Dženifer Lopez

Džej Lo se pojavila sa velikom čvorugom na glavi

Dženifer Lopez (50) i dalje snima film "Marry me" ("Udaj se za mene"), a na posljednjem setu u nizu uslikana je sa ogromnom "čvorugom" na glavi.

Poznate dame otkrile koju veličinu garderobe nose

Ljudi često donose pogrešne zaključke o nečijem izgledu jer ne uzimaju u obzir da ono što vide na televiziji i na naslovnicama nisu realne proporcije.

Dženifer Lopez htjela da pozdravi fanove, pa zamalo pala sa balkona

Pjevačicu je loša procjena mogla skupo da košta.

Dženifer Lopez objavila kako se spremala za ulogu striptizete

Dženifer Lopez (50) odigrala je ulogu striptizete Ramone u novom holivudskom ostvarenju "Hustlers" koji će premijerno biti prikazan 13. septembra.

Dženifer Lopez zbog vjerenika prekinula koncert

Dženifer Lopez, nakon što je proslavila ulazak u šestu deceniju 24. jula, iznenadila je i svog partnera Aleksa Rodrigeza na svom koncertu, koji je prekinula kako bi mu otpjevala za rođendan.

Ovako Dženifer Lopez slavi 50. rođendan

Latino diva Dženifer Lopez u srijedu je proslavila jubilarni 50. rođendan, a tim povodom napravila je spektakularnu žurku.

Dženifer Lopez otpjevala duet sa kćerkom

Uprkos raskošnoj produkciji, kostimima i vrućim koreografijama, prvu veče velike svjetske turneje Dženifer Lopez obilježila je njezina 11-godišnja kćerka Eme, koja je prvi put stala na veliku pozornicu i svojim glasom raspametila hiljade fanova, ali i slavnu majku.

Džej Lo postala vlogerka: Pogledajte video sa njenim blizancima

​Dženifer Lopez je odlučila da svojoj publici priušti nešto drugačije, pa je objavila desetominutni vlog pod imenom "Twin talks" – ili "Razgovor sa blizancima" , čija je zamisao intervju pjevačice i njeno dvoje djece blizanaca.

Džej Lo šokirala izjavom: Ništa od vjenčanja

Pjevačica Dženifer Lopez je trenutno usredsređena na karijeru, pa je tako vjenčanje s Aleksom Rodrigezom još uvijek u drugom planu.

Dženifer Lopez optužena za krađu poslovne ideje

​"World of Dance" je američko takmičenju u plesu, čiji je ekskluzivni producent Dženifer Lopez. Emisija se emituje već tri sezone, ali slavna pjevačica je sada dobila tužbu zbog krađe ove poslovne ideje.

Najčitanije