DJečak

Oteli ga kao dijete i prodali: Pronašao roditelje nakon 32 godine

Kinez koji je bio otet kad je imao dvije godine 32 godine kasnije je uz pomoć policije pronašao svoje biološke roditelje.

Dječak preminuo od oboljenja povezanog sa virusom korona

PARIZ - Devetogodišnji dječak umro je u Francuskoj od oboljenja za koje se vjeruje da je povezano sa virusom korona, rekao je danas dječakov ljekar Fabris Mišel i to je prvi sličan slučaj u ovoj zemlji nakon što su prijavljeni u Njujorku i Londonu.

Petogodišnji dječak vozio auto, htio da kupi Lamborghini

Policija u Juti zaustavila je petogodišnjaka koji je vozio automobil svojih roditelja, sa namjerom da stigne do Kalifornije i kupi Lamborghini, koji inače košta najmanje 200.000 dolara.

Fotografija koja je izazvala emocije u Italiji: Čekaću te

Fotografija koju je objavila "Korijere dela Sera" na kojoj dječak u dresu Rome igra fudbal na praznim ulicama Milana izazvala je velike emocije u cijeloj Italiji, koja je najviše pogođen virusom korona.

Dječak preminuo od gripa u Splitu

SPLIT - Nakon što je više od sedam dana bio u kritičnom stanju, u splitskom KBC-u od komplikacija koje su nastale kao posljedica gripe preminuo je 8-godišnji dječak, javlja portal Dalmacija Danas.

Dječaku kojeg su pretukli zbog krsta stiže poklon iz Hilandara

Srpskom dječaku (12), kojeg su prije nekoliko dana pretukla djeca u školskom dvorištu u Parizu, tražeći da skine krst, jedan potreseni vjernik u pariskoj Srpskoj pravoslavnoj crkvi Sveti Sava u znak poštovanja poklonio je osveštani krst iz Hilandara.

Dječak srpskog porijekla pretučen u Parizu jer je odbio da skine krst

Francuski sajt Svi Srbi u Parizu objavio je informaciju da je jedan dječak srpskog porijekla u glavnom gradu francuske brutalno pretučen jer je odbio da skine lančić na kome se kao privezak oko njegovog vrata nalazio krst.

I dalje se rađa više dječaka

BIJELJINA - U Bijeljini je u 2019. godini u matičnu knjigu rođenih upisano 1.421 dijete, saopšteno je iz Gradske uprave.

Mališan dobio dječji motor pa se zabio u prvi stub

Da nije baš svaki poklon primjeren djeci, jasno je pokazao šokantni snimak klinca koji je za Božić dobio dječji motor. Naime, dječak je prvi put sjeo na novu igračku i odmah izgubio kontrolu nad vozilom te se zabio u prvi stub i pao na tlo.

Pozvao cijeli vrtić u sud da proslavi usvajanje

Petogodišnjak iz Mičigena pozvao je sve drugare iz vrtića na sud kako bi bili u publici i svjedočili njegovom zakonskom usvajanju - tako je osvojio srca ljudi širom svijeta.

Najčitanije