Dan pobjede

Tramp ne dolazi u Moskvu na Dan pobjede

MOSKVA - Amerika je poslala poruku Kremlju da predsjednik Donald Tramp ne može doputovati u Rusiju 9. maja na proslavu Dana pobjede, saopšteno je u Kremlju.

Na paradi u Moskvi marširaće i 75 srpskih vojnika

BEOGRAD - Na vojnoj paradi u Moskvi, povodom obilježavanja 75-godišnjice od pobjede u Drugom svjetskom ratu, učestvovaće i 75 pripadnika Vojske Srbije.

Handke na Dan pobjede stiže u Banjaluku

BANjALUKA - Dobitnik Nobelove nagrade za književnost za 2019. godinu Peter Handke koji je i inostrani član Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske (ANURS) trebalo bi da posjeti Banjaluku za Dan pobjede nad fašizmom 9. maja naredne godine, najavio je juče predsjednik ANURS Rajko Kuzmanović.

Kuzmanović: Handke u Banjaluci za Dan pobjede

BANJALUKA - Inostrani član Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske (ANURS) i dobitnik Nobelove nagrade za književnost za 2019. godinu Peter Handke trebalo bi da posjeti Banjaluku za Dan pobjede - 9. maja naredne godine, najavio je danas predsjednik ANURS-a Rajko Kuzmanović.

Na proslavu Dana pobjede u Moskvi pozvani Tramp, Kim i Džonson

MOSKVA - Rusija je na proslavu 75 godina od Dana pobjede u Drugom svjetskom ratu pozvala predsjednika SAD Donalda Trampa, lidera Sjeverne Koreje Kim Džong Una i britanskog premijera Borisa Džonsona, izjavio je pomoćnik Kremlja Jurij Ušakov.

Na "Kastelu" obilježen Dan pobjede

BANJALUKA - ​Na tvrđavi Kastel u Banjaluci obilježen je 9. maj, Dan borbe protiv fašizma, u organizaciji Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka.

Pogledajte kako je protekla vojna parada u Moskvi

Nakon što je na satu na Crvenom trgu u Moskvi otkucalo 10.00 časova počela je povodom 9. maja - Dana pobjede nad fašizmom velika vojna parada u kojoj će učestvovati više od 13.000 vojnika i 132 jedinice tehnike, kao i 74 aviona i helikoptera.

Dan pobjede protiv fašizma obilježava se na Kastelu

BANJALUKA - Dan pobjede protiv fašizma biće obilježen kulturno - zabavnim programom koji će se održati sutra na tvrđavi Kastel sa početkom u 14 časova.

"Ruski Rolls-Royce" kabrio pokazao svoje lice

Nakon što su na Crvenom trgu nedavno snimljena dva maskirana Aurus kabrioleta, sada smo u prilici da vidimo ovaj model bez "kamuflaže".

Ruski kabrioleti se spremaju za Paradu pobjede

Na internetu se pojavio snimak najnovijih paradnih ruskih kabrioleta "Aurus", koji treba da učestvuju na Paradi pobjede 9. maja.

Najčitanije