DRagan Lukač

Lukač: Niko ne prisluškuje opoziciju

BANJALUKA - Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, rekao je da niko u RS ne prisluškuje nikoga, a naročito ne narodne poslanike, već samo kriminalce i potencijalne teroristie koji mogu ugroziti RS.

Lukač: Policija intenzivno radi na rješavanju ubistva Ćuluma

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da policija intenzivno radi na rješavanju ubistva Banjalučanina Slaviše Ćuluma, koje je izvršeno danas iz zasjede na lokalnom putu u naselju Dragočaj kod Banjaluke.

Lukač stigao na mjesto ubistva Ćuluma

BANJALUKA - Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, stigao je u banjalučko naselje Dragočaj gdje je danas ubijen Banjalučanin Slaviša Ćulum.

Lukač: Ozbiljno opremanje MUP-a radi poboljšanja efikasnosti

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da je MUP Srpske izvukao pouku iz terorističkog napada na Policijsku stanicu u Zvorniku koji se dogodio krajem aprila 2015. godine, nakon čega je počeo da se oprema i organizuje na sasvim drugačiji način, da bi bio efikasan u borbi protiv svih vrsta ugrožavanja policije i građana, naročito terorizma.

Lukač: Neće biti tolerancije, policija u punom kapacitetu na terenu

BANJALUKA - Policijskim časom pokušavamo da spriječimo sva tradicionalna prvomajska druženja jer nam ne treba da dobijemo neki veći broj zaraženih ljudi jer je onda pitanje kada ćemo izaći iz svega ovog, rekao je ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač.

Lukač: Nema potrebe za rigoroznijim mjerama

BANJALUKA - Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, kazao je da trenutno nema potreba za uvođenjem rigoroznijih mjera.

Među zaraženima virusom korona u RS i nekoliko policajaca

BANJALUKA – Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske, rekao je da je nekoliko policajaca zaraženo virusom korona.

Lukač: Održati dobre postignute rezultate i spriječiti širenje epidemije

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da je Srpska na vrijeme primijenila mjere potrebne kako bi se pod kontrolom držala epidemija virusa korona, te istakao da je neophodno preduzeti sve napore da se zadrži trenutno stanje.

Lukač: Za izazivanje panike i nereda kazne i do 10.000 KM

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da su za izazivanje panike i nereda u Srpskoj za vrijeme vanrednog stanja predviđene kazne do 10.000 KM.

Obilježen Dan policije Republike Srpske

BANJALUKA - Dan policije Republike Srpske, 4. april, obilježen je danas služenjem parastosa stradalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u krugu najužeg rukovodstva MUP-a Banjaluci, navodi se iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS

Najčitanije