Danijel Krejg

Krejg prije 15 godina planirao da završi sa Bondom

Danijel Krejg je u novoj Tašenovoj knjizi, koja otkriva sve o snimanjima svih Bondova, otkrio da je posljednji nastup u ulozi Džejmsa Bonda planirao prije 15 godina kad se priključio franšizi prvim filmom "Kazino Rojal".

Danijel Krejg će dobiti zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih

Glumac Danijel Krejg, 53-godišnja zvijezda "Džejmsa Bonda", dobiće svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, turističkoj atrakciji u Los Anđelesu, najavljeno je.

Danijel Krejg se emotivno oprostio od uloge Džejmsa Bonda

Glumac Danijel Krejg snimljen je kako drži kratak oproštajni govor prijateljima u ekipi predstojećeg filma o Džejmsu Bondu, "No Time To Die".

Krejg najbolji Džejms Bond svih vremena

LONDON - Engleski glumac Danijel Krejg u anketi koju je sproveo britanski portal LADBible, a u kojoj je glasalo 18.000 ljudi, proglašen je najboljim Džejmsom Bondom svih vremena.

Poznati osiguravaju tijelo na milione i milijarde

Pjevačica Dženifer Lopez je od svog imena napravila brend, a svaki dio tijela je dobro osigurala i unovčila.

Glumac se povrijedio na snimanju filma, moraće na operaciju

Glumac Danijel Krejg (51) moraće na "manju operaciju članka", koji je povrijedio nakon što je pao na snimanju najnovijeg filma o čuvenom Džejmsu Bondu.

Danijel Krejg ponovo igra Bonda

Tvorci serijala filmova o Džejmsu Bondu objavili su da će Danijel Krejg ponovo nastupiti u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta.

Danijel Krejg stigao u Beograd, snima novog "Bonda"?

Britanski glumac Danijel Krejg stigao je u Beograd, prenosi "Kurir" i navodi da je razlog najvjerovatnije snimanje 25. nastavka o agentu 007, u čijoj ulozi će se Krejg naći posljednji put.

Rejčel Vajs i Danijel Krejg postali roditelji

Glumica Rejčel Vajs (48) i njene suprug Danijelu Krejgu (50) postali su ponosni roditelji jedne djevojčice.

Kritika i publika predlažu glumce za tajnog agenta 007

Uprkos spekulacijama, britanski glumac Danijel Krejg će glumiti u novom filmu o Džejmsu Bondu, ali vjerovatno da će to biti njegova posljednja uloga tajnog agenta.

Najčitanije