DOBOJ

Mladenci došli iz inostranstva i rekli "da" na dobojskoj tvrđavi

DOBOJ - Ni vrelo julsko sunce, ni tropska temperatura, ali ni strme stepenice nisu spriječile Mariu Mijatović (25) i Harisa Ibrahimovića (25) da se popnu na dobojsku tvrđavu Gradinu i u ovom zdanju sklope svoj građanski brak.

U požaru u Doboju stradao pedesetosmogodišnjak

DOBOJ - Pedesetosmogodišnji Z.B., koji je rođen u Bačkoj Palanci u Srbiji, nastradao je tokom požara koji se juče iza ponoći desio u njegovom stanu u Doboju.

"Ponosne kartice" i u Doboju: Popusti značajni za budžet roditelja

DOBOJ - Osim u prodavnicama prehrambene robe, sportskim i radnjama sa dječjom garderobom, roditeljima koji će početkom avgusta dobiti "ponosne kartice" dobro bi došli, kako su naveli, i popusti i u dobojskim apotekama, kao i u knjižarama.

Uhapšena dva vozača, jedan pijan, drugi odbio testiranje

DOBOJ - S.N. iz Šamca uhapšen je u Modriči zbog vožnje pod dejstvom alkohola u organizmu od 1,79 g/kg, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Mlada majka donirala kosu za perike djeci

DOBOJ - Pet godina bilo je potrebno Vanji Stjepanović (32) iz Doboja da odnjeguje svoju gustu, kvalitetnu kosu, a nakon nekoliko poteza makazama ista je postala materijal u vlasuljarskoj radnji u Tuzli, gdje će od nje nastati perika za djecu koja su izgubila kosu.

U Doboju za sat vremena vakcinisano 100 građana: "Bolje se zaštititi na vrijeme"

DOBOJ - Dobojlije mlađe životne dobi nisu pokazale interes za vakcinaciju bez najave jer su se samo rijetki odazvali pozivu Doma zdravlja da prime jednu od tri vakcine, sinopharm, astrazeneca i sinovac.

Dobojlije u zadnji čas pohrlile po dokumente

DOBOJ - Bakarnu boju i sunčeve zrake umjesto na plažama Dobojlije posljednih dana hvataju ispred Policijske uprave Doboj, gdje zbog gužvi čekaju u redu za izdavanje ličnih dokumenata.

Učenici dobojske Ekonomske škole dobili svoju banku

DOBOJ - Baš kao prava banka izgleda kabinet praktične nastave u dobojskoj Ekonomskoj školi, u kojem će od septembra bankarski tehničari učiti posao za koji se obrazuju.

Proizvođači paprika iz Doboja s njiva stigli na predavanje

DOBOJ - Žurba je najveća greška koju čine proizvođači paprike u plastenicima, poručuju stručnjaci, a insekti i bolesti su najveći neprijatelji bogatom urodu.

Dobojski medicinari dali krv

DOBOJ - Ljekari, medicinske sestre i tehničari zaposleni u dobojskom Domu zdravlja nakratko su napustili svoja radna mjesta i u Službi za laboratorijsku dijagnostiku dali krv za potrebe Zavoda za transfuzijsku medicinu RS.

Najčitanije