DJ

Mladi DJ-evi za "Nezavisne": Postavićemo Banjaluku na mapu elektronske muzike

Banjalučka scena elektronske muzike svoj izraziti razvoj doživjela je u posljednjih nekoliko godina, a sada taj uspon, čini se, doživljava maksimum. Mnoga banjalučka imena iz ove muzičke sfere uspjela su osigurati svoje mjesto na nekim od najpopularnijih regionalnih i svjetskih festivala, a o tome koliko je u stvari težak put do takvog uspjeha kada se kreće iz naše sredine, razgovarali smo sa mladim i talentovanim banjalučkim di-džejevima Lukom Ćurguzom (Lūka) i Oliverom Stančevićem (Mekhu).

Vatrena Brazilka navijala golih grudi

Jedna brazilska navijačica privukla je pažnju svjetske javnosti kada je skinula majicu i golih grudi navijala na meču između Gremija i Internasionala.

Mini-muzička senzacija, najmlađi klupski DJ na svijetu

Arči Norburi, poznat pod nazivom DJ Archie, najmlađi je klupski DJ na svijetu.

Publika u Sarajevu plesala do jutra uz DJ Solomuna

Ni posljednjeg dana 25. Sarajevo Film Festivala u glavnom gradu BiH nije nedostajalo dobre zabave za koju se pobrinuo svjetski poznati DJ Solomun.

Brejcha za "Nezavisne": Opstati na sceni godinama posebna je vrsta takmičenja

Poznati njemački DJ i producent Boris Brejcha najavio je svoj nastup na ovogodišnjem izdanju "Exit" festivala, koji će biti održan od 4. do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Nakon skoro dva mjeseca Avicii konačno sahranjen

DJ Avicii pokopan je skoro dva mjeseca nakon što je pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Omanu 20. aprila zbog krvarenja od povreda koje si je, navodno, sam nanio.

DJ Nakadia pred koncert u Banjaluci: Do nastupa u BiH ništa nisam znala o njoj

Nikada ne planiram šta ću izvesti prije izlaska na binu. Obično osluškujem šta je DJ prije mene puštao i onda nastavim od te tačke, te se trudim da razumijem šta ljudi žele i šta će ih učiniti srećnima. Ipak ostajem u okvirima svojih muzičkih lista, a to uvijek predstavlja nekoliko stilova tehno zvuka, od gruvi i melodičnog pa sve do jakog i moćnog, rekla je Nakadia, DJ s Tajlanda, uoči nastupa na festivalu "Element", koji će biti održan u subotu, 9. juna, na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Avići: Znali su da ću umrijeti i baš ih je bilo briga

Smrt DJ-a nastavlja da potresa svijet muzike, a dokumentarac o njemu objavljen prije samo nekoliko mjeseci priča još tužniju priču.

Procurio detalj iz istrage, oglasila se i bivša djevojka Avićija

Švedski di-džej Avići preminuo je u petak u Omanu. U saopštenju koje je izdao njegov portparol, u kom se moli za privatnost, ne navodi se uzrok smrti.

Festival 84 predstavio olimpijsku postavu izvođača za maratonske žurke na Jahorini!

EXIT, koji je prošle nedjelje na 9. godišnjoj dodjeli Evropskih festivalskih nagrada zvanično proglašen za najbolji veliki evropski festival, od 15. do 18. marta na olimpijskoj Jahorini pokreće novi Festival 84!

Najčitanije