Dacia

Rasprodaja vozila: Do 15.000 KM popusta

Razmišljali ste o kupovini vozila, ali vas je ovo izazovno vrijeme uzrokavano pandemijom Corona virusa preduhitrilo i poremetilo vam planove?

Ovo će biti najjeftiniji električni auto u Evropi

Dacia je za Ženevu pripremila Spring, prvi električni automobil.

Prva električna Dacia stiže 2021. ili 2022.

Grupa Renault, u čijem je vlasništvu rumunska auto-marka, potvrdila je da će Dacia dobiti sopstveni električni model najkasnije za dvije godine.

Da li će Evropa najzad dobiti jeftin auto na struju?

Dacia, sa svojim pristupačnim modelima, veoma je važna za Renault u čijem je vlasništvu ovaj rumunski proizvođač već čitave dvije decenije.

Novi papomobil je jedan od najpopularnijih terenaca u BiH

Da ni poglavar Rimokatoličke crkve nije imun na "SUV groznicu" pokazuje njegov najnoviji potez. Papa Franjo je, naime izabrao popularni terenac Dacia Duster za svoj najnoviji papomobil.

Sljedeća generacija modela Dacia Sandero Stepway biće hibrid?

Rumunski proizvođač automobila, kompanija Dacia, trenutno radi na trećoj genraciji modela Sandero Stepway. Taj model će biti postavljen na CMF-B platformu Renault-Nissan alijanse.

Renault potvrdio, stiže Dacia Duster pik-ap

Francuska kompanija Renault potvrdila je da će krajem ove godine predstaviti pik-ap verziju pristupačnog rumunskog SUV-a Dacie Duster.

Zanimljiva verzija Dacie – Duster kamionet

Rumunski proizvođač terenskih vozila Romturingia, koji se nalazi pod vlasništvom Renaulta, preradio je popularni SUV Dacia Duster u praktičan kamionet.

Kako bi izgledao potencijalni Dacia hot-heč?

Nissan ima Nismo, Renault ima RenaultSport, Alpinu ne treba posebno objašnjavati, a čak i Mitsubishiju nije strano da malo pojača performanse svojim modelima.

Zapalio automobil jer nije prošao na tehničkom pregledu

U centru Požege danas je izgorio jedan automobil, koji je planuo voljom svog vlasnika.

Najčitanije