Dan žalosti

U utorak sahrana ubijenog dječaka, Dan žalosti u Foči

FOČA - U Foči je sutra Dan žalosti zbog ubistva devetogodišnjeg dječaka u fočanskom selu Zavait.

Zbog tragedije u Brčkom u srijedu dan žalosti u FBiH

SARAJEVO - Vlada Federacije BiH (FBiH) proglasila je 27. oktobar danom žalosti na području Federacije BiH zbog smrti sedam lica u tragediji u Brčkom.

Tegeltija: Zakasnio prijedlog o proglašenju 11. jula za dan žalosti

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija izjavio je danas na sjednici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH da Savjet ministara, zbog objektivnih i proceduralnih razloga, nije bio u prilici da razmatra odluku o eventualnom proglašenju 11. jula za dan žalosti u BiH.

U Kninu Dan žalosti zbog smrti dječaka

ZAGREB - Gradska uprava Knina odlučila je da četvrtak proglasi Danom žalosti zbog smrti petogodišnjeg dječaka kojeg je otac zaboravio u automobilu.

Na Cetinju u utorak Dan žalosti

PODGORICA - Na Cetinju će sutra biti Dan žalosti zbog alarmantne epidemiološke situacije i smrti 10 osoba koja su od početka marta preminula od posljedica zaraze virusom korona, saopšteno je iz Operativnog štaba za borbu protiv zarazne bolesti kovid 19.

Dan žalosti u Novom Sadu povodom smrti Balaševića

NOVI SAD - Povodom smrti Ðorđa Balaševića, na osnovu odluke gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, današnji dan - 21. februar, proglašen je za Dan žalosti na teritoriji Grada Novog Sada.

Dan žalosti u BiH zbog tragedije u Posušju

SARAJEVO - U BiH je danas Dan žalosti zbog pogibije osmoro mladih iz opštine Posušje.

U Novom Pazaru Dan žalosti

NOVI PAZAR – Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac proglasio je 14. jul Danom žalosti u Novom Pazaru.

U Istočnom Sarajevu sutra Dan žalosti povodom smrti doktora Lazića

ISTOČNO SARAJEVO - Na području grada Istočno Sarajevo sutra je dan žalosti povodom smrti doktora Miodraga Lazića, ratnog hirurga koji je spasio živote velikog broja vojnika i civila sa područja tadašnjeg Srpskog Sarajeva i Sarajevsko-romanijske regije, zajednička je odluka predstavnika gradske i opštinskih vlasti u Istočnom Sarajevu.

Dan žalosti u Hadžićima zbog tragične nesreće

SARAJEVO - Načelnik Opštine Hadžići Hamdo Ejubović proglasio je četvrtak, 3. oktobar Danom žalosti na području opštine Hadžići, zbog pogibije tri osobe u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak na magistralnom putu M-17, Hadžići-Gradac.

Najčitanije