DNS

Uručeno sedamdeset dresova omladinskoj školi FK Naprijed

Prijatelji Fudbalskog kluba Naprijed danas su uručili sedamdeset dresova i šortseva omladinskoj školi banjaluačkog kluba.

Šapurić napustio DNS, stranka mu poželjela sreću

TREBINJE - Odbornik Gradskog odbora DNS-a u trebinjskoj Skupštini grada Bojan Šapurić, koji je bio i predsjednik mladih ove stranke u Trebinju, napustio je stranku, a ubuduće će u lokalnom parlamentu djelovati kao samostalni odbornik.

DNS dobio nove prostorije u Trebinju

TREBINJE - U Trebinju su večeras otvorene nove prostorije Demokratskog narodno saveza (DNS) i uručeno je više od 30 članskih karata novim članovima, a prisustan je bio i predsjednik stranke Nenad Nešić.

Sporazum SDSS-DNS: Šira koalicija znači i veću odgovornost

BIJELJINA - Potpisivanje sporazuma sa Demokratskim narodnim savezom nastavak je nastojanja Stranke demokratske Srpske Semberija da napravi što širu koaliciju na lokalnom nivou, s ciljem postizanja veće odgovornosti kada je riječ o finalizaciji projekata važnih za građane Semberije i Republike Srpske, izjavio je predsjednik SDSS-a Mićo Mićić prilikom današnjeg potpisivanja sporazuma sa DNS-om o podršci njegovoj kandidaturi za funkciju gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.

Nešić: Bajrović kandidat za ministra, imenovanje očekujemo 16. juna

BANJALUKA - Mirza Bajrović, banjalučki advokat, prijedlog je DNS-a za ministra uprave i lokalne samouprave Republike Srpske umjesto nedavno smijenjene Lejle Rešić, a koja je takođe kadar ove stranke, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

Bursać: DNS se ponaša kao da je Prijedor njihovo vlasništvo

PRIJEDOR - Demokratski narodni savez (DNS) se ponaša kao da je Prijedor njihovo vlasništvo i nikada nisu ni bili za dogovor, izjavio je Srni predsjednik prijedorskog odbora SNSD-a Saša Bursać.

Tubin: Sa DNS-om pronašli "zajednički jezik"

PRIJEDOR - Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Prijedor Milan Tubin izjavio je da su sa DNS-om pronašli "zajednički jezik" i da u Prijedoru mogu učiniti mnogo toga zajedno.

DNS Prijedor samostalno izlazi na lokalne izbore

PRIJEDOR - Gradski odbor DNS-a u Prijedoru samostalno izlazi na lokalne izbore, poručeno je na današnjoj konferenciji za novinare predstavnika ove stranke u Prijedoru.

Bursać: Razgovor sa DNS-om jedna od opcija

PRIJEDOR - Gradski odbor SNSD-a Prijedor od samog početka želio je da ima normalne odnose sa DNS-om, da budu sve političke partije uvažene u skladu sa brojem osvojenih mandata i da svi politički partneri grade ovaj grad, izjavio je danas predsjednik tog odbora Saša Bursać.

Nešić: Smjena Rešićeve posljednja koju ćemo prihvatiti

BANJALUKA - Predsjedništvo Demokratskog narodnog saveza (DNS) jednoglasno je zaključilo da za smjenu Lejle Rešić, koja je odlično radila svoj posao u tri saziva Vlade Republike Srpske, nije postojao ni jedan razlog, saopšteno je iz ove partije.

Najčitanije