Dan grada

Liturgijom počelo obilježavanje krsne slave grada Banjaluka

BANJALUKA - Služenjem Svete arhijerejske liturgije u Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci danas je počelo obilježavanje krsne slave grada - Spasovdana.

Mališani pjevali u Banjaluci povodom Dana grada

BANJALUKA - Djeca iz vrtića, u organizaciji Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, danas su povodom Dana grada u Muzičkom paviljonu parka "Petar Kočić" održala tradicionalnu manifestaciju "Najmlađi voljenom gradu".

Radojičić: Banjaluka ponosan glavni grad RS

BANJALUKA - Polaganjem vijenaca na Trg palih boraca u Banjaluci danas je obilježen 22. april - Dan grada i 74 godine od oslobođenja Banjaluke od fašizma u Drugom svjetskom ratu.

Cvijanović: Obaveza svih građana da čuvamo i razvijamo Srpsku

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je danas povodom Dana grada Banjaluke da je obaveza svih građana Srpske da čuvaju i razvijaju Srpsku svakoga dana.

Čubrilović: Banjaluka prepoznatljiva evropska destinacija

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je danas gradonačelniku Banjaluke Igoru Radojičiću i predsjedniku Skupštine grada Zoranu Taliću 22. april - Dan grada sa željom da nastave intenzivan razvoj grada koji je postao prepoznatljiva evropska destinacija.

Danas obilježavanje Dana grada

BANJALUKA - U Banjaluci će danas brojnim manifestacijama biti obilježen Dan grada i 74 godine od oslobođenja od fašizma u Drugom svjetskom ratu.

Za vikend popusti u radnjama i kafićima u centru Banjaluke

BANJALUKA - Banjalučki ugostitelji i trgovci odazvali su se pozivu Gradske uprave da učestvuju u proslavi Dana grada, pa će građani 20. i 21. aprila u dodatnom danu kupovine moći da ostvare određene popuste u lokalima i radnjama smještenim u užem centru grada.

Radojičić: Ponosni na 22. april i antifašističku tradiciju

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić poručio je danas da je Banjaluka ponosna na 22. april, dan kada je prije 73 godine poražen fašizam i dočekana sloboda, kao i na antifašističku tradiciju.

Popusti u trgovinama i ugostiteljskim objektima za Dan Banjaluke

BANJALUKA - Banjalučki ugostitelji i trgovci odazvali su se pozivu Gradske uprave da učestvuju u proslavi 22. aprila - Dana grada, pa će građani sutra i u nedjelju u dodatnom danu kupovine moći da ostvare određene popuste u lokalima i radnjama smještenim u užem centru grada.

Javni poziv za dodjelu nagrada povodom Dana grada

BANJALUKA - Komisija za izbor i imenovanja, nagrade i priznanja Skupštine grada objavila je javni poziv za dostavljanje inicijativa za dodjelu nagrada i priznanja povodom 22. aprila - Dana grada.

Najčitanije