DRagan Lukač

Čelinac će dobiti moderan video-nadzor

ČELINAC - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas da će u Čelincu biti postavljen moderan video-nadzor s pametnim kamerama što će znatno poboljšati bezbjednost građana ove opštine.

Potpisan ugovor o dodjeli zemljišta: Pale će dobiti savremeni objekat policije

PALE - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i načelnik opštine Pala Boško Jugović potpisali su danas ugovor kojim je ova lokalna zajednica dodijelila MUP-u Srpske zemljište za potrebe izgradnje savremenog objekta Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Na području Mrkonjić Grada biće instalirano 46 nadzornih kamera

MRKONJIĆ GRAD - Ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač istakao je da će na području Mrkonjić Grada biti instalirano 46 nadzornih kamera, koje će doprinijeti povećanju bezbjednosti svih građana, te lakšem rasvjetljavanju krivičnih djela.

Lukač: Policija Srpske se ne bavi prevozom migranata

MRKONJIĆ GRAD - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač poručio je da netačne i zlonamjerne izjave da MUP preuzima migrante od Srbije i prevozi ih do Unsko-sanskog kantona u FBiH dolaze od onih koji nisu uspjeli da se izbore sa migrantskom krizom i svakodnevno su izloženi kritikama građana da nisu pokazali dovoljno sposobnosti da drže ovu krizu pod kontrolom.

U Vladi RS sastanak o kadrovskim pitanjima

BANJALUKA - U Administrativnom centru Vlade Republike Srpske danas je održan sastanak predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović, predsjednika Vlade Srpske Radovana Viškovića, srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača i savjetnika srpskog člana Predsjedništva Slavka Mitrovića.

Lukač: MUP Srpske kontroliše kretanje migranata

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je danas da pripadnici MUP Srpske kontrolišu kretanje migranata i da se svakodnevno nalaze na međuentitetskoj liniji.

Cvijanovićeva i Lukač otvorili sportske terene u Zalužanima

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović i ministar unutrašnjih poslova Srpske Dragan Lukač otvorili su danas teren za fudbal u Centru za obuku Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske u banjalučkom naselju Zalužani.

Lukač: Neprihvatljivi novi aranžmani za saradnju s Evropolom

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske neće prihvatiti nove aranžmane za formiranje zajedničke kontakt tačke za saradnju s Evropolom, jer je jedino prihvatljivo rješenje striktna i dosljedna primjena Sporazuma o operativnoj i strateškoj saradnji s ovom agencijom, istakao je ministar unutrašnjih poslova Srpske Dragan Lukač.

Lukač: SDA naplatila desetine miliona evra za rješavanje migrantske krize

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je Srni da su pokušaji SDA da donese nekakve zaključke koji bi optužili zvaničnike Srpske za migrantsku krizu u BiH samo pokušaji fakturisanja svoje višegodišnje nesposobnosti i promašaja da se nose sa teretom ove krize.

Lukač: Transformišemo se u policiju koja može da odgovori svakom izazovu

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da se posljednjih godina radi na transformaciji Policije Srpske, ne u oružane snage već u savremeno obučenu i opremljenu policiju koja može da odgovori svakom izazovu.

Najčitanije