DRagan Lukač

Lukač pisao Mektiću: BH delegacija da glasa protiv prijema Kosova u Interpol

BANJALUKA - Ministar policije RS, Dragan Lukač pisao je ministru bezbjednosti BiH Draganu Mektiću u kojem ga podsjeća na održavanje Generalne skupštine Interpola, koja je zakazana od 19-22. novembra 2018. godine u Dubaiju, saznaje ATV.

Lukač: Zalagaću se da svaki svršeni student nađe svoje mjesto u MUP-u

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas, tokom razgovora sa dekanom Fakulteta bezbjednosnih nauka u Banjaluci Predragom Ćeranićem i predstavnicima Studentske organizacije ovog fakulteta, da će se zalagati da svaki svršeni student ove visokoobrazovne ustanove nađe svoje mjesto u MUP-u Srpske.

Lukač: Policijski kadeti spremni da pomažu građanima Srpske

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da polaznici Policijske akademije u Banjaluci, njih 250, koji su se odazvali akciji dobrovoljnog davanja krvi, dokazuju da su spremni pomagati građanima Srpske na najbolji način.

Stevandić: MUP garantuje bezbjednost u Srpskoj

BANJALUKA - Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić ocijenio je da Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) građanima garantuje bezbjednost, iako se u Banjaluci i Srpskoj pokušava ugroziti bezbjednosna situacija.

Lukač: Još nije odlučeno hoće li biti zabranjen skup "Pravda za Davida"

BANJALUKA – Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, rekao je da još nije odlučeno o tome hoće li biti zabranjen skup "Pravda za Davida", najavljen za 5. oktobar.

Govedarica o Lukačevim optužbama u 15 časova

BANJALUKA - Vukota Govedarica, lider SDS-a i kandidat za predsjednika RS, rekao je za "Nezavisne novine" da će o navodima Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova RS iznesenim na presu MUP -a RS govoriti na konferenciji za novinare danas u 15 časova.

Stefanović i Lukač: Potreban jasan stav EU o migrantskoj krizi

BEOGRAD - Ministri unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović i Republike Srpske Dragan Lukač saglasili su se da Srbija i Srpska ne mogu samostalno riješiti problem migrantske krize, imajući i vidu da on prevazilazi granice, zbog čega je neophodan jasan stav EU i zajednički odgovor svih država koje su pogođene migrantskom krizom.

Lukač sa šefom Misije OEBS: MUP Srpske profesionalna struktura

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač istakao je danas da je Ministarstvo, na čijem je čelu, profesionalna struktura koja će omogućiti građanima Srpske da nesmetano i demokratski ostvare svoja prava.

Lukač: Raspisana potjernica za drugim napadačem na Kovačevića

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas u Banjaluci da će biti raspisana potjernica za drugim licem koje je osumnjičeno za učešće u nedavnom napadu na novinara Televizije BN Vladimira Kovačevića.

Lukač: Policija neće dozvoliti bilo kakvo "dešavanje ulice" u Srpskoj

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač potvrdio je da postoje informacije da u toku predzborne kampanje i nakon izbora u Srpskoj može doći do nekih neželjenih situacija, te poručio da će policija spriječiti svakoga ko bude pokušao bilo šta silom i na neprimjeren način da uradi.

Najčitanije