DNS

Pavić: Dejton treba da bude osnova političkog djelovanja

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je Srni da Dejtonski mirovni sporazum treba da bude osnova političkog djelovanja svih predstavnika Republike Srpske, bez obzira da li su vlast u Srpskoj ili na nivou BiH.

"Poziv srpskim predstavnicima da napuste zajedničke institucije BiH"

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, predsjednik DNS-a Marko Pavić i predsjednik SP-a Petar Đokić pozivaju srpske predstavnike u zajedničkim institucijama BiH da obustave rad i napuste te institucije zbog prijetnje ratom Republici Srpskoj.

Drama u restoranu u režiji pijanog maloljetnika: Puškom na DNS-ovog sekretara

BIJELJINA - Policija je uhapsila pijanog sedamnaestogodišnjaka koji je u bijeljinski restoran "Libertas" ušao s puškom, s namjerom da se obračuna sa Momčilom Žugićem, funkcionerom DNS-a, saznaju "Nezavisne".

Pavić: Stevandiću nema mjesta u vladajućoj koaliciji

BANJALUKA – Marko Pavić, predsjednik Demokratskog narodnog saveza (DNS), rekao je da u vladajućoj koaliciji nema mjesta za Nenada Stevandića i njegovu stranku (Ujedinjena Srpska).

Pavić: Cilj na izborima jedna od individualnih funkcija i 100.000 glasova

UGLJEVIK - Lider DNS-a Marko Pavić izjavio je u Ugljeviku da je cilj ove stranke da na predstojećim parlamentarnim izborima osvoji više od 100.000 glasova, odnosno više od 12 mandata u Narodnoj skupštini Republike Srpske, dva u parlamentu BiH i jednu od individualnih funkcija (za člana Predsjedništva BiH ili predsjednika Republike Srpske).

Pavić: Opozicija želi u pometnji postići rezultate

TREBINJE - Sa nivoa BiH pokušava se spriječiti sve ono što može doprinijeti razvoju Republike Srpske, pa dolazi do pokušaja prenošenja haosa sa nivoa BiH u Republiku Srpsku, izjavio je danas Marko Pavić, predsjednik DNS-a.

Krčmar za "Nezavisne": Neću u DNS, biću nezavisni poslanik

BANJALUKA – Đorđo Krčmar, poslanik SDS-a u Predstavničkom domu Parlamenta BiH kao što se i očekivalo, napustio je ovu stranku i ubuduće će djelovati kao nezavisni poslanik.

DNS ne podržava DNS

LJUBINJE - Direktorska fotelja posvađala je vlast u Ljubinju. Načelnika Darka Krunića iz DNS-a u Skupštini ne podržavaju upravo odbornici DNS-a, a sve zbog mjesta direktora i članova nadzornog odbora ljubinskog vodovoda.

Dodik: Suspendovati rad Suda i Tužilaštva BiH na teritoriji RS

MRAKOVICA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je nakon sastanka predsjedništava SNSD-a i DNS-a, da nakon oslobađajuće presude Naseru Oriću treba suspendovati rad Suda i Tužilaštva BiH na teritoriji Republike Srpske.

Grujić: Ostajem u DNS-u

Direktor DEPOT-a i član banjalučkog odbora DNS-a Novo Grujić kaže da uprkos svim previranjima i svemu što se u proteklih nekoliko mjeseci desilo u Gradskom odboru DNS-a želi da i dalje ostane aktivan član ove stranke. "Vjerujem da to znaju i u vrhu stranke", ističe Grujić.

Reklame

Najčitanije