Dani piva

Hrvatski veterani: Ne želimo Bajagu na Danima piva u Sisku

ZAGREB - Udruženja ratnih veterana u Sisačko-moslovačkoj županiji smatraju "neprimjerenim i neumjesnim" da Momčilo Bajagić Bajaga 15. septembra održi koncert povodom Dana piva u Sisku, prenosi danas portal 24sata.hr.

Iskrena i obostrana emocija Banjaluke i "Yu grupe"

Ili živiš rokenrol ili ne znaš šta je to, stihovi su "Yu grupe" sa kultnog albuma "Rim" iz 1994. godine, koji je dobio naziv po mjestu snimanja. Ti stihovi su svoje mjesto i najčvršće utočište, međutim, pronašli u Banjaluci i okolnim gradovima, gdje uvijek na gostovanju popularnih rokera bivaju istaknuti na transparentima vjernih obožavalaca. Tako je bilo i u subotu uveče na otvaranju "Banjalučkih dana muzike", koje je obilježila upravo "Yu grupa". "Nona", "Dunavom šibaju vetrovi", "Gledaj samo pravo", "Bože, spasi me", samo su neke od pjesama koje su podsjetile na 48 godina dugu karijeru, a omaž ovom broju dat je nekoliko časova prije samog koncerta otvaranjem izložbe crteža Marije Đurić "Četrdeset osmi krug rock'n'rolla" u "The Master Craft Brewery" pabu.

Banjalučki dani muzike i piva: Izobilje zabave i dobrog zvuka

Nastupima regionalnih muzičkih zvijezda u četvrtak naveče na platou ispred tvrđave Kastel otvorena je manifestacija "Banjalučki dani muzike i piva".

"Generacija 5", "Hladno pivo", "Galija" i "Riblja čorba" narednih dana na Kastelu

Festival "Banjalučki dani muzike i piva", koji će biti održan na platou ispred tvrđave Kastel, sutra svoja vrata otvara za sve posjetioce.

Najčitanije