Džoni Štulić

Džoni Štulić podijelio "Azrine" koncertne snimke

​Legendarni Džoni Štulić objavio je na svom Youtube kanalu, na kome se potpisuje kao Petrović Petar, snimak pod nazivom "Azrino sunčano dno", na kome se može vidjeti i čuti više od dva sata svirki njegovog legendarnog benda Azra.

Preminula majka Johnnyja Štulića

Slavica Štulić majka Johnnyja Štulića, nekadašnjeg kompozitora, pjevača i gitariste kultne 'Azre', preminula je u 97. godini, saopštila je porodica.

Džoni Štulić demantovao Šerbedžiju: Nisu bili prijatelji

Nekadašnji frontmen zagrebačke grupe "Azra" Branimir Džoni Štulić demantovao je da je bio dobar prijatelj s glumcem Radetom Šerbedžijom i da mu je napisao pjesmu za predstavu.

Džoni Štulić: Sve sam pjesme napravio sebi

Nekadašnji frontmen grupe "Azra" Branimir Džoni Štulić, koji je protekle nedelje napunio 64 godine, u intervjuu sarajevskom "Dnevnom avazu" iz Holandije u kojoj živi i radi, izjavio je da mu "nije drago" što se "tolika prašina na internetu podigla za njegov rođendan", kako je ocenila autorka intervjua.

Ko su stvarne ličnosti iz hitova Džonija Štulića?

Branimir Džoni Štulić, jedna od najvećih rok ikona ovih prostora, danas slavi 64. rođendan. Ili ga se samo sjetio, jer svi oni koji su odrasli na njegovim pjesmama znaju da su stvari poput rođendana za njega trivijalnosti.

Džoni Štulić: Azra nije hrvatski bend, ja sam Azra

ZAGREB - Pjevač i gitarista legendarne rok grupe Azra Branimir Džoni Štulić reagovao je na izjavu Siniše Škarice, urednika nekadašnjeg "Jugotona", danas "Kroacija rekordsa", da je ta diskografska kuća vlasnik snimaka Azre.

Džoni Štulić podnio žalbu Ustavnom sudu Srbije

Poznati jugoslovenski rok muzičar Branimir Štulić podnio je žalbu Ustavnom sudu Srbije zbog povrede prava na pravično suđenje i suđenje u razumnom roku, u postupku za zaštitu autorskih prava, prenijela je danas televizija N1.

Jurica Pađen: Štulić me prvo otkantao, pa odsvirao "Prijateljsku vatru"

Jurica Pađen, jedan od najboljih gitarista na ovim prostorima, nedavno je snimio instrumentalni album "All Stars", na kojem su mu se pridružili neki ovdašnji vrhunski muzičari i gitaristi.

Džoni Štulić sada nudi Zakusku

Legendarni lider Azre Branimir Džoni Štulić poslije "Gozbe" za svoje fanove ima novo iznenađenje - sada je na svom Youtube kanalu pripremio "Zakusku", još 18 snimaka u nastalih u njegovom kućnom studiju.

Štulić: Nikad ne bih svirao u Zagrebu, možda u Beogradu

"Ne pada mi na pamet da izvodim stare hitove "Azre", to je davno prošlo vrijeme. Morao bih da uradim jedno tridesetak koncerata da bih poslije toga možda svirao nekakav veliki koncert", rekao je legendarni muzičar.

Najčitanije