DNS

O izboru predsjednika DNS-a 15. marta

BANJALUKA - Glavni odbor DNS-a danas je u Banjaluci za 15. mart zakazao vanrednu Skupštinu na kojoj bi trebalo da bude izabran predsjednik DNS-a, a Nenada Nešića potvrdio za vršioca dužnosti predsjednika stranke.

Nešić upisan kao novi lider DNS-a

BANJALUKA - Osnovni sud u Banjaluci donio je danas rješenje kojim je u jedinstvenom registru političkih organizacija Nenad Nešić upisan kao lice ovlašteno za zastupanje i predstavljanje DNS, dok je iz sudskog registra brisan bivši lider Marko Pavić.

Nešić: Predložiću migranta za ministra ljudskih prava i izbjeglica

SARAJEVO - Nenad Nešić, predsjednik DNS-a i poslanik u Predstavničkom domu BiH, rekao je danas novinarima da će za ministra ljudskih prava i izbjeglica predložiti migranta.

"Spriječiti imenovanje kadra DNS-a za direktora Sekretarijata za raseljena lica"

DRVAR - Svi opštinski odbori SNSD-a u Federaciji BiH (FBiH) uputiće sutra molbu predsjedniku ove partije Miloradu Dodiku da spriječi imenovanje kadra DNS-a na mjesto direktora Sekretarijata za raseljena lica i migracije Republike Srpske.

Nešić: DNS jedinstven kao nikada do sada

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Nenad Nešić saopštio je da je ta stranka jedinstvena kao nikada do sada, okupljena oko zajedničkog cilja da DNS bude jači i odlučan da afirmiše svoj program i politiku, te ih približi svakom građaninu Republike Srpske.

Nešić: DNS i dalje jedinstven i jak

BANJALUKA - Vršilac dužnosti predsjednika DNS-a Nenad Nešić rekao je večeras u Banjaluci da je ova stranka i dalje jedinstvena, jaka, te nastavlja s pripremama za lokalne izbore naredne godine.

Nešić: DNS neće napuštati vladajuću koaliciju

BANJALUKA - Vršilac dužnosti predsjednika DNS-a Nenad Nešić rekao je da ova stranka ne namjerava da napušta koaliciju sa SNSD-om i partnerima, te da će se truditi da njihova mišljenja koja imaju za cilj napredak Republike Srpske budu više uvažavana.

Cvijanović: SNSD ostaje koalicioni partner sa DNS-om

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je danas u Banjaluci da ta stranka ostaje koalicioni partner sa DNS-om, naglasivši da je u interesu Republike Srpske očuvanje vladajuće koalicije.

Nešić v.d. predsjednika DNS-a do unutarstranačkih izbora

BANJALUKA - Predsjedništvo DNS-a odlučilo je večeras da Nenad Nešić obavlja poslove predsjednika te stranke do unutarstranačkih izbora, nakon što je lider stranke Marko Pavić podnio ostavku.

Višković: Razrješenje Trninića traži DNS

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da ministar saobraćaja i veza Neđo Trninić još nije smijenjen, ali da je uputio dopis predsjedniku Srpske Željki Cvijanović i predsjedniku Narodne skupštine Nedeljku Čubriloviću u kojem traži njihovo mišljenje u vezi sa tom inicijativom.

Najčitanije