Džulija Roberts

Džulija Roberts se ne vraća u "Homecoming"

Džulija Roberts, zvijezda "Amazonove" drame "Homecoming", neće se vratiti kao članica stalne glumačke postave u drugoj sezoni serije.

Džulija Roberts: Ne mogu više da glumim u komedijama

Oskarovka Džulija Roberts izričita je u tvrdnji da je više nećemo gledati u romantičnim komedijama, ali ne zbog toga što su joj dosadile, već što je to vrijeme prošlo. Kako je za "Entertainment Tonight" izjavila, "romkom" filmovi više "ne rade" za nju.

Džulija Roberts zablistala na crvenom tepihu

Prekrasna Dulia Roberts još jednom je pokazala zašto je s pravom smatraju za jednu od najljepših glumica na svijetu.

Zašto je 'Zgodna žena' bila na Stemford Bridžu?

Veliku pažnju na utakmici između Čelzija i Mančester Junajteda (1:0) izazavao je dolazak proslavljene glumice Džulije Roberts.

Romantična kuća Džulije Roberts na prodaji za 10.5 miliona dolara

Ova romantična kuća kraj jezera, izgrađena je 1990. godine kao ljubavno gnezdo za Kifera Saterlenda i njegovu tadašnju buduću mladu – Džuliju Roberts.

Džulija Roberts pozvana na Sabor trubača u Guči

Predsednik Saborskog odbora Slobodan Jolović uputio je poziv holivudskoj glumici Džuliji Roberts, koja se ovih dana sa porodicom nalazi u Beogradu, da posjeti ovogodišnji Sabor trubača u Guči.

Džulija Roberts greškom pozvonila Beograđanki na vrata

“Zvono na vratima zazvonilo je oko 22.30. Pomislila sam da je opet neko promašio svetlo. Ustanem da proverim, otvorim vrata i vidim nju“, Džuliju Roberts!

Džulija Roberts stigla u Beograd

Svjetska glumica Džulija Roberts stigla je u Beograd u pratnji supruga Danijela Modera i troje djece.

Džulija Roberts pokazala svoj prirodni izgled, fanovi razočarani

Glumica Džulija Roberts obožava komfor i ležernost, a ovog puta je pokazala svoj prirodni izgled, koji se nije svidio njenim obožavaocima…

Džulija Roberts po peti put proglašena za najljepšu ženu svijeta

Američki časopis People proglasio je glumicu Džuliju Roberts za "najljepšu ženu na svijetu" za ovu godinu, što je rekordni peti put da je njoj dodijelio tu titulu.

Najčitanije