Džudo

Srpska džudistkinja Andrea Stojadinov vicešampionka Evrope

PRAG - Mlada srpska džudistkinja Andrea Stojadinov osvojila je srebrnu medalju na šampionatu Evrope u Pragu u kategoriji do 48 kilograma.

Larisa Cerić osvojila srebro na Evropskom kupu u Dubrovniku

Najbolja bh. sportistkinja Larisa Cerić osvojila je srebrnu medalju na Evropskom kupu u džudu u Dubrovniku.

Ivana Kukić i Lav Divljan najuspješniji mlađi seniori na Prvenstvu RS

Ivana Kukić iz banjalučkog Džudo kluba Zvijezda i Lav Divljan iz DŽK Randori Istočno Sarajevo najuspješniji su takmičari u konkurenciji mlađih seniora na Prvenstvu Republike Srpske koje je održano u Laktašima.

Crnogorac o džudou u doba korone: Bačeni smo na ipon

Trenutno stanje u džudo sportu sportskim žargonom opisao bih da nas je virus korona bacio na ipon, ali isto tako poručujem da ćemo se vratiti još jači, rekao je Branislav Crnogorac, selektor džudo reprezentacije Bosne i Hercegovine.

U nesreći kod Hadžića poginuo bivši džudo reprezentativac

SARAJEVO - Nekadašnji džudo reprezentativac BiH Elmedin Hećo poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći kod Hadžića, javili su federalni mediji.

Nemanja Majdov za "Nezavisne": Iz krize ću izaći jači

Svaki ozbiljan šampion treba da bude pametan da svaku, pa i ovu situaciju pokuša prevesti na svoj mlin, poručio je za "Nezavisne" Nemanja Majdov, džudo reprezentativac Srbije i član Crvene zvezde i Randorija iz Istočnog Sarajeva.

Nemanja Majdov bronzani u Kini

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov osvojio je bronzanu medalju na Mastersu u kineskom Ćingdau.

Mićo Mićić dobio majstorski crni pojas “prvi dan”

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić organizovao je prijem za džudiste Džudo kluba “Panter” koji u ovoj godini obilježavaju 25 godina uspješnog rada i postojanja, a na proteklom Balkanskom prvenstvu u Budvi osvojili su dvije medalje.

Bronza za Majdova u Braziliji

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov osvojio je bronzanu medalju na Gren slemu u Braziliji.

Branko Tadić, prvak Balkana: Iza zlata mnogo truda i rada

Branko Tadić, kadetski prvak Balkana u džudu, sanja "velike" snove, ima potencijal i želi uspješnu seniorsku karijeru, ali na put do vrha ne može sam.

Najčitanije