Damir Krstičević

Krstičević: 'Oluja' će se dogoditi svakome ko uradi nešto loše protiv Hrvatske

ZAGREB - Hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević izjavio je da će se "Oluja" (hrvatska akcija 1995.) dogoditi svakome ko se usudi da uradi nešto loše protiv Hrvatske.

Krstičević: Želimo nove avione, meni lično odgovara F-16

ZAGREB - Hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević izjavio je danas, nakon što je vlada poništila odluku o nabavci izraelskih borbenih aviona, da će se pokrenuti novi proces nabavke borbenih aviona.

Strani mediji o propaloj nabavci aviona: Blamaža američkih saveznika

ZAGREB - S ovim znanjem krećemo u novi proces koji će biti najbolji, najavio je jutros ministar odbrane i potpredsjednik vlade Hrvatske Damir Krstičević pred sjednicu vlade na kojoj je poništen tender za nabavku borbenih aviona koji se pretvorio u totalni debakl nakon što je SAD zabranio Izraelu da eskadrilu nadograđenih borbenih aviona F-16 Barak proda Hrvatskoj.

Hrvatski komandosi dobijaju novi centar za obuku

ZAGREB - Hrvatski komandosi će naredne godine dobiti novi centar za obuku "najboljih od najboljih", umjesto onog koji se do 2000. nalazio u Šepurinama kraj Zadra.

Krstičević: "Oluja" simbol junaštva, kruna svih pobjeda

ZAGREB - Ministar obrane Hrvatske Damir Krstičević večeras je hrvatsku akciju "Oluja" u kojoj su Srbi protjerani iz Republike Srpske Krajine okvalifikovao kao "simbol vojničkog uspjeha i junaštva" i "krunu svih pobjeda".

Krstičević: Ne trkamo se, potez Srba više govori o njima

ZAGREB - Hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević kaže da ne postoji trka u naoružavanju između Hrvatske i Srbije i ističe da mu ne predstavlja problem to što ga je Vlada Srbije proglasila nepoželjnom osobom.

Krstičević primljen u Kuću slavnih američke Ratne škole

ZAGREB - Hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević primljen je u Kuću slavnih međunarodnih polaznika Ratne škole kopnene vojske SAD, saopštilo je hrvatsko Ministarstvo odbrane.

Linta: Krstičević odgovoran za zločine nad Srbima u BiH

BEOGRAD - Predhsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta pozdravio je danas odluku Vlade Srbije da hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević nije dobrodošao u Srbiju, kako navodi, ne samo zbog recipročnih mjera prema Hrvatskoj već prije svega zbog svoje uloge tokom rata u BiH.

Burić: Vulin doveo u pitanje suverenitet Hrvatske

BRISEL - Hrvatska ministarka spoljnih poslova Marija Pejčinović Burić, koja je u Briselu učestvovala na samitu šefova diplomatija zemalja članica NATO, izjavila je da odluka Vlade Srbije o proglašenju hrvatskog ministra odbrane Damira Krstičevića nepoželjnom osobom, ne doprinosi dobrosusedskim odnosima.

Kitarović odbila da komentariše odluku Srbije o Krstičeviću

SKOPLJE - Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas je odbila da komentariše odluku Vlade Srbije o proglašavanju hrvatskog ministra odbrane Damira Krstičevića nepoželjnom osobom, prenijela je Hina.

Najčitanije