DM

DM-ov 14. rođendan: Nagradna igra, posebna ponuda i pokloni

Jeste li spremni za veliko rođendansko slavlje dm-a? Vodeća kompanija u kategoriji drogerija na našem tržištu, dm drogerie markt d.o.o., 29. juna slavi 14. rođendan, a za još jednu godinu uspješnog poslovanja želi zahvaliti upravo vama, svojim vjernim kupcima.

Novi dm Katalog: Da li moramo izgledati onako kako se drugima sviđa?

Svakodnevno nam trendovi nameću pravila za odijevanje, šminkanje, frizuru kakvu ćemo nositi. Boje koje su moderne.

Zašto su cekeri odličan izbor i alternativa plastičnim vrećicama?

Širom svijeta svake minute upotrebljava se preko milion plastičnih vrećica. U Bosni i Hercegovini godišnja potrošnja plastičnih vrećica iznosi više od milijardu komada, dok na mjesečnom nivou troši se sto miliona. Alarmantno zar ne?!

DM uručio donaciju za formiranje "Gradske bašte" u Banjaluci

BANJALUKA - Udruženju građana "Gradske bašte" iz Banjaluke kompanija DM danas je uručila donaciju za formiranje Banjalučke gradske bašte, prve baštenske zajednice u našoj zemlji koja će biti kreirana po uzoru na zapadnoevropski "Community Gardens".

DM donira 36.918 KM za pripremu obroka za korisnike narodnih kuhinja

SARAJEVO - Pod motom kupovati i činiti dobro dm je u petak, 29.11. uz podršku kupaca osigurao 36.918 KM koje će donirati za pripremu prazničnih obroka za korisnike narodnih kuhinja širom BiH.

Promet DM-a u BiH 188,2 miliona KM

SARAJEVO - Kompanija DM BiH ostvarila je snažan rast u 2018/19. godini s prometom od 188,2 miliona KM.

DM će podržati šest ekoloških projekta

​SARAJEVO – Šest ekoloških projekata sa područja cijele BiH izabrano je za realizaciju u inicijativi dm {ZAJEDNO} za bolje sutra, pokrenutoj s ciljem očuvanja, uređenja i zaštite okoline.

DM među 100 najvećih u BiH, prvi po prihodu u svojoj djelatnosti

SARAJEVO - Prateći kontinuirano privredna kretanja u Bosni i Hercegovini i regionu te stavljajući akcenat na generatore razvoja ekonomija, "Poslovne novine" i ove godine, u saradnji s Vanjskotrgovinskom komorom BiH i analitičkim partnerom LRC d.o.o. iz Sarajeva, realizirale su 32. po redu projekt “100 najvećih u BiH”.

Besplatni dermatološki pregledi u Banjaluci

Kampanja besplatnih dermatoloških pregleda za građane pod nazivom "Za bezbrižno ljeto", koju organizuje kompanija "dm", počeće u ponedjeljak u parku "Petar Kočić" u Banjaluci.

Održana 3. po redu DM ženska trka

Treća po redu DM ženska utrka održana je danas u Sarajevu, a u dvije utke rekreativnoj i takmičarskoj učestvovao je do sada najveći broj takmičarki iz cijele BiH.

Najčitanije