DOLAC

Novo radno vrijeme ambulanti za respiratorne infekcije u Docu

BANJALUKA - Ambulante za respiratorne infekcije u banjalučkom naselju Dolac od danas rade svakim radnim danom od 8.00 do 12.00 časova, saopšteno je iz Doma zdravlja Banjaluka.

Izgradnja mosta u Docu počinje za 20 dana

BANJALUKA - Prva faza izgradnje mosta u naselju Dolac, budućeg simbola grada, trebalo bi da počne za 20 dana, potvrdio je za "Nezavisne" Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Sandić: Početak izgradnje mosta u Docu u ovoj građevinskoj sezoni

BANJALUKA - U banjalučkoj Gradskoj upravi danas su na sastanku sa predstavnicima projektantske kuće izabrane za izradu idejnog projekta za budući most u naselju Dolac prezentovana idejna rješenja za taj most, te konstatovano da je rješavanje pitanja saobraćaja u neposrednoj blizini jedan od najvažnijih segmenata cijelog kompleksa.

Počela geotehnička ispitivanja za novi most u Docu

Na lokaciji budućeg mosta u Docu danas su počela geotehnička ispitivanja zemljišta, u okviru priprema za izgradnju novog prelaza preko Vrbasa.

Raspisan tender za glavni projekat mosta u Docu

BANJALUKA - Grad Banjaluka raspisao je javnu nabavku za izradu tehničke dokumentacije za novi most u Docu, saopšteno je iz Gradske uprave.

U "trci" za izgled novog mosta u Docu 31 arhitekta

BANJALUKA - Na međunarodni konkurs za idejno rješenje budućeg mosta u Docu prijavljen je 31 rad, među njima i njih 10 iz inostranstva.

Za most u Docu treba devet miliona KM

BANJALUKA - Za gradnju mosta u Docu sa pristupnim saobraćajnicma, prema procjenama, biće potrebno oko devet miliona KM, a u toku su pregovori o većem kreditnom zaduženju sa EBRD-om.

Bačena eksplozivna naprava na kafić na Dolac Malti

SARAJEVO - Stanare sarajevske ulice Marka Marulića u opštini Novo Sarajevo uznemirila je eksplozija koja je odjeknula u ranim jutarnjim satima.

Najčitanije