Džoni Dep

Džoni Dep dobio prvu ulogu nakon optužbi za silovanje

Nakon što mu je filmska industrija zatvorila vrata zbog optužbi bivše supruge Amber Herd za psihičko i fizičko zlostavljanje, Džoni Dep se ipak vraća snimanju filmova.

Biković o posjeti Džonija Depa Srbiji: "Najbolje tek dolazi"

Glumac Miloš Biković je nakon sinoćnjeg druženja sa glumcem Džonijem Depom, objavio svoj cjelokupni utisak o tome na Instagram profilu.

Džoni Dep u Srbiji: Obožavam vašu kulturu i vaš narod

Slavni glumac Džoni Dep, koji je doputovao danas u Beograd zbog promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji, zvanično se obratio na proslavi godine rada Studija Iervolino.

Žene u Vučićevom kabinetu nikad dotjeranije: "Sigurno je samo zbog mene"

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas da je počastvovan dolaskom u Srbiju holivudskog glumca Džonija Depa, od kojeg je dobio na poklon figuru ptice u odijelu pirata, što je asocijacija na njegovu ulogu Džeka Speroa u filmu "Pirati s Kariba".

Vučić se sastao sa Džonijem Depom

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Predsjedništvu sa holivudskim glumcem, muzičarem i filmskim producentom Džonijem Depom.

Mediji: Džoni Dep zakasnio na let za Beograd, krenuo privatnim letom

Džoni Dep (58) zakasnio je na ukrcavanje za let za Beograd, gdje je trebalo da stigne oko 12 časova.

Džoni Dep dolazi u Beograd

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep dolazi u Beograd 19. oktobra povodom promocije prvog animiranog serijala, proizvedenog u Srbiji u produkciji kompanije "Arćangel Digital Studios" Miloša Bikovića, kreiranog od strane italijanskog studija Iervolino Studios (IES).

Džoni Dep na udaru ženskih filmskih stvaralaca

Na Filmskom festivalu u San Sebastijanu glumcu Džoniju Depu biće uručena glavna nagrada "Donostia", a to je naišlo na reakcije žena filmskih stvaralaca i to na negativne.

Alis Kuper: Džoni Dep je prije bio gitarista nego što je postao glumac

Legendarni roker Alis Kuper, iskreno se osvrnuo na gitarske vještine svog kolege iz benda "Hollywood Vampires", slavnog glumca Džonija Depa.

Džoni Dep hvali Srbiju na sva usta

Holivudska zvijezda Džoni Dep uvijek se lijepo provodi u Srbiji, rekao je danas na konferenciji za medije producent Andrea Iervolino.

Najčitanije