DNS

Mjesni odbor DNS-a Gornji Jelovac prešao u SNSD

PRIJEDOR - Mjesni odbor Demokratskog narodnog saveza (DNS) Gornji Jelovac prešao je danas u prijedorski SNSD.

Stanić: Moguć bojkot posebne sjednice Skupštine RS

BANJALUKA - Poslanici SDS-a, PDP-a i DNS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske najavljuju mogućnost bojkta sutrašnje posebne sjednice parlamenta na kojoj je predviđeno izjašnjavanje o odlukama i zaključcima Predsjedništva BiH koji su štetni po vitalne interese Republike Srpske.

Opozicija tvrdi da nisu pričali o imenima kandidata za izbore

ISTOČNO SARAJEVO – Opozicija Republike Srpske dogovorila je zajednički nastup na Opštim izborima 2022. godine i u narednim mjesecima radiće na dokumentu iza kojeg će stati svi, a koji će sadržavati viziju budućnosti Republike Srpske.

Ivić: Gligorić je otišao zbog lošeg izbornog rezultata u Doboju

BANJALUKA - Slavko Gligorić je donio odluku da napusti DNS nakon što mu je Nenad Nešić, predsjednik stranke, stavio do znanja da je stranka nezadovoljna rezultatima izbora u Doboju, rekao je Duško Ivić, predsjednik Kluba DNS-a u Narodnoj skupštini.

Četiri partije formirale skupštinsku većinu Kozarskoj Dubici

KOZARSKA DUBICA - Skupštinsku većinu u novom sazivu Skupštine opštine (SO) Kozarska Dubica čine odbornici SNSD-a, DNS-a, SP i NDP-a, a za predsjednika SO tajnim glasanjem izabran je Siniša Zlokapa iz SNSD-a.

Još jedna smjena DNS-ovog kadra

BANJALUKA - Nataša Kostić, koja je zaposlena u Ministarstvu saobraćaja i veza RS, smijenjena je s pozicije pomoćnika ministra, potvrdila je "Nezavisnim" Nataša Miletić, portparolka ovog ministarstva.

DNS: Građani Banjaluke prevareni i pokradeni

BANJALUKA - DNS Banjaluka oglasio se nakon što su dva bivša člana ove stranke Borivoj Obradović i Bojan Pećanac prešli u SNSD saopštivši da su građani Banjaluke prevareni i pokradeni.

Jovica Vlatković iz medija saznao da je isključen iz DNS-a

TREBINJE - Predsjednik Gradskog odbora DNS-a Trebinje Jovica Vlatković izrazio je zaprepaštenje odlukom o raspuštanju ovog odbora i o njegovom isključenju iz stranke za koje je, kako kaže, čuo jutros iz medija, ali, kako je rekao na vanrednoj pres-konferenciji, trebinjsko članstvo time ne gubi ništa osim naziva.

Vlada RS smijenila još dva DNS-ova direktora

BANJALUKA - Vlada RS smijenila je danas vršioca dužnosti direktora bolnice u Prijedoru Mirka Sovilja (DNS), a na tu poziciju imenovan je Andrija Vukotić (SNSD), potvrdili su izvori "Nezavisnih".

Miloš Stanišić predsjednik gradskog odbora DNS Bijeljina

BIJELJINA - Miloš Stanišić biće novi predsjednik predsjednik Gradskog odbora DNS-a u Bijeljini, rekao je danas predsjednik stranke Nenad Nešić.

Najčitanije