Dan Republike Srpske

U Štutgartu obilježen Dan Republike Srpske

ŠTUTGART - Predstavništvo Republike Srpske u NJemačkoj obilježilo je večeras u Štutgartu 9. januar - Dan Republike Srpske.

Vulin: Srpska je dom svih Srba

BANJALUKA - Aleksandar Vulin, ministar odbrane Srbije, rekao je da je Srpska dom svih Srba te da je praznik Republike Srpske, praznik svih Srba, te da je RS nastala kako se jasenovački genocid nikada ne bi ponovio.

"Pukni zoro" orilo se sa Trga Krajine u Banjaluci

​BANJALUKA – Republika Srpska danas proslavlja Dan Republike – 9. januar.

Govedarica: Srpska da bude jača

​BANJALUKA - Predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica rekao je danas da su razlozi stvaranja Republike Srpske ujedno i oni zbog kojih treba da opstane i bude sve bolja, jača i prosperitetnija.

Svečani defile na ulicama Banjaluke

BANJALUKA - Povodom proslave Dana Republike - 9. januara, u centru Banjaluke održan je svečani defile.

Brnabić: Okrenimo se budućnosti, saradnji, miru i stabilnost za drugačiji region

​BANJALUKA – Predsjednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Banjauci da njena zemlja ima konkretnu i stvarnu brigu za opstanak i napredak Republike Srpske.

Banjalučki osnovci u Dječijem pozorištu obilježili Dan Republike

​BANJALUKA - Najbolji predstavnici četiri banjalučke osnovne škole danas su, povodom Dana Republike, u Dječijem pozorištu Republike Srpske u Banjaluci, izveli program za djecu o stradanju i nadi srpskog naroda kroz istoriju, čija je poruka da mladost Srpske poštuje prošlost i ne zaboravlja stradale za slobodu Republike.

Cvijanović: Srpska posvećena miru, stabilnosti i izgradnji

​BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je danas u Banjaluci zadovoljstvo da Srpska obilježava još jedan Dan Republike u miru i stabilnim političkim i ekonomskim okolnostima, te poželjela jaku i prosperitetnu Republiku za koju će svi zajedno raditi i dalje je izgrađivati.

Posljednje pripreme pred svečani defile

Na Gradskom stadionu u Banjaluci u toku su zavšne pripreme i postrojavanje učesnika defilea povodom Dana Republike Srpske – 9. januara.

Policija KPZ Banjaluka u svečanom defileu

Pripadnici policije Kazneno popravnog zavoda Banjaluka i ove godine će učestvovati u svečanom defileu povodom Dana Republike.

Najčitanije