DNS

DNS ima snažnu podršku naroda

BANJALUKA - Gradski odbor Demokratskog narodnog saveza (DNS) u Banjaluci danas je po treći put u roku od tri mjeseca, dodijelio stotinjak članskih karata novim članovima.

DNS će podržati odluke usmjerene na razvoj Srpske

BANJALUKA - Predsjednik Gradskog odbora DNS–a Nedeljko Čubrilović rekao je da će ova partija u Narodnoj skupštini Republike Srpske podržati odluke usmjerene ka razvoju Republike Srpske.

Pavić: DNS želi jednu od funkcija - član Predsjedništva BiH ili predsjednik RS

SARAJEVO - Predsjednik DNS-a Marko Pavić rekao je da je u BiH jedina stabilna vlast upravo vlast u Republici Srpskoj i da to nešto znači, te da u tom pogledu treba dati prednost koaliciji SNSD-DNS-SP nad svima drugima.

Đorđo Krčmar i zvanično član DNS-a

BANJALUKA - Đorđo Krčmar, poslanik u parlamentu BiH i nekadašnji funkcioner SDS-a, od danas je član DNS-a nakon što je potpisao pristupnicu u prostorijama stranke, u prisustvu predsjednika DNS-a Marka Pavića.

Đorđo Krčmar prelazi u DNS

BANJALUKA - Đorđo Krčmar, bivši poslanik SDS-a u parlamentu BiH i dugogodišnji funkcioner ove stranke, koju je u međuvremenu napustio te je djelovao kao samostalni poslanik, danas će potpisati pristupnicu Demokratskom narodnom savezu (DNS) Marka Pavića.

Čubrilović: DNS zainteresovan za pojedinačne funkcije na izborima

BANJALUKA - Zamjenik predsjednika DNS-a Nedeljko Čubrilović izjavio je da je ova stranka spremna da pregovara o pojedinačnim funkcijama na predstojećim opštim izborima, a da će samostalno izaći na izbore za Narodnu skupštinu Srpske i parlament BiH.

Načelnik Ljubinja dobio crveni karton od DNS-a: Obavijest primio faksom

LJUBINJE - Darko Krunić, načelnik opštine Ljubinje i njegov zamjenik Marko Gordić, isključeni su iz Demokratskog narodnog saveza (DNS), a razlog za to je, kažu iz stranke, što se Krunić ponašao kao da je sam osvojio načelničko mjesto "pa čak i bio naklonjen više drugim partijama".

Cvijanović: Simpatično navijanje opozicije da izvuče DNS iz vladajuće koalicije

SARAJEVO - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da joj je simpatično što opozicija stalno navija za to kako treba da izvuče DNS iz vladajuće koalicije, te da sa ovom strankom napravi neki, za sada vrlo imaginarni, politički blok.

Pavić pozvao vlasti na nivou BiH da poprave stanje u državi ili da se povuku

BANJALUKA - Predsjednik Demokratskog narodnog saveza (DNS) Marko Pavić pozvao je predstavnike vlasti na nivou BiH da hitno ili poprave stanje, ili se povuku iz vlasti i prepuste je nekome ko će to uspješno raditi.

Dodik: Bez obzira na DNS, SNSD će imati svoje kandidate na izborima

BANJALUKA - SNSD će imati svoje kandidate i za člana Predsjedništva BiH i predsjednika RS, rekao je Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a i RS.

Reklame

Najčitanije