DF

Dio poslanika DF-a ušao u salu poslije intoniranja himne Crne Gore

PODGORICA - Dio poslanika Demokratskog fronta ušao je danas u skupštinsku salu tek poslije intoniranja državne himne, što je im je zamjerio lider Socijaldemokrata Ivan Brajović, dosadašnji predsjednik parlamenta.

"Prihvatljiva vlada s Abazovićem i ekspertima, ali ne i sa DF-om"

PODGORICA - Predstavnik koalicije Albanci jednoglasno Mehmet Zenka poručio je da je za njih prihvatljivo da budu dio vlade u kojoj bi bili eksperti i URA Dritana Abazovića, ali da nije moguća saradnja sa Demokratskim frontom (DF).

DF: Dogovorena nova vlast u Budvi

Demokratskii front (DF) saopštio je da je na danas održanom sastanku predstavnika izbornih lista Marko Bato Carević - Za budućnost Budve, Dragan Krapović - Budva je naša nacija i URA za sve građane Budve - Crno na bijelo dogovoreno konstituisanje nove vlasti u tom gradu.

Milanu Kneževiću potvrđena kazna od četiri mjeseca kućnog zatvora

PODGORICA - Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević saopštio je da je Viši sud u Podgorici potvrdio presudu Osnovnog suda poslanicima tog opozicionog saveza da su u februaru 2017. godine verbalno i fizički napali poslanike Demokratske partije socijalista u holu Skupštine Crne Gore.

SNSD i HDZ prozreli DF-ovu namjeru o promjeni Ustava

SARAJEVO - Nakon žestoke polemike o prijedlogu Demokratske fronte (DF) koji se tiče izmjene Ustava i Izbornog zakona BiH, Ustavno-pravna komisija Predstavničkog doma BiH danas je dala negativno mišljenje, a o njemu će se na današnjoj sjednici Predstavničkog doma izjasniti i poslanici.

DF: Obračun sa medijima iz Srbije paranoja i strah vladajućih

PODGORICA - Iz Demokratskog fronta (DF) ocijenili su da obračun sa medijima iz Srbije u Crnoj Gori predstavlja paranoju i strah crnogorske vladajuće strukture, suočene sa stotinama hiljada ljudi koji na litijama brane svetinje Srpske pravoslavne crkve (SPC).

Prezentovan prijedlog novog Izbornog zakona BiH

Predsjedavajući i član Kluba poslanika Demokratske fronte u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Dženan Đonlagić i Zlatan Begić predstavili su prijedlog izmjena Izbornog zakona BiH.

SD BiH i DF zajedno na izbore

TUZLA - U Tuzli je danas održana 4. redovna sjednica Predsjedništva Pokreta socijalne pravde i demokracije (SPD), na kojoj je dogovoreno zajedničko djelovanje stranaka na lokalnim izborima 2020. godine.

Ponuđen novi sporazum kako bi se odblokirao rad Skupštine Kantona Sarajevo

SARAJEVO - Predstavnici klubova Narod i pravda, Naša stranka i SDP BiH u Skupštini Kantona Sarajevo juče su ponudlili novi sporazum Klubovima SDA, SBB i DF-a kako bi se odblokirao rad Skupštine Kantona Sarajevo.

Poslanici Demokratskog fronta ostaju bez 50 odsto plate?

PODGORICA - Poslanici opozicionog Demokratskog fronta (DF), njih 17. mogli bi da budu kažnjeni oduzimanjem 50 odsto zarade zbog mjere udaljenja sa sjednice, koju im je izrekao predsjednik Skupštine Ivan Brajović, na skupštinskom zasjedanju 26. decembra prošle godine, a koju oni nisu ispoštovali, piše podgorička Pobjeda.

Najčitanije