DNS

Nedeljko Milaković potpredsjednik banjalučkog DNS-a

BANJALUKA - Na jučerašnjoj sjednici Gradskog odbora DNS Banjaluka za potpredsjednika Gradskog odbora izabran je Nedeljko Milaković. Na sjednici je razmatrana aktuelna politička situacija, dalji planovi Gradske organizacije kao i razna tekuća pitanja.

Pavić: Osnaženo jedinstvo stranke

Banjaluka - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je da osnaženo unutrašnje jedinstvo i da je Glavni odbor danas zaključio da su poslije opštih izbora vršeni udari na ovu stranku zbog toga što je pokazala snagu i dobila veliko povjerenje, a cilj je bio da se sruši njen ugled i poljulja povjerenje građana.

Pavić: Koalicioni odnosi korektniji nego prije nekoliko mjeseci

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je danas da su odnosi u vladajućoj koaliciji u Republici Srpskoj sada korektniji nego prije nekoliko mjeseci i da bi naredne sedmice trebalo da bude potpisan koalicioni sporazum kojim je definisana raspodjela mjesta u javnim preduzećima, agencijama, upravama i drugim pozicijama u javnom sektoru.

DNS dobio više od 300 novih članova u Banjaluci

BANJALUKA - Demokratski narodni savez (DNS) u Banjaluci je dobio pojačanje u vidu više od 300 novih članova, što je potvrda da građani prepoznaju odgovornu politiku i snagu Gradske organizacije DNS Banjaluka, saopšteno je iz DNS-a.

Jaćimović: U DNS-u nismo imali koncept rada na terenu

BANJALUKA - Bivši član Demokratskog narodnog saveza (DNS) Milenko Jaćimović rekao je danas da je zajedno sa Budimirom Balabanom i Nenadom Šibarevićem pristupio Demosu jer DNS nije imao koncept rada na terenu i razvijanja stranačke infrastrukture na području Banjaluke.

Marko Kubatlija predsjednik OO DNS-a Pale

PALE - Na izbornoj skupštini Opštinskog odbora Demokratskog narodnog saveza (DNS) Pale izabran je Marko Kubatlija za predsjednika ovog odbora, kao i 37 članova.

Zoran Čolović predsjednik OO DNS-a na Sokocu

SOKOLAC - Na izbornoj skupštini Opštinskog odbora (OO) Demokratskog narodnog saveza (DNS) na Sokocu za predsjednika odbora izabran je Zoran Čolović, kao i 11 članova.

Vladajuća koalicija u Srpskoj dogovorila raspodjelu svih direktorskih pozicija

​BANJALUKA - Koalicionim sporazumom šest političkih partija koje čine vladajuću koaliciju u Republici Srpskoj o raspodjeli 100 prioritetnih mjesta u javnim preduzećima i ustanovama predviđeno je da na 54 pozicije direktore imenuje SNSD, 14 DNS, 13 SP, po sedam Demos i Ujedinjena Srpska, a pet NDP, saznaje Srna.

DNS: Neposredno birati gradonačelnika i odbornike u skupštini grada

ISTOČNO SARAJEVO - Regionalni odbor DNS-a Sarajevsko-romanijske regije dao je zadatak narodnom poslaniku ove stranke Aleksandru Glavašu da u Narodnoj skupštini Republike Srpske pokrene inicijativu da se budući odbornici u Skupštini grada i gradonačelnik Istočnog Sarajeva biraju direktno, odnosno neposrednim putem.

Odbornik u bijeljinskoj Skupštini Ognjen Đuka napustio DNS

BIJELJINA - Odbornik u Skupštini grada Bijeljina Ognjen Đuka napustio je danas Demokratski narodni savez (DNS) i ocijenio da u toj stranci više nema mjesta za ljude koji su je stvarali.

Najčitanije