Damir Ostojić

Jednomjesečni pritvor za Miloša Obradova

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Milošu Obradovu, osumnjičenom za ubistvo Damira Ostojića i pokušaj ubistva njegove supruge Sandre Jošić, javila je Alternativna televizija.

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Damira Ostojića

SARAJEVO - Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo uhapsili su Miloša Obradova, na zahtjev MUP-a RS, a u vezi sa ubistvom Damira Ostojića i ubistvau pokušaju njegove supruge Sandre Jošić, potvrđeno je ATV-u.

Trifković ostaje iza rešetaka, sud odbio žalbu odbrane

BANJALUKA - Banjalučki Okružni sud odbio je žalbu odbrane na određivanje pritvora Srećku Trifkoviću iz Pala, kojeg policija sumnjiči za učešće u ubistvu Damira Ostojića Šijana i ranjavanju njegove supruge Sandre Jošić, saznaje “Glas Srpske”.

Ispitan Srećko Trifković: Ročište o pritvoru iza zatvorenih vrata

BANJALUKA – Ročište za određivanje pritvora Srećku Trifkoviću iz Pala koji je osumnjičen u slučaju ubistva Banjalučanina Damira Ostojića Šijana (43) i pokušaj ubistva njegove supruge Sandre Jošić u banjalučkom Okružnom sudu danas je bilo zatvoreno za javnost.

Predložen pritvor Srećku Trifkoviću

BANJALUKA - Republičko tužilaštvo predložilo je pritvor Srećku Trifkoviću sa Pala, koji je osumnjičen u slučaju ubistva Banjalučana Damira Ostojića zvanog Šijan i pokušaj ubistva njegove supruge Sandre Jošić iz Banjaluke.

Srećko Trifković bi mogao otkriti ubicu?

BANJALUKA - Poznati auto-mafijaš Srećko Trifković iz Pala, koji je osumnjičen u slučaju ubistva Banjalučanina Damira Ostojića, zvanog Šijan, i pokušaja ubistva njegove supruge Sandre Jošić iz Banjaluke, predat je juče u Banjaluci Posebnom odjeljenju Republičkog javnog tužilaštva za suzbijanje organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

Osumnjičeni za ubistvo Šijana predat tužilaštvu

BANJALUKA - Poznati automafijaš Srećko Trifković iz Pala, koji je osumnjičen za ubistvo Banjalučana Damira Ostojića zvanog Šijan i pokušaj ubistva njegove supruge Sandre Jošić iz Banjaluke, predat je danas Posebnom odjeljenju Republičkog javnog tužilaštva za suzbijanje organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

Srećko Trifković uhapšen zbog ubistva Šijana

BANJALUKA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona uhapsili su po zahtjevu MUP-a Republike Srpske S.T. sa Pala koji je osumnjičen za krivična djela teško ubistvo Damira Ostojića i pokušaj ubistva njegove supruge Sandre Jošić iz Banjaluke, izjavila je Srni portparol MUP-a Srpske Danica Gnjatović.

Šijanova supruga traži najstrožu kaznu za ubice

BANJALUKA - Sandra Jošić, supruga ubijenog Damira Ostojića Šijana, nakon što je u Republičkom tužilaštvu bila na prepoznavanju osumnjičenih lica za ubistvo njenog muža, rekla je da je MUP RS mnogo napredovao u istrazi te da nije očekivala tako brzo rješavanje slučaja.

Lukač o ubistvu Krunića: Sarađujemo sa policijom Srbije

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač je danas rekao da MUP intenzivno sarađuje sa policijom Srbije na istrazi o ubistvu banjalučkog biznismena Slaviše Krunića.

Najčitanije