DPS

DPS: Krivokapić pokazao da Srbiju više poštuje nego Crnu Goru

PODGORICA - Demokratska partija socijalista ocijenila je da je mandatar za sastav nove vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić pokazao da Srbiju više poštuje nego Crnu Goru.

DPS: Krivokapić unižava funkciju premijera, nije je dostojan

PODGORICA - Opoziciona DPS Mila Ðukanovića saopštila je večeras da vjeruje da će kandidat za mandatara Zdravko Krivokapić postati premijer, ali da nakon što pregleda svaki dokument još uvijek aktuelne vlade, očekuju od njega izvinjenje za, kako kažu, sve besmislice koje je izgovarao u kampanji.

DPS: Odluke će se donositi po manastirima i episkopijama

PODGORICA - Demokratska partija socijalista (DPS) Crne Gore optužila je danas novu vladajuću koaliciju da će dozvoliti da se odluke o važnim državnim pitanjima u narednom periodu donose svuda samo ne u Vladi, a najviše, kako navodi, po manastirima i episkopijama.

Milačić: Istorija, DPS u opozicionim klupama

PODGORICA - Poslanici DPS Mila Đukanovića na današnjoj konstituivnoj sednici crnogorskog parlamenta zauzeli su mjesta na kojima sjede opozicione stranke.

SNP: Đukanović ne shvata da su se desile mirne promjene

PODGORICA - Lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović izgubio je politički i svaki drugi kompas i propušta da shvati da su se u Crnoj Gori desile mirne promjene, saopšteno je iz Socijalističke narodne partije (SNP).

"Ne napadajte Abazovića, gurate ga ka DPS"

BEOGRAD - Udruženje porodica kidanpovanih i ubijenih na KiM apelovalo je danas na medije da ne napadaju Dritona Abazovića, jer će te ga time gurati ka DPS i Milu Ðukanoviću.

Optužena i druga aktivistkinja DPS-a

PODGORICA - Osnovno tužilaštvo u Podgorici podiglo je optužnicu protiv Milene Orlandić, koja je vršeći uvid u izborni materijal u ime Demokratske partije socijalista (DPS), pokušala da izazove nepravilnost na biračkom mjestu i stvori, kako je sumnjala opozicija, uslove za ponavljanje izbora, javljaju Vijesti.

Opozicija u RS stala uz Đukanovića pa promijenila priču

BANJALUKA - Poraz Demokratske partije socijalista, stranke Mila Đukanovića, predsjednika Crne Gore, uzburkao je duhove i u RS, gdje SNSD i stranke okupljene oko njihove koalicije tvrde da je opozicija u RS prvo podržavala Đukanovića, a onda ga se odrekla kad je vidjela da će opozicija pobijediti.

"Na ključnim mjestima u vladi neće biti članovi DPS-a"

PODGORICA - Nova vlada Crne Gore biće ekspertska i nijedna partija nije isključena, ali na ključnim mjestima neće biti kadrova DPS-a, izjavio je lider koalicije "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić.

Krivokapić: Retorika u Crnoj Gori zapaljiva, zna se ko je projektuje

PODGORICA - Nosilac liste "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić kaže da bi teoretski Vlada Crne Gore mogla da bude formirana do 29. septembra, ali da vjeruje da će vlast insistirati na dužim rokovima.

Najčitanije