Džeri

Preminuo legendarni Džeri Sloun

Legendarni trener NBA ligaša Jute Džeri Sloun preminuo je danas u 78. godini, saopštio je taj klub.

Preminuo reditelj crtanog filma "Tom i Džeri"

Gene Deitć, dobitnik Oscara za animaciju, producent i ilustrator nekih od kultnih crtanih filmova poput Toma i Džerija i Popaja, preminuo je u 96. godini u svom stanu u Pragu.

Pred TV pa u krevet: Kultni crtići koji su emitovani prije dnevnika

Svi su se kao mali voljeli igrati u parku, rata s prijateljima, fubal, lastiš, olimpijade, lopova i pandura i raznorazne druge igre. Nakon iscrpnih sati igranja, jedna stvar uvijek je vukla u kuću, crtani filmovi prije dnevnika.

Tom i Džeri slave 80. rođendan

Popularni crtani junaci mačak i miš Tom i Džeri, slave 80 godina postojanja ove nedjelje.

Gdje je neustrašivi bik Džeri?

Bik Džeri postao je zvijezda kad je 25. oktobra pobjegao iz klaonice u Kaštel Starom.

U potragu za bikom Džerijem uključuje se i dron

SPLIT - Lov na najpoznatijeg hrvatskog bika, Džerija, koji je pobjegao iz klanice, biće nastavljen, a u potragu će biti uključena i avijacija.

Džeri Halivel, bivša Spajsica, uživa u Dubrovniku

Džeri Halivel, bivša članica nekada popularne grupe Spice Girls, ovih dana uživa u Dubrovniku, a u posjetu tom gradu došla je u pratnji supruga Kristijana Hornera i u društvu Bernija Eklstona i njegove supruge Fabijane Flosi.

Džeri Sajnfeld prodao lažni Porsche pa dobio tužbu

​Slavni komičar Džeri Sajnfeld je veliki ljubitelj automobila, a izgleda da će se sada zbog svojih limenih ljubimaca naći u problemima.

Tom i Džeri dobijaju igrani film?

Studio Hana-Barbera nam je podario klasik o mačku i mišu koji se svađaju do iznemoglosti, a "Warner Bros", sada želi da Tom i Džeri "ožive" na velikom platnu.

Guverner Kalifornije:Tramp će ostati upamćen kao budala

SAN FRANCISKO - Američki predsednik Donald Tramp vjerovatno će ostati upamćen kao budala i lažov što se tiče životne sredine, izjavio je danas guverner Kalifornije Džeri Braun.

Najčitanije