Džon Bolton

Bolton poslao upozorenje Moskvi zbog vojske u Venecueli

VAŠINGTON - Američki savjetnik za državnu bezbjednost Džon Bolton uputio je upozorenje Rusiji zbog prisustva ruske vojske u Venecueli.

Bolton: Želimo što širu koaliciju za smjenu Madura

VAŠINGTON - Savjetnik za nacionalnu bezbjednost američkog predsjednika Džon Bolton rekao je da SAD žele da formiraju što je moguće širu koaliciju za svrgavanje sa vlasti predsjednika Venecuele Nikolasa Madura.

Trampova administracija ima novu metu: "Ortegini dani su odbrojani"

VAŠINGTON - Savjetnik američkog predsjednika za nacionalnu bezbjednost Džon Bolton spreman je da svoj višedecenijski sukob sa predsjednikom Nikaragve Danijelom Ortegom riješi njegovim odlaskom sa vlasti, javlja RT.

Bolton: Razmotrili bi ukidanje sankcija oficirima Venecuele

VAŠINGTON - SAD bi razmotrile ukidanje sankcija uvedenih visokim oficirima Vojske Venecuele ukoliko priznaju vladu samoproglašenog predsjednika Huana Guaida, izjavio je sinoć američki saveznik za nacionalnu bezbjednost Džon Bolton.

Bolton slučajno otkrio plan Amerike: "5.000 vojnika u Kolumbiju"

VAŠINGTON - U bilježnici koju je američki savjetnik za nacionalnu bezbjednost držao u ruci tokom konferencije posvećene Venecueli, stajalo i "5.000 vojnika u Kolumbiju".

Bez sastanka Tramp-Putin dok Rusija drži ukrajinske brodove

VAŠINGTON - Sastanka između američkog predsjednika Donalda Trampa i ruskog predsjednika Vladimira Putina neće biti dok god Rusija drži ukrajinske brodove i posadu koje je zaplijenila u blizini Krima, izjavio je danas američki savjetnik za nacionalnu bezbjednost Džon Bolton.

Maduro: Bolton planira invaziju na Venecuelu

KARAKAS - Predsjednik Venecuele Nikolas Maduro rekao je večeras da američki savjetnik za državnu bezbjednost Džon Bolton predvodi plan invazije na Venecuelu.

Bolton: Kineske kompanije kradu američku intelektualnu svojinu

VAŠINGTON - Američki savjetnik za nacionalnu bezbjednost Džon Bolton rekao je da je unaprijed znao za hapšenje jednog od šefova "Huaweia" u Kanadi, koji treba da bude izručen Americi.

Bolton: Kineske rakete ugrožavaju srce Rusije

Vašington bi želio da održi razgovore sa Moskvom o vojnim aktivnostima Kine, izjavio je savjetnik američkog predsjednika za nacionalnu bezbjednost Džon Bolton tokom posjete Tbilisiju.

Vickasti Putin se našalio na račun Amerikanaca

Ruski predsjednik Vladimir Putin našalio se s netrpeljivošću SAD prema Rusiji na sastanku s američkim savjetnikom za nacionalnu bezbjednost Džonom Boltonom.

Najčitanije