Džoni Dep

Dep u problemima: Procurile fotografije pretučene Amber

Nakon što je brak između glumačkog para završio burno te uz puno "prljavog veša", saga se nastavila i na sudu. Amber Hard (32) je optužila glumca za nasilje, a Džoni Dep (55) je nju da samo želi izvući novac od njega lažima i podmetanjima.

Džoni Dep se povrijedio na snimanju u Crnoj Gori

​Glumac Džoni Dep je nakon boravka u Beogradu otputovao u Tivat da bi nastavio snimanje svog novog filma "Minamata", međutim, zadobio je povredu vrata.

Džoni Dep završio snimanje filma "Minamata"

Snimanje filma "Minamata" u kojem glavnu ulogu igra Džoni Dep, završeno je u Tivtu, prenio je crnogorski portal cdm.me. Snimanje je krajem januara počelo u Srbiji, a Dep je prije nedjelju dana stigao u Crnu Goru kako bi na Ostrvu cvijeća snimio posljednje kadrove o fotografu Judžinu Smitu.

Džoni Dep progovorio srpski

​Svjetski poznati glumac Džoni Dep već nekoliko nedjelja boravi u Beogradu gdje snima film “Minamata”, o slavnom ratnom fotografu Judžinu Smitu.

Džoni Dep tuži bivšu ženu

Holivudski glumac Džoni Dep podigao je tužbu u vrijednosti od 50 miliona dolara protiv bivše supruge Amber Hard, koja ga je bila optužila za fizičko zlostavljanje.

Vučić sa Depom na snimanju filma u Beogradu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posjetio je filmsku ekipu koju predvodi holivudski glumac Džoni Dep koji ovih dana u Beogradu snima film ''Minamata''.

Džoni Dep u zagrljaju srpske pjevačice

​Holivudska zvijezda Džoni Dep već nekoliko nedjelja boravi u Beogradu gdje snima film "Minamata", a jedna srpska pjevačica imala je priliku da se slučajno sretne sa slavnim glumcem

Džoni Dep na setu u Kosovskoj ulici

BEOGRAD - Slavni holivudski glumac DŽoni Dep fotografisan je u nedjelju dok je u centru Beograda snimao scene za film "Minamata".

Džoni Dep tokom boravka u Beogradu ima jedan poseban zahtjev

Američki glumac Džoni Dep stigao je u Beograd u kome su počele pripreme za snimanje filma na kojem radi, što je obradovalo veliki broj njegovih obožavalaca u Srbiji koji su jedva dočekali da ga vide, ali on već imao posebne zahtjeve.

Helikopter u kojem je letio i Džoni Dep u oglasima za 555.000 KM

BANJALUKA, BEOGRAD - Oglas o prodaji helikoptera R44 Raven II u vrijednosti od 555.000 KM ili 283.000 evra, koji se nalazi na najvećoj internet stranici za kupoprodaju u BiH, u proteklih sedam dana je pregledan više od 22.000 puta, a izazvao je i brojne komentare.

Najčitanije