Džoni Dep

Džoni Dep hvali Srbiju na sva usta

Holivudska zvijezda Džoni Dep uvijek se lijepo provodi u Srbiji, rekao je danas na konferenciji za medije producent Andrea Iervolino.

Džoni Dep izgubio ulogu zbog presude o nasilju nad ženom

Američki glumac Džoni Dep izjavio je danas da neće igrati u filmu "Fantastične zvijeri" nakon što je izgubio sudski spor protiv britanskog tabloida "San" koji ga je nazvao "muškarcem koji tuče žene".

Džoni Dep izgubio parnicu, zlostavljao bivšu suprugu

LONDON - Američki glumac Džoni Dep izgubio je danas slučaj protiv londonskog tabloida "San" koji je tužio za klevetu zbog toga što su ga nazvali "muškarcem koji tuče žene“, javlja AP.

Džoni Dep izgubio tužbu za klevetu tešku 50 miliona dolara

Američki glumac Džoni Dep izgubio je tužbu tešku 50 miliona dolara koju je prošle godine podnio zbog klevete, protiv bivše supruge Amber Herd, javljaju svjetski mediji.

Džoni Dep obožava Srbiju i Srbe

Džoni Dep sudeći prema svemu što radi i govori, voli Srbiju, a nekoliko puta ju je i posjetio tokom prošle godine.

Mask je poklonio Amber skupocijeni auto kako bi je prisluškivao?

Osnivač SpaceX-a i milijarder Ilon Mask (49) poklonio je automobil "Tesla" bivšoj devojci, glumici Amber Herd (34), koja je trenutno u središtu skandala zbog borbe na sudu s glumcem Džonijem Depom (57).

Herdova uporedila Depa sa dr Džekilom i mister Hajdom

Američka glumica Amber Herd, bivša supruga američkog glumca Džonija Depa uporedila ga je sa doktorom Džekilom i gospodinom Hajdom u nizu poruka koje je slala svojoj majci 2013. godine, rekavši da joj je slomnjeno srce kada je otkrila da njen tadašnji dečko postaje nasilan kada konzumira drogu i alkohol.

Herd negira da je izmislila optužbe protiv Depa

Glumica Amber Herd drugog dana saslušanja u slučaju klevete njenog bivšeg muža Džonija Depa protiv britanskog tabloida San odbacila je navode da je lažno optužila poznatog glumca za nasilje u porodici.

"Džoni Dep mi je prijetio ubistvom"

Američka glumica Amer Herd izjavila je na sudu da joj je bivši suprug, takođe glumac, Džoni Dep, prijetio da će je ubiti.

Bivše partnerke podržale Džonija Depa

Bivše partnerke glumca Džonija Depa, Vanesa Paradi i Vinona Rajder, neće više biti pozivane da svjedoče u postupku koji je Dep pokrenuo protiv Njuz Grup Njuzpejprs zbog navoda britanskog tabloida San da je izvršio nasilje nad bivšom suprugom Amber Herd, objavio je Rojters.

Najčitanije