DOM ZDRAVLJA BANJALUKA

Vakcinacija prvom dozom AstraZenece i Sinovaka u Banjaluci

BANJALUKA - Stanovnici Banjaluke će danas, bez prethodnog zakazivanja, moći da se vakcinišu protiv virusa korona prvom dozom AstraZenece i Sinovaka, potvrđeno je Srni u banjalučkom Domu zdravlja.

Radno vrijeme Doma zdravlja Banjaluka tokom praznika

BANJALUKA - Dom zdravlja u Banjaluci danas je objavio radno vrijeme za vrijeme vaskršnjih i prvomajskih praznika, od 30. aprila do 3. maja.

Novo radno vrijeme ambulanti za respiratorne infekcije u Docu

BANJALUKA - Ambulante za respiratorne infekcije u banjalučkom naselju Dolac od danas rade svakim radnim danom od 8.00 do 12.00 časova, saopšteno je iz Doma zdravlja Banjaluka.

Reorganizacija u Domu zdravlja Banjaluka, otvaraju nove ARI ambulante

BANJALUKA - Od 1. aprila u Banjaluci će biti otvorene dvije nove ARI ambulante u naselju Dolac, u objektu pored kovid ambulanti.

Šukalo za "Nezavisne": Ne treba da imamo dilemu da li da se vakcinišemo

Nakon više od godinu dana od početka pandemije skoro da ne postoji porodica u kojoj neko već nije imao infekciju kovidom-19, sada imamo i povećan broj oboljelih, a javljaju se i novi sojevi ovog virusa. Mislim da su to i više nego dobri argumenti da ne treba da imamo dilemu kada je vakcina u pitanju, rekao je u intervjuu za "Nezavisne" doktor porodične medicine Mladen Šukalo, član tima za vakcinaciju u Domu zdravlja Banjaluka, te dodao da je potrebno da građani vjeruju u nauku.

Dom zdravlja Banjaluka: Ako se situacija ne smiri prelazimo na novi režim

BANJALUKA - U Domu zdravlja Banjaluka su za "Nezavisne" potvrdili da razmatraju prelazak na novi režim rada, ako se epidemiološka situacija uskoro ne smiri.

Putem "E-čekaonice" za sedam mjeseci javilo se 1.318 pacijenata

BANJALUKA - Na pregled kod ljekara u Dom zdravlja Banjaluka putem mobilne aplikacije "E-čekaonica" od jula prošle godine do danas se prijavilo 1.318 pacijenata.

Banjalučki "Dom zdravlja" zahvalio "Hemofarmu" za vrijednu donaciju

BANJALUKA - Direktorica JZU "Dom zdravlja" u Banjaluci Nevena Todorović uručila je danas zahvalnicu kompaniji "Hemofarm" za vrijednu donaciju ovoj ustanovi tokom projekta "Za tvoje dobro".

Todorović: Očekivali smo rast broja oboljelih u oktobru

BANJALUKA - Ranije smo predviđali i očekivali da će oktobar biti ključan mjesec kada će doći do povećanja broja oboljelih od virusa korona, jer u tom mjesecu uobičajeno bude veći broj osoba s akutnim respiratornim tegobama, rekla je za "Nezavisne" Nevena Todorović, direktorica Doma zdravlja Banjaluka.

Todorović: Negiranje postojanja virusa i neodgovornost najveći problem

Direktorka Doma zdravlja Banjaluka Nevena Todorović rekla je da negiranje postojanja virusa korona i lična neodgovornost predstavljaju najveći problem i glavni uzrok širenja zaraze.

Najčitanije