DRagan Lukač

Lukač sa šefom Misije OEBS: MUP Srpske profesionalna struktura

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač istakao je danas da je Ministarstvo, na čijem je čelu, profesionalna struktura koja će omogućiti građanima Srpske da nesmetano i demokratski ostvare svoja prava.

Lukač: Raspisana potjernica za drugim napadačem na Kovačevića

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas u Banjaluci da će biti raspisana potjernica za drugim licem koje je osumnjičeno za učešće u nedavnom napadu na novinara Televizije BN Vladimira Kovačevića.

Lukač: Policija neće dozvoliti bilo kakvo "dešavanje ulice" u Srpskoj

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač potvrdio je da postoje informacije da u toku predzborne kampanje i nakon izbora u Srpskoj može doći do nekih neželjenih situacija, te poručio da će policija spriječiti svakoga ko bude pokušao bilo šta silom i na neprimjeren način da uradi.

Lukač: Neka Stanivuković razmisli ko su mu prijatelji

BANJALUKA - Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, rekao je da PDP-ov odbornik Draško Stanivuković treba dobro da razmisli jesu li mu prijatelji oni koji ga guraju u aktivnosti poput jučerašnje u Čelincu.

Bokser Marko Čolić osumnjičen za premlaćivanje novinara Vladimira Kovačevića

BANJALUKA - Uhapšen je jedan od napadača na novinara Vladimira Kovačevića, a za drugim se traga, potvrdio je Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS.

Lukač: Posjeta Lavrova veliki događaj za RS, ali i velika obaveza za policiju

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je Srni da je predstojeća posjeta ministra inostranih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova Banjaluci veliki događaj za Republiku Srpsku, ali i velika obaveza za policiju s obzirom na to da će biti preduzete sve mjere i aktivnosti po prvom stepenu obezbjeđenja.

Lukač: Građani neće dozvoliti da na vlast dođu podanici

BANJALUKA - Član Glavnog odbora SNSD-a Dragan Lukač rekao je da očekuje veliku pobjedu ove stranke i njenih koalicionih partnera na predstojećim izborima koji su veoma bitni za Republiku Srpsku, te da je siguran da građani neće dozvoliti da na vlast dođu oni koji su spremni na podaničko ponašanje.

Lukač: Institucije BiH pustile da se migrantska kriza rješava sama od sebe

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač upozorio je da BiH može da očekuje veliki migrantski talas, i to ne samo ove godine nego i narednih, te istakao da institucije na nivou BiH nisu bile spremne za rješavanje migrantske krize koja je već uveliko prisutna, nego su pustile da se ona rješava stihijski, sama od sebe.

Lukač nije čuo za napad na Rakića

SARAJEVO - Direktor Federalne uprave policije Dragan Lukač izjavio je Srni da nije čuo za napad na načelnika opštine Vukosavlje Borislava Rakića, ali je ubijeđen da će policija učiniti sve da on bude rasvijetljen.

Lukač: Nećemo dozvoliti raspoređivanje drugih policijskih snaga na teritoriji Srpske

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske neće dozvoliti raspoređivanje drugih policijskih snaga na teritoriji Republike Srpske, bez saglasnosti Vlade Srpske, poručio je ministar unutrašnjih poslova Srpske Dragan Lukač.

Najčitanije