DRagan Lukač

Lukač: Biće novih hapšenja zbog trgovine drogom

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač naglasio je da će u skorijoj budućnosti biti novih hapšenja kada je riječ o borbi protiv trgovine drogom.

Policija traži pravo prigovora na odluke tužilaštva

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da policiji u praksi treba omogućiti da prigovori na obustavljanje istrage ako su prikupljeni dokazi za dalje procesuiranje.

Lukač sa Bertonom o projekatima sajber bezbjednosti

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač sastao se danas sa šefom Misije OSCE-a u BiH Brusom Bertonom koji je bio u oproštajnoj posjeti Ministarstvu.

Lukač: MUP-u će narednih dana biti isporučena dva "Despota"

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je da je predstavljanje oklopnog vozila "despot" na Sajmu naoružanja i vojne opreme "Partner" u Beogradu veliki uspjeh ne samo za "Tehnički remont Bratunac" (TRB), već i za Republiku Srpsku, te da će u narednih 10-15 dana ovom ministarstvu biti isporučena dva ovakva vozila.

Lukač o ubistvu Krunića: Sarađujemo sa policijom Srbije

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač je danas rekao da MUP intenzivno sarađuje sa policijom Srbije na istrazi o ubistvu banjalučkog biznismena Slaviše Krunića.

Lukač: Pozdravljamo inicijativu za uvođenje rezrevnog sastava policije u FBiH

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske pozdravlja inicijativu federalnog MUP-a o formiranju rezervnog sastava policije zbog, kako su to obrazložili, poljuljane bezbjednosne situacije, rekao je Srni ministar unutrašnjih poslova Srpske Dragan Lukač.

Lukač: Intenzivna istraga u vezi sa ubistvom Krunića

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas u Banjaluci da se intenzivno sprovodi istraga u vezi sa ubistvom banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, kao i potraga za učesnikom u tom ubistvu (Benedijem Đukanovićem), koji je u bjekstvu.

Lukač: Rezervni sastav policije potreban zbog bezbjednosnih izazova koji predstoje

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas u Banjaluci da je uspostavljanje rezervnog sastava policije i obezbjeđivanja dovoljnog broja policajaca potrebno MUP-u Srpske, ali i drugim policijskim agencijama u BiH zbog bezbjednosnih izazova koji predstoje.

Lukač: U Srpskoj nema slučajeva nestale djece

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač istakao je da u Republici Srpskoj nema slučajeva nestale djece, dok u EU svake dvije minute nestane jedno dijete, a svake godine 250.000.

Lukač nakon sastanka sa Bišopom: Kratak ali konstruktivan razgovor

SARAJEVO - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je da su predstavnici policijskih i bezbjednosnih agencija u BiH tokom zajedničkog radnog ručka u Sarajevu sa zamjenikom direktora CIA Vonom Bišopom razgovarali o borbi protiv terorizma, organizovanog kriminala i međusobnoj saradnji.

Najčitanije