DOKTOR

Dajana je bila popularna pjevačica, a sada je doktor

Dajana Penezić je napravila bum na estradi kada se pojavila, a imala je samo 20 godina, međutim, riješila je da odustane od pjevačke karijere i posveti se obrazovanju.

Preminuo doktor Nikola Trninić

DOBOJ - U Doboju je nakon kraće bolesti preminuo doktor Nikola Trninić u 59. godini.

Otkrivena spomen-ploča dr Laziću u Urgentnom centru u Nišu

BEOGRAD - U Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu otkrivena je spomen-ploča sa imenom čuvenog srpskog ratnog hirurga Miodraga Lazića, koji je tokom ratova devedesetih godina prošlog vijeka spasavao živote u Republici Srpskoj Krajini i Republici Srpskoj.

Švedskim zdravstvenim radnicima prijete smrću, neki pod zaštitom

STOKHOLM - Pojedini zaposleni u švedskoj javnoj zdravstvenoj agenciji, koja je na početku pandemije odlučila kako će ta skandinavska zemlja da se nosi protiv kovida, dobili su policijsku zaštitu nakon što su im upućene prijetnje, saopštio je danas šef agencije, a prenio Rojters.

Stavio vakcinu u špric, izašao iz hale i dao je supruzi

BERLIN - Policija u Njemačkoj vodi istragu protiv ljekara koji je ukrao jednu dozu vakcine iz centra za vakcinaciju, a riječ je o 69-godišnjem doktoru u penziji, koji je bio angažovan na vakcinaciji.

Đajić: Ljekar Marko Pekija je bio ljudska i ljekarska gromada

BANJALUKA - Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske u Banjaluci Vlado Đajić rekao je na komemoraciji ljekaru Marku Pekiji da je ta zdravstvena ustanova izgubila ljudsku, stručnu i ljekarsku gromadu.

Ljekar iz Travnika preminuo u 35. godini

TRAVNIK - Ljekar JU Bolnica za plućne bolesti i tuberklozu Travnik Mirjad Hodžić preminuo je iznenada u 35. godini. Riječ je o ljekaru koji je porijeklom iz Tuzle. Uzrok smrti nije saopšten.

Kineski doktor preminuo u bolnici u Zemunu

BEOGRAD - Kineski doktor Čen Bijao preminuo je u bolnici u Zemunu, nakon tri sedmice borbe sa virusom korona.

Grafit sa likom doktora Lazića u Bijeljini

BIJELJINA - Ratni hirurg Miodrag Lazić, koji je u Nišu preminuo od posljedica virusa korona, dobio je grafit u Bijeljini kojim je omladina naselja Bogdanović plac odala počast heroju Republike Srpske.

Poznato vrijeme i mjesto sahrane doktora Lazića

Čuveni srpski hirurg, Miodrag Lazić koji je izgubio bitku sa virusom korona biće sahranjen u subotu na niškom Novom groblju u 14 časova, a opijelo će početi pola sata ranije, javljaju "Večernje novosti".

Najčitanije