Dan nezavisnosti

Vučić čestitao Trampu: Na istoj strani u teškim trenucima

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je američkom predsjedniku Donaldu Trampu Dan nezavisnosti i poručio da mu je čast što je Srbija u teškim istorijskim trenucima bila sa SAD na istoj strani kao i da ga ohrabruje činjenica da SAD posvećuje pažnju zbivanjima na današnjem Balkanu, kroz podršku miru i stabilnosti u regionu. Vučić je na prijemu povodom Dana nezavisnosti SAD čestitku upućenu predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trampu uručio američkom ambasadoru u Srbiji Entoniju Godfriju.

Sukobi kod Bijele kuće, ljevičari zapalili zastavu SAD

VAŠINGTON - Grupa ljevičara zapalila je juče američku zastavu ispred Bijele kuće i sukobila se sa pristalicama predsednika Donalda Trampa, uoči proslave Dana nezavisnosti.

Tramp proslavu Dana nezavisnosti nazvao "Šou života"

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp bio je domaćin proslave Dana nezavisnosti u Vašingtonu, tokom koje je odao počast vojsci, što su njegove pristalice pozdravile, dok su ga protivnici kritikovali zbog toga što je sebe stavio u centar pažnje na dan praznika koji je posvećen jedinstvu.

Tenkovi u Vašingtonu za Dan nezavisnosti

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp najavio je da će u okviru proslave povodom Dana nezavisnosti 4. jula u Vašingtonu biti prikazani borbeni tenkovi.

U znaku jugozapada obilježen Dan nezavisnosti SAD-a u Sarajevu

SARAJEVO - Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini organizovala je sinoć u Sarajevu proslavu 242. godišnjice nezavisnosti Sjedinjenih Američkih Država, a sve je bilo u znaku jugozapada SAD-a i krajolika tog dijela.

Izetbegović: Ovo je BiH u kojoj živimo, koju volimo i popravljamo

SARAJEVO - Povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine delegacije svih nivoa vlasti danas položili cvijeće na Šehidskom mezarju Kovači u Sarajevu i time odale počast šehidima i prvom predsjedniku RBiH Aliji Izetbegoviću.

FBiH proslavlja dan nezavisnosti

SARAJEVO – Građani BiH koji žive u Federaciji danas proslavljaju dan nezavisnosti.

Dan nezavisnosti proslavlja samo FBiH

SARAJEVO, BANJALUKA - Kao i prethodnih godina, 1. mart, Dan nezavisnosti BiH, nizom manifestacija biće proslavljen samo u Federaciji BiH, gdje je sutra i neradni dan.

U Hrvatskoj obilježen Dan nezavisnosti

ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković predvodio je danas državnu ceremoniju u Zagrebu, kojom je obilježen Dan nezavisnosti, kada je Hrvatski Sabor prije 26. godina na tajnoj sjednici proglasio nezavisnost od SFRJ.

Dodik: Ustavni sud je politička partija, skup podrške Mladiću autonomno pravo

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je Ustavni sud BiH produžena ruka politike SDA i međunarodne zajednice, što je pokazala i odluka o odbacivanju apelacije poslanika Narodne skupštine Republike Srpske o 1. martu i 25. novembru.

Najčitanije