DNS

Marko Kubatlija predsjednik OO DNS-a Pale

PALE - Na izbornoj skupštini Opštinskog odbora Demokratskog narodnog saveza (DNS) Pale izabran je Marko Kubatlija za predsjednika ovog odbora, kao i 37 članova.

Zoran Čolović predsjednik OO DNS-a na Sokocu

SOKOLAC - Na izbornoj skupštini Opštinskog odbora (OO) Demokratskog narodnog saveza (DNS) na Sokocu za predsjednika odbora izabran je Zoran Čolović, kao i 11 članova.

Vladajuća koalicija u Srpskoj dogovorila raspodjelu svih direktorskih pozicija

​BANJALUKA - Koalicionim sporazumom šest političkih partija koje čine vladajuću koaliciju u Republici Srpskoj o raspodjeli 100 prioritetnih mjesta u javnim preduzećima i ustanovama predviđeno je da na 54 pozicije direktore imenuje SNSD, 14 DNS, 13 SP, po sedam Demos i Ujedinjena Srpska, a pet NDP, saznaje Srna.

DNS: Neposredno birati gradonačelnika i odbornike u skupštini grada

ISTOČNO SARAJEVO - Regionalni odbor DNS-a Sarajevsko-romanijske regije dao je zadatak narodnom poslaniku ove stranke Aleksandru Glavašu da u Narodnoj skupštini Republike Srpske pokrene inicijativu da se budući odbornici u Skupštini grada i gradonačelnik Istočnog Sarajeva biraju direktno, odnosno neposrednim putem.

Odbornik u bijeljinskoj Skupštini Ognjen Đuka napustio DNS

BIJELJINA - Odbornik u Skupštini grada Bijeljina Ognjen Đuka napustio je danas Demokratski narodni savez (DNS) i ocijenio da u toj stranci više nema mjesta za ljude koji su je stvarali.

Radović: Prioritet DNS-a rješavanje životnih problema građana

BANJALUKA - Predsjednik Gradskog odbora DNS-a Banjaluka Milan Radović rekao je da će prioritet ove stranke u narednom periodu biti rješavanje životnih problema građana.

Četvorica bivših odbornika: DNS smo napustili, isključenja nepotrebna

PRIJEDOR - Bivši odbornici DNS-a u Skupštini grada Prijedora Predrag Starčević, Duško Miletić, Želimir Kos i Goran Vučkovac demantovali su danas navode iz saopštenja prijedorskog Gradskog odbora DNS-a, povodom njihovog napuštanja te stranke.

Iz DNS-a isključena četiri odbornika

PRIJEDOR - Odbornici DNS-a u Skupštini grada Prijedor Predrag Starčević, Duško Miletić, Želimir Kos i Goran Vučkovac isključeni su iz DNS-a jer su odlučili formirati samostalni klub odbornika i nastaviti svoje buduće djelovanje mimo usaglašene politike stranke, saopšteno je danas iz prijedorskog DNS-a.

Pavić: Oni koji su napustili DNS završiće svoju političku karijeru

BANJALUKA - DNS će ostati druga najjača stranka u Banjaluci, a oni koji su ga napustili završiće svoju političku karijeru kad im isteknu funkcije, rekao je Marko Pavić, predsjednik DNS-a, nakon sjednice Gradske skupštine na kojoj je Milan Radović izabran za predsjednika gradske organizacije te stranke.

DNS gubi većinu u Prijedoru

​PRIJEDOR - Predrag Starčević, Duško Miletić, Želimir Kos i Goran Vučkovac istupili su iz Kluba odbornika DNS-a Prijedor.

Najčitanije