DJečak

Dječaku promijenile pol, raskomadale ga i htjele zapaliti

Devetogodišnjeg dječaka Ruana Majkona izbole su 31. maja njegova majka Rosana da Silva Kandido, (27) i njena partnerka Kasilea Damaskeno Pesao (28), prenose brazilski mediji.

Sakupljeno oko 5.000 KM za oboljelog dječaka

​TREBINJE - Na humanitarnoj aukciji slika nastalih na ovogodišnjoj umjetničkoj koloniji "Kolo", koja se u proteklih pet dana odvijala u Trebinju, prikupljeno je oko 5.000 maraka, a cjelokupni iznos biće uplaćen za liječenje dječaka Matije Darmanovića iz Trebinja, koji boluje od cerebralne paralize i epilepsije.

Nesreća na Kalemegdanu, dječak pao sa visine od nekoliko metara

BEOGRAD - Dječak (10) pao je sa visine od nekoliko metara na Kalemegdanu, kod spomenika Pobjednika, juče oko 18 sati i 20 minuta rečeno je u Hitnoj pomoći.

Pronađen dječak iz Bratunca

BRATUNAC - Nestali petnaestogodišnjak iz Bratunca pronađen je i predat roditeljima, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Lažna uzbuna na Facebooku, u Banjaluci nije nestao dječak

BANJALUKA - Iako se Facebookom širi priča o navodnom nestanku dječaka u Banjaluci, "Nezavisne" saznaju da to nije tačno, već da je majka šestogodišnjaka juče nakratko izgubila iz vida, ali se on pojavio i sada je sa svojom porodicom.

Dvogodišnjeg dječaka pregazio traktor

BANOVIĆI - Dvogodišnji dječak smrtno je stradao u nesreći koja se jutros dogodila u mjestu Pribitkovići kod Banovića, potvrđeno je za Klix.ba iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUPTK).

Najopsežnija potraga za dječakom nestalim u nabujalom potoku

SARAJEVO - Stotinu spasilaca i mještana pretražuje danas rijeku Bosne u potrazi za šestogodišnjim Ibrahimom Mešeljevićem, koji je 14. maja upao u nabujali potok u mjestu Begov Han.

Robot pomaže bolesnom dječaku da prati nastavu

Dominik, dječak koji boluje od raka, sjedi kod kuće ispred tableta i sluša pozdrav svojih drugara iz razreda na početku časa.

U potragu za dječakom uključeni i dronovi

ŽEPČE - Spasilački timovi od jutros tragaju za šestogodišnjim dječakom koji je u utorak pao u nabujali potok u Begovom Hanu kod Žepča, a kako je opao vodostaj rijeke Bosne, ponovo pretražuju teren na mjestu gdje se desio ovaj tragični slučaj.

Potraga za dječakom se nastavlja, pretražuju se obale Bosne

ŽEPČE - Pripadnici gorskih službi spašavanja nastavili su jutros pretraživanje rijeke Bosne i njenog korita u potrazi za šestogodišnjim dječakom koji je nestao u bujici u utorak poslijepodne u Begovom Hanu kod Žepča.

Najčitanije