Damir Džumhur

Džumhur preko Ofnera do turnira u Moskvi

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur plasirao se u glavni žrijeb ATP turnira u Moskvi nakon što je u finalu kvalifikacija u nedjelju porazio Austrijanca Sebastiana Ofnera 2:0 u setovima.

Džumhur u finalu kvalifikacija za ATP turnir u Moskvi

Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur plasirao se u finale kvalifikacija za ATP turnir serije 250 u Moskvi, koji se igra za nagradni fond od 840.130 dolara.

Džumhur u finalu kvalifikacija za Masters u Šangaju

Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur plasirao se u finale kvalifikacija za ATP turnir Masters serije 1000 u Šangaju, koji se igra za nagradni fond od 7,4 miliona dolara.

Džumhur bolji od Čekinata za osminu finala

Najbolji teniser Bosne i Hercegovine Damir Džumhur plasirao se u osminu finala ATP turnira u kineskom Žuaiju nakon što je savladao 67. tenisera planete Marka Čekinatija.

Tipsarević predao meč Džumhuru

Bh. teniser Damir Džumhur plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Sankt Petersburgu nakon što mu je Srbin Janko Tipsarević danas predao meč.

Džumhur ipak u glavnom žrijebu Sankt Peterburga

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur ipak će nastupiti u glavnom žrijebu ATP turnira u Sankt Peterburgu.

Džuhmur zaustavljen u kvalifikacijama turnira u Sankt Peterburgu

Damir Džumhur nije se uspio plasirati u glavni žrijeb ATP turnira iz serije 250 u ruskom Sankt Pereburgu, vrijednog 1,25 miliona dolara.

Džumhur gubio pa prošao u polufinale

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur (99. ATP) plasirao se u polufinale Čelendžera u američkom Nju Hejvenu nakon što je bio bolji od domaćeg tenisera Majkla Moha (196. ATP).

Džumhur bez borbe do četvrtfinala

Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur plasirao se u četvrtfinale Čelendžer turnira u Nju Hejvenu, vrijednog 162.480 dolara.

Džumhur u trećem kolu čelendžera u Nju Hejvenu

Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur plasirao se u treće kolo ATP Čelendžer turnira u Nju Hejvenu.

Najčitanije