DF

Milanu Kneževiću potvrđena kazna od četiri mjeseca kućnog zatvora

PODGORICA - Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević saopštio je da je Viši sud u Podgorici potvrdio presudu Osnovnog suda poslanicima tog opozicionog saveza da su u februaru 2017. godine verbalno i fizički napali poslanike Demokratske partije socijalista u holu Skupštine Crne Gore.

SNSD i HDZ prozreli DF-ovu namjeru o promjeni Ustava

SARAJEVO - Nakon žestoke polemike o prijedlogu Demokratske fronte (DF) koji se tiče izmjene Ustava i Izbornog zakona BiH, Ustavno-pravna komisija Predstavničkog doma BiH danas je dala negativno mišljenje, a o njemu će se na današnjoj sjednici Predstavničkog doma izjasniti i poslanici.

DF: Obračun sa medijima iz Srbije paranoja i strah vladajućih

PODGORICA - Iz Demokratskog fronta (DF) ocijenili su da obračun sa medijima iz Srbije u Crnoj Gori predstavlja paranoju i strah crnogorske vladajuće strukture, suočene sa stotinama hiljada ljudi koji na litijama brane svetinje Srpske pravoslavne crkve (SPC).

Prezentovan prijedlog novog Izbornog zakona BiH

Predsjedavajući i član Kluba poslanika Demokratske fronte u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Dženan Đonlagić i Zlatan Begić predstavili su prijedlog izmjena Izbornog zakona BiH.

SD BiH i DF zajedno na izbore

TUZLA - U Tuzli je danas održana 4. redovna sjednica Predsjedništva Pokreta socijalne pravde i demokracije (SPD), na kojoj je dogovoreno zajedničko djelovanje stranaka na lokalnim izborima 2020. godine.

Ponuđen novi sporazum kako bi se odblokirao rad Skupštine Kantona Sarajevo

SARAJEVO - Predstavnici klubova Narod i pravda, Naša stranka i SDP BiH u Skupštini Kantona Sarajevo juče su ponudlili novi sporazum Klubovima SDA, SBB i DF-a kako bi se odblokirao rad Skupštine Kantona Sarajevo.

Poslanici Demokratskog fronta ostaju bez 50 odsto plate?

PODGORICA - Poslanici opozicionog Demokratskog fronta (DF), njih 17. mogli bi da budu kažnjeni oduzimanjem 50 odsto zarade zbog mjere udaljenja sa sjednice, koju im je izrekao predsjednik Skupštine Ivan Brajović, na skupštinskom zasjedanju 26. decembra prošle godine, a koju oni nisu ispoštovali, piše podgorička Pobjeda.

DF: BiH je predala svoj prvi ANP

SARAJEVO - Predsjedništvo Bosne i Hercegovine putem Misije Bosne i Hercegovine pri NATO dostavilo je Program reformi, a iz Demokratske fronte tvrde da je u sjedište NATO predat prvi Godišnji nacionalni program (ANP).

Demokratska fronta Vulinu: Uskoro NATO granica na Drini

SARAJEVO - Savršeno dobro razumijemo biblijsku poruku koja kaže ne čini drugome što ne želiš da čine tebi, saopšeno je danas iz Demokratske fronte nakon što je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin reagirao na izjavu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH i lidera DF-a Željka Komšića o nezavisnosti Kosova.

SDA, DF i SBB pritišću HDZ zbog Mostara

SARAJEVO - SDA, Demokratska fronta i SBB vrše pritisak na HDZ da popusti u vezi sa održavanjem izbora u gradu Mostaru, ali iz partije čiji je predsjednik Dragan Čović mudro šute i ne žele ovih dana davati izjave u vezi s tim pitanjem.

Najčitanije