DNS

Pavić: Nijedna odluka PIC-a nema veću snagu od skupštinske

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je danas da nijedna odluka Savjeta za sprovođenje mira (PIK) nema veću snagu od odluke Narodne skupštine Republike Srpske.

Dejan Prošić postaje DNS-ovac

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić održaće sutra u Banjaluci konferenciju za novinare povodom pristupanja načelnika opštine Bosanski Petrovac Dejana Prošića toj stranci.

Simo Vidović predsjednik OO DNS-a u Šamcu

ŠAMAC - Simo Vidović izabran je za predsjednika Opštinskog odbora Demokratskog narodnog saveza (DNS) Šamac, a izabrano je i 19 članova Opštinskog odbora.

DNS proslavio krsnu slavu: "Stranka pripada građanima Srpske"

BANJALUKA - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je danas da će ta politička partija ostati na putu jačanja Republike Srpske i da će čovjek uvijek biti okosnica svega.

Počeo sastanak Dodika i Pavića

BANJALUKA - U Banjaluci je počeo sastanak predsjednika SNSD-a Milorada Dodika i DNS-a Marka Pavića na kojem će biti razgovarano o koalicionoj saradnji ove dvije stranke.

Dodik: Sastanak sa DNS-om do kraja sedmice

BANJALUKA - Lider SNSD-a Milorad Dodik potvrdio je večeras da bi do kraja sedmice trebalo ponovo da se sastane i razgovara sa liderom DNS-a Markom Pavićem o međusobnim odnosima.

Ujedinjena Srpska: Zalažemo se za dogovor SNSD-a i DNS-a

BANJALUKA - Ujedinjena Srpska danas je demantovala pisanje pojedinih banjalučkih internetne medija, koji su objavili da ta stranka priželjkuje kraj saradnje između SNSD-a i DNS-a.

Pavić: Prvo sastanak sa nosiocem koalicije

PRIJEDOR - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je danas da koalicioni sporazum u Republici Srpskoj imaju samo tri stranke - SNSD, socijalisti i DNS i da u početku neće biti sastanak svih koalicionih partnera.

Dodik: Nema potrebe da produbljujemo problem sa DNS-om

BANJALUKA – Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, rekao je da koaliciona saradnja sa DNS-om nije upitna, ali da postoje neke stvari koje je opterećuju.

Počeo sastanak SNSD-a i DNS-a

BANJALUKA - Sastanak delegacija SNSD-a i DNS-a, koje predvode predsjednici stranaka Milorad Dodik i Marko Pavić, počeo je danas u Banjaluci.

Najčitanije