DPS

Ðukanović najavio novu koaliciju

PODGORICA - Predsjednik Milo Ðukanović optužio je politiku nove vlasti da je proizvela nestabilnost u Crnoj Gori jer je, kako kaže, udarila na temeljne vrijednosti savremene države, ali vjeruje da bi u budućnosti moglo doći do nove široke koalicije, kao i da demokratske kapacitete za to prepoznaje u Demokratama i GP URA.

Krivokapić: Ðukanovićev DPS je izgubio izbore u Nikšiću

PODGORICA - Izbori u Nikšiću pokazali su da su demokratski i da su građani odlučili na osnovu slobodne volje, izjavio je premijer Zdravko Krivokapić, koji smatra da je DPS Mila Ðukanovića ostvario loš rezultat.

Ðukanović: Barijera smo da Crna Gora ponovo bude plijen velike Srbije

SARAJEVO - Crnogorski predsjednik Milo Ðukanović kaže da ga ne iznenađuje retorika političkih protivnika koji, kako tvrdi, u njemu vide posljednju barijeru za ostvarivanje svog nauma - da Crna Gora ponovo bude plijen "velike Srbije".

Mandić: Uspjeli smo da razvlastimo DPS u Nikšiću

NIKŠIĆ - Predsjednik Demokratskog fronta Andrija Mandić ocijenio je da su na izborima u Nikšiću uspjeli da "razvlaste DPS" i da organizovani kriminal "izbace iz njegove prijestonice", odnosno da Mila Ðukanovića "izbace iz njegove najveće tvrđave Nikšića".

Obrađeno 100 odsto glasova u Nikšiću, evo mandata

NIKŠIĆ - Obrađeno je 100 odsto glasova sa lokalnih izbora u Nikšiću, održanih u nedjelju.

"Ðukanović htio da ode, ali mu nismo dali"

PODGORICA - Poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandra Vuković izjavila je da je aktuelni predsjednik države i predsjedik te partije Milo Ðukanović "htio da ode", ali da mu nisu dali.

Đukanović nakon vanrednog kongresa DPS: Radimo na brzom konsolidovanju

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je večeras, poslije vanrednog kongresa Demokratske partije socijalista (DPS), na kojem je ponovo izabran za lidera stranke, da DPS nije pokolebao rezultat parlamentarnih izbora i da rade na tome da se brzo konsoliduju.

Milo Đukanović izabran za predsjednika stranke

PODGORICA - Dosadašnji lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović danas je na vanrednom kongresu ove stranke u Podgorici ponovo izabran na ovu funkciju.

Ðukanović: Srbija ugrožava suverenitet svojih susjeda

PODGORICA - Predsjednik Crne Gore i Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Ðukanović optužio je danas Srbiju da ugrožava suverenitet svojih susjeda po istom receptu iz devedesetih, a Srpsku pravoslavnu crkvu (SPC) nazvao je "najopakijim instrumentom velikosrpskog nacionalizma".

DPS o hapšenju u Ulcinju: Zabrinjavajuće "šepurenje" Abazovića

PODGORICA - Najuticajnija opoziciona crnogorska stranka, DPS Mila Ðukanovića, saopštila je da je današnje privođenje predsjednika opštine Ulcinj zbog navodnog partijskog zapošljavanja licemjerno, a reakcija potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića tim povodom "euforična".

Najčitanije