Džin

Koji auto izabrati kada ste visoki 218 cm?

Dok većina ljudi prilikom kupovine automobila obraća pažnju na stvari kao što su ekonomičnost u vožnji ili veličina gepeka, ovaj Holanđanin prvo provjerava da li uopšte može da se smjesti u vozačko sjedište.

U prodaji džin sa biljem iz bašte Elizabete Druge

Britanska kraljevska prodica počela je da prodaje suvi džin s limunom, vrbenom, bobicama gloga i lišćem šljive, ubranim iz bašte kraljice Elizabete Druge u Bakingemskoj palati.

Preminula sestra Džona Kenedija

NJUJORK - Džin Kenedi Smit, posljednja živa sestra bivšeg američkog predsednika Džona F. Kenedija preminula je u 92. godini, potvrdila je njena ćerka.

Vranjanka rodila bebu džina

Kada je otišla na posljednji pregled ultrazvukom prije porođaja mladoj Kristini Tasić-Stojanović rekli su da je beba krupna i da ima oko četiri kilograma. Nije je to iznenadilo jer joj je i prvi sin bio krupna beba. Međutim, kada se 29. januara porodila i kada joj je babica saopštila da njena beba ima pet kilograma i 290 grama bila je u blagom šoku.

Kombinacija smišljena u raju: Torta od sira i džin tonik

​Za kraj godine odlučili smo spojiti omiljenu tortu i koktel u jedan nezaboravni desert i njime "nazdraviti“ 2020. godini.

Tragična priča "najljepše žene filmske istorije"

Holivudska glumica Džin Tirni smatrana je najljepšom ženom u filmskoj istoriji, ali jedan tragičan događaj promijenio joj je život iz korijena.

Džin-tonik sa lubenicom osvježava nakon prvog gutljaja

​Ne možete ljeto zamisliti bez lubenice? Obožavate džin-tonik? Onda svoja dva favorita jednostavno spojite i uživajte u piću koje će vas osvježiti, a po potrebi i dodatno "zagrijati" zabave u toplim ljetnim noćima.

Zova-džin: Recept za super verziju popularnog pića

Bez imalo sumnje izrada domaćeg sirupa od zove odličan je način za iskoristiti cvjetove predivnog mirisa, ali za one koji žele isprobati nešto drugačije, džin s okusom zove je jednako divna i neobična alternativa.

Mehanički džin od dva metra pleše uz Sinatru

Robot Titan, gost Digitalnog samita Zapadnog Balkana koji se održava u Beogradu, oduševio je danas učesnike iz zemlje i svijeta performansom, plesom uz čuvene svjetske hitove.

Najbolji recept za džin tonik, isprobajte ga večeras

Prvi džin tonik je napravljen u Indiji. Tonik nije ništa drugo nego voda pomiješana sa šećerom i kininom koju mu daje gorak okus.

Najčitanije