DNS

Aco Stanišić, odbornik DNS-a u Skupštini opštine Pale: U istok RS ulagati kao u zapad

Odavno prepoznatljiv kao uspješan privrednik i porodičan čovjek, a od prije nepune dvije godine i kao novo lice na političkoj sceni Pala i sarajevsko-romanijske regije, uskoro vjerujemo i u republičkim okvirima odbornik Demokratskog narodnog saveza (DNS) u Skupštini opštine Pale Aco Stanišić se nameće kao interesantan čovjek za razgovor o brojnim temama.

Pavić: DNS pred građane izlazi s obrazom

Demokratski narodni savez osnovan je 17. juna 2000. godine i danas obilježava svojih, kako kažu, prvih 18 godina trajanja. Povodom ovog jubileja urađene su promjene logotipa, kao i nova veb-stranica za korisnike. Novi vizuelni identitet odraziće se i na oktobarske izbore, kada će biti predstavljen novi slogan kampanje, kaže Marko Pavić, lider DNS-a.

Stari kadrovi aduti stranaka za parlament BiH

BANJALUKA - Unutarstranačka borba za mjesto na izbornim listama traje već mjesecima i ovih dana ulazi u završnicu, a kako stvari sada stoje, kada je u pitanju izbor za Parlamentarnu skupštinu BiH, u prvom planu biće stari kadrovi.

Predavanje na temu Očuvanja reproduktivnog zdravlja žena

BANJALUKA - Organizacija žena Demokratskog narodnog saveza Banjaluka organizuje predavanje na temu “Očuvanja reproduktivnog zdravlja žena”, koje će se održati sutra u Banskom dvoru, s početkom u 19.00 časova.

Pavić: Dobićemo dovoljno glasova da budemo odlučujući faktor

PRIJEDOR - Predsjednik Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Marko Pavić ocijenio je danas da će DNS ovaj put dobiti dovoljno glasova na izborima da bude odlučujući faktor u kreiranju vlasti u Republici Srpskoj i BiH, ali i u donošenju odluka na svim nivoima.

DNS formirao Klub odbornika

BANJALUKA - Odbornici DNS-a Boran Bosančić, Dragan Talić, Predrag Vulin i Ljubo Ninković od ove sjednice Skupštine grada djelovaće kao Klub odbornika DNS-a.

Pavić: Raspušten opštinski odbor u Srpcu

BANJALUKA - Predsjedništvo DNS-a donijelo je odluku o raspuštanju Opštinskog odbora u Srpcu, te imenovalo stranačko povjereništvo koje predvodi Dragan Jokić, saopštio je predsjednik DNS-a Marko Pavić.

Stranke protekle decenije zakone prekršile 396 puta

BANJALUKA, SARAJEVO - Sve izbore održane u BiH od rata do danas obilježilo je kršenje Zakona o finansiranju političkih stranaka BiH i Izbornog zakona, a uprkos sankcijama koje je političkim organizacijama izricala Centralna izborna komisija (CIK) BiH, kršenje zakona se i dalje nastavilo, pokazuju zvanični podaci.

Radojičić: Nema novog koalicionog dogovora

BANJALUKA - Iako ujedinjenjem DNS-a i Narodne stranke, koji će zajednički djelovati u okviru DNS-a, ova stranka opet u Skupštini grada Banjaluka ima četiri odbornika, novog koalicionog dogovora ipak neće biti.

Ujedinile se DNS i Narodna stranka, Ognjen Tadić potpredsjednik

BANJALUKA - Predstavnici DNS-a i Narodne stranke danas su u Banjaluci donijeli zajedničku odluku o ujedinjenju i jedinstvenom djelovanju u okviru DNS-a.

Najčitanije