DNS

Pavić: Oni koji su napustili DNS završiće svoju političku karijeru

BANJALUKA - DNS će ostati druga najjača stranka u Banjaluci, a oni koji su ga napustili završiće svoju političku karijeru kad im isteknu funkcije, rekao je Marko Pavić, predsjednik DNS-a, nakon sjednice Gradske skupštine na kojoj je Milan Radović izabran za predsjednika gradske organizacije te stranke.

DNS gubi većinu u Prijedoru

​PRIJEDOR - Predrag Starčević, Duško Miletić, Želimir Kos i Goran Vučkovac istupili su iz Kluba odbornika DNS-a Prijedor.

Četiri odbornika napustila Klub DNS Prijedor

PRIJEDOR - Predrag Starčević, Duško Miletić, Želimir Kos i Goran Vučkovac istupili su iz Kluba odbornika DNS Prijedor.

Željko Dubravac na čelu Regionalnog odbora DNS Banjaluka

BANJALUKA - Željko Dubravac iz Čelinca jednoglasno je izabran za predsjednika Regionalnog odbora Demokratskog narodnog saveza Banjaluka na sjednici Odbora koja je održana juče u Banjaluci.

Pavić: Stranka u Banjaluci mnogo jača

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je da je uvjeren da je DNS u Banjaluci sada mnogo jači, odlučniji i čvršći u opredjeljenju da zajedno sa koalicionim partnerima gradi Banjaluku i Republiku Srpsku.

"Većina članova fočanskog DNS-a prešla u DEMOS"

FOČA - Potpredsjednik Demokratskog saveza (DEMOS) Spomenko Stojanović izjavio je danas da je 98 odsto bivšeg članstva DNS-a u Foči pristupilo DEMOS-u.

Predsjednici parlamentarnih stranaka na sastanku kod Dodika

BANJALUKA - U zgradi Vlade Republike Srpske u Banjaluci u toku je sastanak predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika sa predsjednicima parlamentarnih političkih stranaka iz Republike Srpske.

Balaban i odbornici Slobode ponovo u DNS-u

PRIJEDOR - Budimir Balaban i članovi Odborničkog kluba Sloboda vraćaju se u Demokratski narodni savez, saopšteno je iz DNS-a.

Pavić: Najava SDA šteti dogovoru, razgovoru i napretku

BANJALUKA - Marko Pavić, predsjednik DNS reagovao je povodom najave Stranke demokratske akcije da će preko svojih predstavnika u institucijama BiH pokrenuti pravnu proceduru pred Ustavnim sudom Bosne i Hercegovine radi preispitivanja trenutnog naziva Republike Srpske.

Sutra konferencija za novinare Marka Pavića

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić održaće sutra u Banjaluci konferenciju za novinare povodom vraćanja Budimira Balabana i članova Kluba odbornika "Sloboda" u Skupštini ovog grada u redove DNS-a.

Najčitanije