Damir Džumhur

Džumhur: Meč sa Đokovićem u Sarajevu možda do kraja godine

Najbolji teniser Bosne i Hercegovine Damir Džumhur izjavio je da je uvjeren da će do kraja godine odigrati egzibicioni meč sa svjetskim brojem 1 Novakom Đokovićem u Sarajevu.

Džumhur: Ostaje žal što meč protiv Đokovića u Sarajevu nije održan

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur trebao je ovog mjeseca u Sarajevu igrati egzibicioni meč protiv najboljeg tenisera današnjice Novaka Đokovića.

Džumhur dobija status vrhunskog sportiste

Nerfid Džumhur, otac najuspješnijeg tenisera u BiH Damira Džumhura, danas je razgovarao s ministricom civilnih poslova BiH Ankicom Gudeljević o temama koje se odnose na njegov status u BiH, tretmanu institucija države glede njegovog proglašenja vrhunskim sportistom, potpori države za sudjelovanje na turnirima i drugim bitnim temama koje se odnose na rad tog sportiste.

Džumhur negativan na virus korona

Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur je negativan na virus korona i nastaviće turnir, saopšteno je iz njegovog tima.

Sutra odluka o meču Đoković - Džumhur u Sarajevu

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur u posljednjih nekoliko dana nije bio u kontaktu sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovom, koji je potvrdio da je zaražen virusom korona.

Džumhur zbog povrede predao meč poslije dva gema

Teniser iz BiH povredio se već poslije dva poena, tačnije osjetio je bol u prednjoj loži desne noge. Dobio je medicinski tretman i vratio se na teren, ali nije mogao mnogo dugo da izdrži.

Đoković u grupi sa Zverevim, Džumhur sa Timom i Dimitrovim

Prvi teniser svijeta Novak Đoković i najbolji bh. teniser Damir Džumhur su u različitim grupama na prvom turniru Adrija tura koji se igra za vikend u Beogradu.

Jankovićeva igrala nakon dvije i po godine i to u dublu sa Đokovićem

Nekada prva teniserka svijeta Jelena Janković zaigrala je nakon dvije i po godine i to u dublu sa najboljim teniserom svijeta Novakom Đokovićem u Beogradu.

Džumhur izborio nastup u beogradskom dijelu Adrija tura

Bh. teniser Damir Džumhur izborio je nastup na beogradskom turniru Adrija Tura, pošto je trijumfovao na egzibicionom turniru koje su bile svojevrsne kvalifikacije za Adrija Tur.

Džumhur u finalu turnira u Beogradu

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur plasirao se u finale egzibicioniog turnira Teniskog saveza Srbije koji se igra u Beogradu.

Najčitanije