DNS

Bosančić: Banjalučki DNS će tražiti ostavku Pavića

BANJALUKA - Gradski odbor DNS-a Banjaluka zatražiće ostavku predsjednika stranke Marka Pavića jer ako je neko odgovoran za stanje u DNS-u onda je to on, rekao je sekretar banjalučkog odbora DNS-a Boran Bosančić.

Ćopić: Stranci je dosta tajkuna, većina opštinskih odbora uz Čubrilovića

BANJALUKA - Predsjednik banjalučkog Regionalnog odbora DNS-a Damir Ćopić izjavio je danas Srni da je stranci dosta tajkuna i da će zbog njihovog favorizovanja većina opštinskih odbora zatražiti smjenu predsjednika DNS-a Marka Pavića zbog svih grešaka koje je napravio.

DNS će podržati Viškovića za mandatara

BANJALUKA - Predsjedništvo DNS-a usvojilo je danas izvještaj o održanim razgovorima sa SNSD-om u kome se ističe da ova politička partija podržava mandatara za sastav Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića.

Predsjedništvo DNS-a smijenilo Čubrilovića

BANJALUKA - Predsjedništvo DNS-a na sjednici, koja je u toku, smijenilo je Nedeljka Čubrilovića sa mjesta zamjenika predsjednika ove stranke, saznaju „Nezavisne“.

Završena sjednica Predsjedništva DNS-a

BANJALUKA - U Banjaluci je završena sjednica Predsjedništva DNS-a, na kojoj je Nedeljko Čubrilović razriješen funkcije potpredsjednika stranke.

DNS ostaje u koaliciji sa SNSD-om na svim nivoima vlasti

BANJALUKA – DNS ostaje dio koalicije sa SNSD-om na svim nivoima vlasti u BiH, rekao je Radovan Kovačević, portparol SNSD-a, nakon sastanka delegacija SNSD-a i DNS-a, predvođenih predsjednicima stranaka Miloradom Dodikom i Markom Pavićem.

Počeo sastanak SNSD-a i DNS-a

BANJALUKA - U Banjaluci je počeo sastanak delegacija SNSD-a i DNS-a, predvođenih liderima stranaka Miloradom Dodikom i Markom Pavićem.

Banjac: Promovisati jedinstvo i slogu

KOZARSKA DUBICA - Potpredsjednik DNS-a Darko Banjac poručio je večeras u Kozarskoj Dubici da će DNS promovisati slogu i jedinstvo i da će to pokazati i u narednom periodu, pri formiranju vlasti u Republici Srpskoj i BiH.

Čubrilović: DNS će i dalje biti dio vlasti

KOTOR VAROŠ - Zamjenik predsjednika Demokratskog narodnog saveza Nedeljko Čubrilović poručio je večeras u Kotor Varošu na proslavi Mitrovdana - krsne slave stranke, da će DNS i dalje biti dio vlasti jer je odgovornom politikom prema Republici Srpskoj pokazao koji su prioriteti stranke i u kojem pravcu će djelovati.

Srpskog bloka na nivou BiH (ne)će biti

BANJALUKA - Dok iz vrha vlasti RS i stranaka koje su osvojile najviše glasova na izborima i dalje dolaze pozivi za stvaranje srpskog bloka na nivou BiH, u SDS-u kažu da nisu protiv da se razgovara, ali da se protive federalizaciji BiH i trećem entitetu.

Najčitanije