Džoni Dep

Džoni Dep u zagrljaju srpske pjevačice

​Holivudska zvijezda Džoni Dep već nekoliko nedjelja boravi u Beogradu gdje snima film "Minamata", a jedna srpska pjevačica imala je priliku da se slučajno sretne sa slavnim glumcem

Džoni Dep na setu u Kosovskoj ulici

BEOGRAD - Slavni holivudski glumac DŽoni Dep fotografisan je u nedjelju dok je u centru Beograda snimao scene za film "Minamata".

Džoni Dep tokom boravka u Beogradu ima jedan poseban zahtjev

Američki glumac Džoni Dep stigao je u Beograd u kome su počele pripreme za snimanje filma na kojem radi, što je obradovalo veliki broj njegovih obožavalaca u Srbiji koji su jedva dočekali da ga vide, ali on već imao posebne zahtjeve.

Helikopter u kojem je letio i Džoni Dep u oglasima za 555.000 KM

BANJALUKA, BEOGRAD - Oglas o prodaji helikoptera R44 Raven II u vrijednosti od 555.000 KM ili 283.000 evra, koji se nalazi na najvećoj internet stranici za kupoprodaju u BiH, u proteklih sedam dana je pregledan više od 22.000 puta, a izazvao je i brojne komentare.

Džoni Dep sve nepoželjniji u filmskim krugovima?

Angažovanje Džonija Depa u drugom nastavku filma "Fantastic Beasts" izazvalo je kontroverzu nakon što je glumac optužen za porodično nasilje.

Džoni Dep izbačen sa filma Pirati s Kariba

Džoni Dep više se neće pojavljivati u ulozi kapetana Džeka Sparou u nastavcima filma Pirati s Kariba.

Dep: Nisam nasilnik, ne daju mi da zaradim za djecu

Pustio sam ljude da govore što hoće i ostavio svojim advokatima da riješe stvar. Ali stvari su se pogoršavale i ljudi su po medijima počeli govoriti da sam lud i da mi treba psihijatrijsko vještačenje. To su sasvim lude stvari, ispričao je Džoni Dep (55) u intervjuu za magazin GQ.

Džoni Depu scenario šaputali kroz bubicu

Holivudskom glumcu Džoniju Depu kroz bubicu su šaptali riječi tokom snimanja filmova da ne bi morao da pamti scenarije, pišu američki mediji prenoseći tvrdnje njegovih bivših menadžera.

Dep tuži bivšu ženu: Namjerno se 'olakšala' u njihovom krevetu?

Glumac Džoni Dep (55) optužio je svoju bivšu suprugu, glumicu Amber Hard (32), da se namjerno 'olakšala' u njihovom bračnom krevetu zbog ogorčenosti jer je zakasnio dva sata na njen 30. rođendan. Međutim, ona je rekla da je za to kriv njihov pas Bo i da je to bila samo neslana šala, prenosi The Mirror.

Džoni Dep se nagodio poslije tužbe

Glumac Džoni Dep (55) postigao je sporazum sa firmom koja je 17 godina vodila njegove poslove i od koje je tražio 25 miliona dolara odštete zbog krađe i prevare.

Najčitanije