Damir Džumhur

Korija zaustavio Džumhura u kvalifikacijama za masters u Rimu

Bh. teniser Damir Džumhur izgubio je u finalnom kolu kvalifikacija za masters u Rimu, a bolji od njega bio je Argentinac Federiko Korija.

Džumhur pobijedio Robreda u kvalifikacijama za masters u Rimu

Bh. teniser Damir Džumhur pobijedio je Tomija Robreda u drugom kolu kvalifikacija za masters 1000 u Rimu.

Đoković i Džumhur od 1 čas na terenu

Prvi teniser svijeta Novak Đoković pohod na 18. grend slem titulu u Njujorku kreće u 1 sat poslije ponoći, a rival će mu biti najbolji bh. teniser Damir Džumhur.

Đoković povećao prednost na ATP listi, pad Džumhura

Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković povećao je prednost na ATP rang – listi u odnosu na drugorangiranog Španca Rafaela Nadala.

Šala prijatelja: Đoković najavio žalbu na Džumhurov trening

Prijatelji Damir Džumhur i Novak Đoković uvijek su spremni na šalu, a ona nije izostala ni u Njujorku gdje se spremaju za duel prvog kola na US openu.

Đoković odmah na Džumhura, na putu do finala Cicipas

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, u prvom kolu US open igraće protiv Damira Džumhura.

Žurka Džumhura i Đokovića u Njujorku, bh. as otkrio dio atmosfere

​Najbolji bh. teniser Damir Džumhur otkrio je dio atmosfere sa treninga u Njujorku, a kada je u kadar upao prvi teniser svijeta Novak Đoković počela je “žurka”.

Džumhur: Meč sa Đokovićem u Sarajevu možda do kraja godine

Najbolji teniser Bosne i Hercegovine Damir Džumhur izjavio je da je uvjeren da će do kraja godine odigrati egzibicioni meč sa svjetskim brojem 1 Novakom Đokovićem u Sarajevu.

Džumhur: Ostaje žal što meč protiv Đokovića u Sarajevu nije održan

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur trebao je ovog mjeseca u Sarajevu igrati egzibicioni meč protiv najboljeg tenisera današnjice Novaka Đokovića.

Džumhur dobija status vrhunskog sportiste

Nerfid Džumhur, otac najuspješnijeg tenisera u BiH Damira Džumhura, danas je razgovarao s ministricom civilnih poslova BiH Ankicom Gudeljević o temama koje se odnose na njegov status u BiH, tretmanu institucija države glede njegovog proglašenja vrhunskim sportistom, potpori države za sudjelovanje na turnirima i drugim bitnim temama koje se odnose na rad tog sportiste.

Najčitanije