Dani komedije

"Generalna proba samoubistva" najbolja predstava na "Danima komedije 2019"

Predstavom "Šećer je sitan, osim kad je kocka" beogradskog "Teatra na brdu" u kojoj su, po tekstu i u režiji Nikole Pejakovića, igrali Andrija Milošević, Sloboda Mićalović, Viktor Savić i Aleksandra Tomić, u Bijeljini je sinoć završen takmičarski dio festivala "Dani komedije 2019".

Otvoren 18. pozorišni festival "Dani komedije"

Pozorišni Festival "Dani komedije" u Bijeljini otvoren je večeras predstavom Zvezdara teatra "Generalna proba samoubistva", po tekstu i u režiji Dušana Kovačevića.

"Dani komedije" počinju 25. marta

Pozorišni festival "Dani komedije" biće održan u Bijeljini od 25. do 30. marta, a biće odigrano šest predstava u izvođenju pozorišnih trupa iz Srbije i Srpske, najavljeno je iz bijeljinske Gradske uprave.

Predstavom "Udaj se muški" završeni "Dani komedije"

BIJELJINA - Predstavom "Udaj se muški", u izvođenju Teatra "Ispad" iz Beograda, u kojoj je domaći mentalitet prikazan kroz organizaciju jedne svadbe, večeras je u Bijeljini zatvorena 17. Pozorišna manifestacija "Dani komedije".

"Dani komedije" od sutra u Bijeljini

BIJELJINA - U Bijeljini sutra počinju 17. "Dani komedije", tokom kojih će publika imati priliku da pogleda pet komedija u izvođenju pozorišta iz Banjaluke i Beograda.

Dani Komedije: "Sumnjivo lice", pismo Milene Dravić

Na pozorišnom festivalu najboljih komediografskih ostvarenja Srbije "Dani komedije" u Jagodini, večeras će biti izvedena predstava Narodnog pozorišta "Sumnjivo lice" Branislava Nušića u režiji Andraša Urbana.

"Ocat i sin" otvorili "Dane komedije"

TUZLA - Izvođenjem predstave "Ocat i sin" Zlatana Zuhrića Zuhre i Tina Sedlara sinoć u Bosanskom kulturnom centru Tuzla počeli su prvi "Dani komedije".

Najčitanije