Danijela Štajnfeld

Otkazane sve predstave, Lečić: Kao srednjevekovni lov na veštice

Sve predstave koje su bile dio programa 38. po redu Pozorišnih susreta u Brčkom povukle su se iz takmičarskog dijela zbog zato što je Branislav Lečić član žirija festivala.

Lečić objavio "transkript" - navodni razgovor sa Danijelom Štajnfeld

Nakon što je u utorak, 9. novembra, na Twitteru objavio poruke i prepiske koje je 2016. godine, navodno, dobio od Danijele Štajnfeld, Branislav Lečić je objavio i dokument iz tužilaštva.

Lečić objavio prepisku sa Danijelom Štajnfeld

Glumac Branislav Lečić jutros je na TV Prva objasnio šta se dešavalo 7. maja 2012. godine, na dan za koji Danijela Štajnfeld tvrdi da ju je Lečić silovao.

Branislav Lečić: Danijela je montirala snimak razgovora

Glumac Branislav Lečić gostovao je u Jutarnjem programu na Prvoj televiziji i tom prilikom je negirao da je silovao Danijelu Štajnfeld, niti da je to mogao da uradi, jer se tog dana nije ni vidio sa njom.

Lečićevi advokati: Dokaze nismo iznosili u javnosti, ali jesmo gdje treba

BEOGRAD - Advokatski tim Branislava Lečića saopštio je da je vijest o odbačaju krivične prijave Danijele Štajnfeld protiv Lečića zbog navodnog silovanja očekivana pravda, te ukazuju da u prilog tome posjeduju dokaze koji nisu prezentovani javnosti ali jesu državnim organima.

Zašto je Tužilaštvo odbacilo prijavu Danijele Štajnfeld protiv Branislava Lečića

Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu glumice Danijele Štajnfeld protiv kolege Branislava Lečića, potvrđeno je za B92.net.

Protiv Lečića će ipak biti podnijeta krivična prijava? (IZMIJENJENO)

Krivična prijava protiv glumca Branislava Lečića, povodom optužbi da je silovao glumicu Danijelu Štajnfeld biće podnijeta Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, pišu beogradski mediji.

Lečić daje izjavu policiji

BEOGRAD - Glumac Branislav Lečić danas će policiji dati izjavu u prisustvu javnog tužioca, povodom tvrdnje glumice Danijele Štajnfeld da ju je silovao 2012. godine.

Lečić: Nisam počinio krivično delo, spreman sam za poligraf

Glumac Branislav Lečić izjavio je da je spreman da se podvrgne poligrafskom ispitivanju povodom navoda glumice Danijele Štajnfeld da ju je on silovao.

Oglasili se glumci i poznate ličnosti o slučaju Lečić

Glumica Danijela Štajnfeld optužila je Branislava Lečića za silovanje. Ova vijest uzburkala je cijelu sprsku javnost, a reagovale su i njihove kolege iz svijeta glume.

Lečić se oglasio nakon što je Štajnfeld dala izjavu policiji

Glumac Branislav Lečić negirao je danas optužbe o silovanju glumice Danijele Štajnfeld i istakao da je u pitanju, kaže, "najgnusnija laž" koja ima za cilj da ga diskredituje, saopštio je danas tim za medije Demokrata Srbije.

Danijela Štajnfeld o tome zašto ne otkriva ime silovatelja

Nakon što je glumica Danijela Štajnfeld u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me" otkrila je da ju je silovao moćni muškarac iz filmske industrije, njena potresna ispovijest postala je jedna od važnijih tema o kojoj ne prestaje da se priča.

Srpska premijera filma "Zaceli me" na Paliću

Dokumentarni film "Zaceli me" ("Hold me right") rediteljke Danijele Štajnfeld biće premijerno prikazan u Srbiji na Festivalu evropskog filma Palić, koji se ove godine održava od 12. do 18. septembra, najavili su organizatori festivala.

Oglasila se glumica Danijela Štajnfeld koju je silovao filmski moćnik

Glumica Danijela Štajnfeld nakon što je u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me" otkrila da ju je na početku karijere silovao filmski moćnik iz Srbije, oglasila se putem uživo uključenja na Instagramu.

Najčitanije