Dan srpskog jedinstva

U Beču održan svečani prijem povodom Dana srpskog jedinstva

BEČ - U prostorijama Ambasade Republike Srbije u Beču sinoć je održan svečani prijem povodom 15. septembra, Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, koji zajednički obilježavaju Republika Srbija i Republika Srpska.

Kako će izgledati centralna proslava Dana srpskog jedinstva u Beogradu

BEOGRAD - Srbija i Republika Srpska obeležavanju sutra 15. septembar, Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, a tim povodom u Beogradu će biti održane brojne manifestacije, dok će centralna svečanost biti održana na Savskom trgu pored spomenika Stefanu Nemanji.

Ispred Palate Srpske sve spremno za obilježavanje Dana jedinstva

BANJALUKA - Povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave ispred Palate Republike sve je spremno za sutrašnje obilježavanje.

Srpska i Srbija spremne za proslavu Dana srpskog jedinstva

Republika Srpska i Srbija spremne su za proslavu Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Vučić objavio video povodom Dana srpskog jedinstva: "Srpstvo je vaskrslo"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom "Tik-Tok" nalogu najnoviji video-snimak povodom predstojećeg Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave - 15. septembra, uz poruku da je srpski narod jedan i nedjeljiv.

Zidine starog grada u bojama trobojke

TREBINJE - Povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, zidine Starog grada u Trebinju večeras su bile u bojama srpske trobojke.

Vučić: Ujedinjeni i složni Srbi mogu da prevaziđu sve nedaće

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je povodom Dana srpskog jedinstva, koji od ove godine obilježavaju Srbija i Republika Srpska, da Srbi ujedinjeni i složni mogu da prevaziđu sve nedaće, pobijede sve probleme i osiguraju budućnost svoje djece.

Predsjednica Srpske čestitala Dan srpskog jedinstva

BANJALUKA - Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je, uz prigodnu fotografiju na društvenoj mreži Instagram, Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Banjaluku krasi 500 zastava povodom Dana srpskog jedinstva

BANJALUKA - Povodom praznika - Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, koji ove godine prvi put zajednički obilježavaju Republika Srpska i Srbija, ulice Banjauke danas su okićene sa 500 srpskih zastava.

Beograd sutra u bojama srpske zastave povodom Dana srpskog jedinstva

Povodom praznika - Dana srpskog jedinstva, sutra će najvažnije ulice Beograda biti okićene sa 4.000 srpskih zastava, a Most na Adi, Brankov most, Palata Albanija, Dom Narodne skupštine i Fontana na Slaviji biće osvijetljeni bojama srpske zastave, saopštio je večeras zamjenik gradonačelnika Goran Vesić.

Najčitanije