Džordž Soroš

Arhitekta haosa: Soroš svaki peti dolar fonda potrošio na rušenje Trampa?

Jedan od najmoćnijih ljudi na svijetu, Džordž Soroš, u svom posljednjem intervjuu izražava nadu, da će u novembru američkom lideru Donaldu Trampu "doći kraj".

Soroš: Pandemija prijeti opstanku EU, postoji rješenje

ZAGREB - Mlijarder Džordž Soroš istakao je danas da pandemija virusa korona prijeti opstanku Evropske unije i u tom kontekstu se založio za izdavanje evropskih obveznica kako bi se pomoglo teško pogođenim zemljama, kao što je Italija.

"Ne mogu vjerovati koliko je svijet nespreman, ovo je kriza života"

Američki investitor Džordž Soroš komentirao je pandemiju virusa korona nazvavši ju krizom života.

Soroš upozorava: Si je prijetnja za EU

Kineski predsjednik Si Đinping predstavlja "prijetnju" za Evropsku uniju i njene vrijednosti, navodi milijarder Džordž Soroš u juče objavljenom autorskom tekstu.

Orban: Soroševa mreža stoji iza migracije na Balkanu

BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Obran optužio je danas američkog finansijera Džordža Soroša i njegovu mrežu za organizovanje migracija širom Balkana.

Kako se obogatio Džordž Soroš?

Teoretičari zavjera optužuju Džordža Soroša za pomaganje nacistima, da je htio Budimpeštu da napuni izbjeglicama, započne građanski rat u SAD...

Albanci protestovali u Vašingtonu protiv Rame i Soroša

VAŠINGTON - Albanski iseljenici koji žive u SAD protestovali su ispred Bijele kuće protiv premijera Albanije Edija Rame.

Soroš se plaši kineskih IT kompanija, pozvao na njihovo "slamanje"

DAVOS - Vještačka inteligencija i učenje pomoću računara predstavljaju ozbiljnu prijetnju kada ih kontrolišu autoritarne države, kaže milijarder Džordž Soroš. On je takođe pozvao na "slamanje" kineskih tehnoloških kompanija.

Fajnenšel tajms: Ličnost godine je Džordž Soroš

LONDON -- Britanski list Fajnenšel tajms proglasio milijardera i filantropa Džordža Soroša za ličnost 2018. godine.

Uhapšen osumnjičeni za slanje eksplozivnih pošiljki

Američki FBI uhapsio je osobu koja se dovodi u vezu s talasom eksplozivnih pošiljki koje su posljednjih dana slane poznatim kritičarima američkog predsjednika Donalda Trampa.

Najčitanije