DNS

Pašalić: Gradski odbor PDP-a kolektivno pristupio DNS-u

​ZVORNIK - Gradski odbor Partije demokratskog progresa Zvornik odlučio je večeras da kolektivno pristupi u zvornički Demokratski narodni savez (DNS), rekao je dosadašnji predsjednik Gradskog odbora PDP-a Zvornik Darko Pašalić.

Đaković: DNS se ne miješa u rad drugih stranaka

PRIJEDOR - Predsjednik Gradske organizacije DNS-a Prijedor Milenko Đaković izjavio je danas da se DNS nikada nije miješao u rad drugih političkih partija, već na konsenzusu gradio zajedničku politiku značajnu za život Prijedorčana.

DNS: Stranku napustili pojedinci zbog straha od gubitka posla ili pozicije

BANJALUKA - Članovi DNS-a u najvećoj mjeri su ostali privrženi osnovnim principima ove stranke i članstvo se nije osulo, već je DNS napustio određen broj pojedinaca, zaposlenih u državnim organima, i to zbog straha od gubitka posla ili pozicije, zaključeno je danas na sjednici Povjereništva gradske organizacije DNS-a Banjaluka.

Pavić: Ostajemo dosljedni izvornim principima stranke

BIJELJINA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić poručio je večeras da ova stranka ostaje dosljedna svojim izvornim principima, svom statutu i programu.

Pavić: DNS vjeran svojim principima

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Mako Pavić rekao je da je DNS ostao vjeran svojim principima, a da je "provjetravanje" stranke u prethodnom periodu otvorilo vrata novim članovima.

Demosu pristupilo 80 odsto članova DNS-a

MRKONJIĆ GRAD - Više od 80 odsto članova Opštinskog odbora DNS iz Mrkonjić Grada prešlo je u novoosnovani Demokratski savez /Demos/, izjavio je Srni Radomir Popadić, dosadašnji predsjednik mrkonjićkog DNS-a.

Bojan Pećanac predsjednik Organizacije mladih DNS-a Banjaluka

BANJALUKA - Bojan Pećanac izabran je danas u Banjaluci za predsjednika Organizacije mladih DNS-a Banjaluka.

Pavić: DNS će nastaviti da raste

FOČA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić održao je danas u Foči sastanak sa povjereništvom ove stranke, koje je imenovano nakon što je većina članova Opštinskog odbora pristupila novoj političkoj opciji Nedeljka Čubrilovića.

DNS Čelinac: Nije nas napustila većina već manjina

Opštinski odbor DNS-a Čelinac uputio je saopštenje u kojem demantuje današnju vijest da je stranku u ovom gradu napustilo 70 odsto članova.

Većina članova DNS-a iz Čelinca prešla u DEMOS

ČELINAC - Više od 70 odsto članova Opštinskog odbora Demokratskog narodnog saveza (DNS) iz Čelinca pristupilo je Demokratskom savezu Demos/ na čijem čelu je Nedeljko Čubrilović, izjavio je Srni doskorašnji predsjednik čelinačkog DNS-a Zoran Spasojević.

Najčitanije