Dani komedije

Trijumfom predstave "Naši dani" završeni "Dani komedije"

BIJELJINA - Predstava "Naši dani" Narodnog pozorišta Republike Srpske najbolja je predstava Pozorišnog festivala "Dani komedije", koji je u srijedu veče završen u Bijeljini.

Pred publikom pet predstava na "Danima komedije" u Bijeljini

Na 19. pozorišnom festivalu "Dani komedije" bijeljinska publika će od 16. oktobra do 6. novembra imati priliku da pogleda pet predstava pozorišta iz Srbije i Republike Srpske.

Otkazan festival “Dani komedije 2020”

BIJELJINA - JU Centar za kulturu „ Semberija“ obajveštava publiku da je pozorišni festival “Dani komedije 2020”, koji je planiran da se održi od 23. do 27. marta, otkazan.

"Generalna proba samoubistva" najbolja predstava na "Danima komedije 2019"

Predstavom "Šećer je sitan, osim kad je kocka" beogradskog "Teatra na brdu" u kojoj su, po tekstu i u režiji Nikole Pejakovića, igrali Andrija Milošević, Sloboda Mićalović, Viktor Savić i Aleksandra Tomić, u Bijeljini je sinoć završen takmičarski dio festivala "Dani komedije 2019".

Otvoren 18. pozorišni festival "Dani komedije"

Pozorišni Festival "Dani komedije" u Bijeljini otvoren je večeras predstavom Zvezdara teatra "Generalna proba samoubistva", po tekstu i u režiji Dušana Kovačevića.

"Dani komedije" počinju 25. marta

Pozorišni festival "Dani komedije" biće održan u Bijeljini od 25. do 30. marta, a biće odigrano šest predstava u izvođenju pozorišnih trupa iz Srbije i Srpske, najavljeno je iz bijeljinske Gradske uprave.

Predstavom "Udaj se muški" završeni "Dani komedije"

BIJELJINA - Predstavom "Udaj se muški", u izvođenju Teatra "Ispad" iz Beograda, u kojoj je domaći mentalitet prikazan kroz organizaciju jedne svadbe, večeras je u Bijeljini zatvorena 17. Pozorišna manifestacija "Dani komedije".

"Dani komedije" od sutra u Bijeljini

BIJELJINA - U Bijeljini sutra počinju 17. "Dani komedije", tokom kojih će publika imati priliku da pogleda pet komedija u izvođenju pozorišta iz Banjaluke i Beograda.

Dani Komedije: "Sumnjivo lice", pismo Milene Dravić

Na pozorišnom festivalu najboljih komediografskih ostvarenja Srbije "Dani komedije" u Jagodini, večeras će biti izvedena predstava Narodnog pozorišta "Sumnjivo lice" Branislava Nušića u režiji Andraša Urbana.

"Ocat i sin" otvorili "Dane komedije"

TUZLA - Izvođenjem predstave "Ocat i sin" Zlatana Zuhrića Zuhre i Tina Sedlara sinoć u Bosanskom kulturnom centru Tuzla počeli su prvi "Dani komedije".

Najčitanije