Džordž Kluni

Džordž i Amal Kluni postaće ponovo roditelji

Bračni par Kluni postaće ponovo roditelji. Izvor blizak paru navodi da njihovi bliski prijatelji već znaju, i da su za njih povodom toga organizovali večeru.

Kluni priznao: Amal i ja smo napravili glupu grešku u odgajanju djece

Džordž Kluni se našalio rekavši da su on i supruga Amal napravili "glupu" grešku u odgajanju svojih trogodišnjih blizanaca Aleksandra i Ele.

Džordž Kluni objasnio zašto je prijateljima poklonio po milion dolara

Džordž Kluni je poslije sedam godina konačno objasnio kako je i zašto četrnaestorici svojih najboljih prijatelja dao po milion dolara.

"Djeca" posvađala poznati par, Amal i Džordž ne žive zajedno?

Glumac Džordž Kluni i njegova 16 godina mlađa partnerka Amal Kluni nerijetko su tema stranih medija, a sve češće se spominju problemi u braku i razvod.

Brend čije je zaštitno lice Džordž Kluni izrabljuje djecu

Holivudski glumac Džordž Kluni (58), zavjetovao se da će se stati na put izrabljivanju djece na farmama, koje su dovedene u vezu sa "Nespresso" brendom, čije je on zaštitno lice.

Džordž Kluni ima ljubavnicu?

Da li je još jedan razvod poznatog para na pomolu?

Džordž i Amal Kluni ponovo očekuju blizance?

Poznati bračni par Kluni Amal i Džordž nakon glasina o problemima u braku, prema pisanju stranih mediji ponovno očekuju blizance.

Džordž Kluni ne želi da bude kum kraljevskoj bebi

Tokom gostovanja kod Džimija Kimela glumac Džordž Kluni otkrio je da ne želi da bude kum kraljevskoj bebi.

Džordž Kluni biće kum bebe princa Harija?

Tek što su britanski princ Hari i Megan Markl dobili prvo dijete, britanski mediji počeli su da spekulišu ko bi mogao da bude njegov kum.

Evo zašto Kluni neće biti novi agent 007

I dalje se ne zna ko će biti novi Džejms Bond, ali ono što je sigurno, to neće biti slavni holivudski glumac Džordž Kluni.

Najčitanije