljene dnevne rutine, a to je odlazak na trening i u teretanu.

Pjevačica oduševila fotografijom u bikiniju: "Moraću da te blokiram"

Poslije sjajnog nastupa na Superboulu, Dženifer Lopez oduševila je fanove još jednom svojim izvajanim tijelom u bikiniju.

Tužba zbog plesa Šakire i Džej Lo: Hoću milijarde, donijele su grijeh

Bivši trener više srednjoškolskih ekipa u američkom fudbalu, Dejv Dobenmajer podnio je tužbu sudu u Ohaju protiv NFL, Pepsija, TV Fox i još nekoliko kompanija zbog Superbola.

Kćerka Dženifer Lopez zvijezda Superboula

Popularne pjevačice Šakira i Dženifer Lopez bile su zvijezde Superboula ove godine, ali ona koja je ipak ukrala pažnju bila je jedanaestogodišnja kćerka Dženifer Lopez, Eme Muniz.

Najčitanije