DNS

DNS Semberiju vodi u sigurnu budućnost

BIJELJINA, LOPARE - Proteklog vikenda Demokratski narodni savez održao je predizborne tribine u Brčkom, Ugljeviku, Loparama i Bijeljini. Prezentovani su program i ciljevi stranke, planovi nakon izbora te predstavljeni kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Predstavnički dom PS BiH ove regije.

Pavić: Politika regionalnog razvoja za jačanje malih opština

KRUPA NA UNI - Predsjednik DNS-a Marko Pavić poručio je danas u Krupi na Uni da se male opštine mogu ojačati politikom regionalnog razvoja koju zagovara ova stranka.

Pavić: Na prvom mjestu ekonomija, zatim očuvanje Srpske

RIBNIK - Predsjednik Demokratskog narodnog saveza (DNS) Marko Pavić poručio je da je u fokusu politika ove stranke na prvom mjestu ekonomija, bez koje nema života u Republici Srpskoj, a zatim očuvanje Srpske.

Pavić: Na primjeru Prijedora DNS pokazao kako se radi u opštinama

PRIJEDOR - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je večeras da je Prijedor uvijek bio uporište DNS-a i da je ova stranka nastojala da na primjeru ovog grada pokaže kako se radi u opštinama i zadovoljavaju potrebe građana.

Pavić: Ekonomski razvoj Srpske, sa čovjekom u centru

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je da ta stranka, na nivou BiH, neće ući ni sa kim u koaliciju dok se ne riješi pitanje konstitutivnosti Srba u Federaciji BiH, pitanje sudija Ustavnog suda BiH, kao i krivičnog gonjenja Srba.

Proslavljeni fudbaler Ognjen Koroman pristupio DNS-u

PALE - Nekadašnji fudbaler reprezentacije Srbije Ognjen Koroman, koji je danas pristupio Opštinskom odboru DNS-a Pale, rekao je da će svojim vezama i prijateljstvima u Republici Srpskoj, Srbiji i Evropi pokušati da sport na Palama i u Sarajevsko-romanijskoj regiji digne na viši nivo i vrati na mjesto koje mu pripada.

Pavić: Prvih deset dana kampanje izuzetno uspješni

PRIJEDOR - Predsjednik Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Marko Pavić ocijenio je izuzetno uspješnim prvih desetak dana kampanje kada je riječ o DNS-u.

Čubrilović: Čuvati resurse i pažnju posvetiti privredi

ŠIPOVO - Nosilac liste Demokratskog narodnog savez (DNS) za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Nedeljko Čubrilović rekao je da DNS ima podršku naroda od Trebinja do Novog Grada, te da se nada da će i u Šipovu imati dobar izborni rezultat.

DNS na Laušu: Najvažniji cilj život dostojan čovjeka

BANJALUKA - Demokratski narodni savez dugotrajno osigurava stabilnost i prosperitet Republike Srpske i njenih građana. Posjedujemo kvalitetna kadrove koji će, uz podršku građana, trijumfovati na oktobarskim izborima i to će omogućiti ostvarenje našeg najvažnijeg političkog cilja – obezbjediti svim građanima naše Republike život dostojan čovjeka!

Pavić u Prnjavoru: Prioriteti DNS-a ekonomija i zapošljavanje

PRNJAVOR - Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je večeras u Prnjavoru da su za ovu partiju na prvom mjestu ekonomija i zapošljavanje, jer je, kako kaže, interesuje budućnost.

Najčitanije