DNS

Kandidata SNSD-a za načelnika Srpca podržale US, NDP i DEMOS

SRBAC - Lider SNSD-a Milorad Dodik očekuje da će kandidati ove stranke na načelnike i gradonačelnike odnijeti podbjedu u 80 odsto lokalnih zajednica, a da će SNSD sa svojim koalcionim partnerima u 85 do 90 odsto sredina imati skupštinske većine.

Nešić: DNS će uvijek podržati srpskog člana Predsjedništva BiH

Vršilac dužnosti predsjednika DNS-a Nenad Nešić poručio je povodom predstojeće posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske da će ova stranka uvijek podržati veto srpskog člana Predsjedništva BiH bez obzira iz koje političke partije dolazi.

SNSD i DNS zajedno podržali Drljaču za načelnika Novog Grada

NOVI GRAD - Predsjednici opštinskih odbora SNSD-a Miroslav Drljača i DNS-a Mirko Zgonjanin potpisali su danas sporazum o podršci SNSD-ovom kandidatu za načelnika opštine Novi Grad.

U Šamcu potpisan koalicioni sporazum SNSD-a, US, DEMOSA, SPS-a i DNS-a

ŠAMAC - Predsjednici opštinskih odbora SNSD-a, Ujedinjene Srpske, Demosa, SPS-a i DNS-a u Šamcu potpisali su danas sporazum o koalicionom djelovanju za lokalne izbore koji će biti održani u novembru.

DNS, NDP i US podržali SNSD-ovog kandidata za načelnika Mrkonjić Grada

MRKONJIĆ GRAD - Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Mrkonjić Grad Zoran Tegeltija potpisao je večeras sa predsjednicima opštinskih odbora DNS-a Milankom Aleksićem, NDP-a Jovom Pavlovićem i Ujedinjene Srpske Slobodanom Ćoćkalom koalicioni sporazum o podršci kandidatu SNSD-a za načelnika ove opštine Dragana Vođevića na predstojećim lokalnim izborima.

Lažna dojava o bombi u prostorijama DNS-a u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Policijska uprava Istočno Sarajevo zaprimila je danas dojavu o postavljenoj bombi u prostorijama DNS-a, ali nije bilo precizirano u kojoj opštini, te je poslije pregleda svih kancelarija ove stranke na području Sarajevsko-romanijske regije utvrđeno da je dojava bila lažna.

Dalibor Glišić kandidat za načelnika opštine Šekovići

ŠEKOVIĆI - Dalibor Glišić je kandidat DNS-a za načelnika opštine Šekovići na predstojećim lokalnim izborima.

Rodić kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora, Đaković nosilac liste

PRIJEDOR - Dragutin Rodić kandidat je Demokratskog narodnog saveza (DNS) za gradonačelnika Prijedora, a Milenko Đaković nosilac liste kandidata ove stranke za odbornike u Skupštini grada Prijedora.

Željko Dubravac kandidat DNS-a, SDS-a i PDP-a za načelnika Čelinca

ČELINAC - Zajednički kandidat Demokratskog narodnog saveza, Srpske demokratske stranke i Partije demokratskog progresa za načelnika opštine Čelinac je Željko Dubravac, odlučeno je danas sporazumom ove tri stranke, koji je potpisan simbolično u 11.55.

Nešić: Licemjerna histerija iz Sarajeva

BANJALUKA - Licemjerna je histerija iz Sarajeva zbog promjena naziva ulica u Beogradu, kao i zbog riječi da je ''Trebinje najljepši srpski grad'', kaže predsjednik DNS-a Nenad Nešić.

Najčitanije