Džerdan Šaćiri

"Blik": Jang Bojs protiv Zvezde i za čast Šaćirija

Vodeći švajcarski štampani mediji duel Jang Bojsa i Crvene zvezde u Bernu najavljuju kao pitanje časti za švajcarski fudbal i tamošnjeg reprezentativca rođenog na Kosmetu Džerdana Šaćirija.

Klop: Šaćiri nije reagovao negativno

LIVERPUL - Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da Džerdan Šaćiri nije negativno reagovao kada mu je saopštio da ga neće voditi u Beograd na meč protiv Crvene zvezde i da je želja da sav fokus bude usmjeren na fudbal.

Šaćiri: Ne plašim se, dolazim u Beograd da igram fudbal

Švajcarski fudbalski reprezentativac porijeklom sa Kosova Džerdan Šaćiri, koji će ove jeseni sa Liverpulom gostovati Crvenoj zvezdi u utakmici Lige šampiona, izjavio je da se ne plaši dolaska u glavni grad Srbije.

Švajcarci bijesni na Šaćirija: Jesmo na planini, ali nismo zaluđeni nacionalisti

Glavni urednik sportske rubrike popularnog švajcarskog portala Blik (Blick) kritikovao je način na koji se Džerdan Šaćiri izvinio zbog albanskog "orla".

Generalni sekretar FS Švajcarske podnio ostavku zbog igrača s Kosova

Potresi ne prestaju da pogađaju Fudbalski savez Švajcarske i tamošnju fudbalsku javnost.

Albanci skupljaju pare za Šaćirija i Džaku, uplatio i kosovski ministar

Albanci porijeklom iz Kosova i Metohije koji žive u Njujorku pokrenuli su u ponedjeljak akciju skupljanja novca kako bi platili kaznu koju su od FIFA dobili Granit Džaka i Džerdan Šaćiri.

FIFA samo upozorila Džaku i Šaćirija, kazna 10.000 franaka

FIFA je danas, zbog pokazivanja rukama albanskog nacionalnog simbola dvoglavog orla, izrekla upozorenje i novčanu kaznu od 10.000 švajcarskih franaka igračima švajcarske fudbalske reprezentacije Granitu Džaki i Džerdanu Šaćiriju.

Šaćiriju i Džaki prijeti suspenzija od dva meča

Džerdan Šaćiri i Granit Džaka, reprezentativci Švajcarske, mogi bi da budu supendovani na dva meča neigranja zbog miješanja politike u sport prilikom proslave gola na meču sa Srbijom, prenosi BBC.

Švajcarci ljuti na svoje Albance: Prekršili ste muško obećanje

Švajcarski reprezentativac Granit Džaka, koji je postigao gol, kojim je izjednačio rezultat u utakmici Svjetskog prvenstva protiv reprezentacije Srbije, kaže da njegovo slavlje "albanskim orlom" nije bila nikakva poruka protivniku.

Švajcarci se okrenuli protiv Šaćirija: Srbi su u pravu

Reprezentativac Švajcarske Džerdan Šaćiri ne tako davno iznervirao je navijače iz Srbije, ali ne samo njih, kad je objavio fotografiju svojih kopački na kojima je iscrtana i zastava Kosova.

Najčitanije