DNS

Klub odbornika DNS-a napustio sjednicu

PRIJEDOR - Klub odbornika DNS-a napustio je danas sjednicu Skupštine grada Prijedora zbog, kako su naveli, višemjesečnih nezakonitosti u gradskom parlamentu.

DNS i SP u startu odbili ponudu lidera SDS-a

SARAJEVO, BANJALUKA - Mirko Šarović, predsjednik SDS-a, rekao je da je spreman da DNS-u i SP-u prepusti sve čelne pozicije u vlasti na nivou BiH, međutim već sada je jasno da od toga neće biti ništa, jer u obje ove stranke kažu da su svog koalicionog partnera već izabrali.

Šarović: Spreman sam ponuditi čelne pozicije DNS-u i SP-u

SARAJEVO - Predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović, izjavio je da je spreman da Socijalističkoj partiji i Demokratskom narodnom savezu ponudi čelne pozicije ukoliko bi ove sranke bile zainteresovane da razgovaraju o novoj većini u Parlamentarnoj skupštini BiH.

Marko Pavić za "Nezavisne": Odnos premijera prema Prijedoru maćehinski

DNS nije zadovoljan odnosom koji prema njemu pokazuje Radovan Višković, predsjednik Vlade RS, rekao je Marko Pavić, predsjednik te stranke. U kontekstu izgradnje autoputa prema Prijedoru, Pavić je rekao da je bio neprijatno iznenađen kada je Višković tražio da se trasa izmjesti. "Ima još slučajeva gdje smo iznenađeni ponašanjem premijera. Zaista ne možemo biti zadovoljni takvim odnosom. U neku ruku mogli bismo reći da je odnos premijera prema Prijedoru maćehinski", rekao je Pavić u intervjuu za "Nezavisne".

Nedeljko Milaković potpredsjednik banjalučkog DNS-a

BANJALUKA - Na jučerašnjoj sjednici Gradskog odbora DNS Banjaluka za potpredsjednika Gradskog odbora izabran je Nedeljko Milaković. Na sjednici je razmatrana aktuelna politička situacija, dalji planovi Gradske organizacije kao i razna tekuća pitanja.

Pavić: Osnaženo jedinstvo stranke

Banjaluka - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je da osnaženo unutrašnje jedinstvo i da je Glavni odbor danas zaključio da su poslije opštih izbora vršeni udari na ovu stranku zbog toga što je pokazala snagu i dobila veliko povjerenje, a cilj je bio da se sruši njen ugled i poljulja povjerenje građana.

Pavić: Koalicioni odnosi korektniji nego prije nekoliko mjeseci

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je danas da su odnosi u vladajućoj koaliciji u Republici Srpskoj sada korektniji nego prije nekoliko mjeseci i da bi naredne sedmice trebalo da bude potpisan koalicioni sporazum kojim je definisana raspodjela mjesta u javnim preduzećima, agencijama, upravama i drugim pozicijama u javnom sektoru.

DNS dobio više od 300 novih članova u Banjaluci

BANJALUKA - Demokratski narodni savez (DNS) u Banjaluci je dobio pojačanje u vidu više od 300 novih članova, što je potvrda da građani prepoznaju odgovornu politiku i snagu Gradske organizacije DNS Banjaluka, saopšteno je iz DNS-a.

Jaćimović: U DNS-u nismo imali koncept rada na terenu

BANJALUKA - Bivši član Demokratskog narodnog saveza (DNS) Milenko Jaćimović rekao je danas da je zajedno sa Budimirom Balabanom i Nenadom Šibarevićem pristupio Demosu jer DNS nije imao koncept rada na terenu i razvijanja stranačke infrastrukture na području Banjaluke.

Marko Kubatlija predsjednik OO DNS-a Pale

PALE - Na izbornoj skupštini Opštinskog odbora Demokratskog narodnog saveza (DNS) Pale izabran je Marko Kubatlija za predsjednika ovog odbora, kao i 37 članova.

Najčitanije