DJečak

Projekat dječaka iz Broda za NASA finansiraju kabinet predsjednice i Vlada

BANJALUKA - Kabinet predsjednice i Vlada Republike Srpske zajednički će finansirati realizaciju projekta nano satelita trinaestogodišnjeg Dejana Lukića, a koji je prihvatila Američka svemirska agencija "Nasa", kazala je tokom razgovora sa ovim mladim genijem Željka Cvijanović, predsjednica RS, koja je danas organizovala prijem za Lukića.

Stomatolog sedmogodišnjem dječaku izvadio 526 zuba

Stomatolog u Indiji izvadio je 526 zuba iz mesnate vreće u ustima sedmogodišnjeg dječaka.

Oteli muslimanskog dječaka i zapalili ga, policija negira

Četvorica muškaraca u Indiji otela su 15-godišnjeg muslimanskog dječaka i zapalila ga.

Teško bolesnog dječaka stavili na gol protiv Borusije

Sijetl Saundersi na dirljiv su način razveselili svog teško bolesnog osmogodišnjeg navijača Bima Gojala.

Dječak zlostavljan u školi bacio se pod voz

​Sem Konor (14) predao je svoje stvari prijateljima prije nego što je skočio sa platforme stanice u Čertsiju u Velikoj Britaniji i legao na šine ispred voza koji je prilazio stanici punom brzinom. Grupa užasnutih učenika je posmatrala smrt svog vršnjaka, nakon što su u ponedjeljak popodne okončani časovi u školi, a đaci krenuli kući.

Četrnaestogodišnjak u Hrvatskoj postao otac

ĐURĐEVAC - Četrnaestogodišnjak s đurđevačkog područja u svoju je porodičnu kuću doveo također maloljetnicu s kojom je redovno održavao polne odnose, a njegovi su roditelji to dopuštali.

Neizvjesno stanje dječaka iz Prijedora povrijeđenog na bazenu

PRIJEDOR - Šestogodišnji pacijent iz Prijedora čiji su inicijali Đ.P. trenutno se nalazi na aparatima za mehaničku ventilaciju i sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su neizvjesne, saopšteno je danas iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske.

Dječaku promijenile pol, raskomadale ga i htjele zapaliti

Devetogodišnjeg dječaka Ruana Majkona izbole su 31. maja njegova majka Rosana da Silva Kandido, (27) i njena partnerka Kasilea Damaskeno Pesao (28), prenose brazilski mediji.

Sakupljeno oko 5.000 KM za oboljelog dječaka

​TREBINJE - Na humanitarnoj aukciji slika nastalih na ovogodišnjoj umjetničkoj koloniji "Kolo", koja se u proteklih pet dana odvijala u Trebinju, prikupljeno je oko 5.000 maraka, a cjelokupni iznos biće uplaćen za liječenje dječaka Matije Darmanovića iz Trebinja, koji boluje od cerebralne paralize i epilepsije.

Nesreća na Kalemegdanu, dječak pao sa visine od nekoliko metara

BEOGRAD - Dječak (10) pao je sa visine od nekoliko metara na Kalemegdanu, kod spomenika Pobjednika, juče oko 18 sati i 20 minuta rečeno je u Hitnoj pomoći.

Najčitanije