DM

DM donira 36.918 KM za pripremu obroka za korisnike narodnih kuhinja

SARAJEVO - Pod motom kupovati i činiti dobro dm je u petak, 29.11. uz podršku kupaca osigurao 36.918 KM koje će donirati za pripremu prazničnih obroka za korisnike narodnih kuhinja širom BiH.

Promet DM-a u BiH 188,2 miliona KM

SARAJEVO - Kompanija DM BiH ostvarila je snažan rast u 2018/19. godini s prometom od 188,2 miliona KM.

DM će podržati šest ekoloških projekta

​SARAJEVO – Šest ekoloških projekata sa područja cijele BiH izabrano je za realizaciju u inicijativi dm {ZAJEDNO} za bolje sutra, pokrenutoj s ciljem očuvanja, uređenja i zaštite okoline.

DM među 100 najvećih u BiH, prvi po prihodu u svojoj djelatnosti

SARAJEVO - Prateći kontinuirano privredna kretanja u Bosni i Hercegovini i regionu te stavljajući akcenat na generatore razvoja ekonomija, "Poslovne novine" i ove godine, u saradnji s Vanjskotrgovinskom komorom BiH i analitičkim partnerom LRC d.o.o. iz Sarajeva, realizirale su 32. po redu projekt “100 najvećih u BiH”.

Besplatni dermatološki pregledi u Banjaluci

Kampanja besplatnih dermatoloških pregleda za građane pod nazivom "Za bezbrižno ljeto", koju organizuje kompanija "dm", počeće u ponedjeljak u parku "Petar Kočić" u Banjaluci.

Održana 3. po redu DM ženska trka

Treća po redu DM ženska utrka održana je danas u Sarajevu, a u dvije utke rekreativnoj i takmičarskoj učestvovao je do sada najveći broj takmičarki iz cijele BiH.

DM povukao dječije kašice

Trgovački lanac "DM" povukao je Eko kašice "Bejbilav" od breskve, marakuje, jagode, banane, jabuke i muslija, jer ne može sa stoprocentnom sigurnošću da isključi mogućnost povišenog udjela aflatoksina, javili su hrvatski mediji.

Dm poziva na "zdrave alternative"

SARAJEVO - Nova godina označava novi početak, a ove godine kompanija dm poziva svoje kupce da nove početke formiraju u skladu sa zdravim životnim navikama. Kako bi ih motivisali da više vremena posvete njegovanju zdravih životnih navika ali i očuvanju okoliša, dm pokreće kampanju UČINIMO SVJESNO kojom će različitim aktivnostima kupcima ponuditi „zdrave alternative“.

Kinezi "pustoše" prodavnice dm-a u Njemačkoj

Drogerijske proizvode iz Njemačke traže kineski kupci, zbog čega su police u njemačkim dm ograncima često potpuno prazne. Ali dm bi rado čuo kako su njihovi proizvodi tako dobro primljeni.

Na policama DM-a proizvodi 10 domaćih proizvođača

SARAJEVO - Kompanija DM u prošloj godini ostvarila je rast za čak 12,14 posto, a poslovnu godinu zaključila je ukupnim prometom od 161,4 miliona KM.

Najčitanije