Darija Kisić

Kisić: Mere i te kako postoje, vakcinacija nema alternativu

BEOGRAD - Članica Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević izjavila je da u Srbiji i te kako postoje mjere za borbu protiv virusa korona koje su na snazi, ali i ukazala da vakcinacija nema alternativu, zbog čega je još jednom apelovala na sve da prime vakcinu protiv kovida 19.

Tepavčević: Srpski narod ponosan na hrabrost i humanost predaka

DOBOJ - Izaslanik predsjednika Srbije Darija Kisić Tepavčević istakla je da se srpski narod danas sa ponosom sjeća hrabrosti, solidarnosti i humanosti predaka koji su spasavali savezničke pilote u akciji "Halijard" prije 77 godina.

Kisić: Kovid propusnice se pokazale efikasnim

BEOGRAD - Kovid propusnice, koje su uvedene u nekim zemljama, pokazale su se efikasnim u stimulisanju ljudi da se vakcinišu, izjavila je danas ministarka i članica Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević i istakla da je vakcinacija jedino oružje u borbi protiv virusa korona.

Kisić: Sve kombinacije vakcina bezbedne

BEOGRAD - Prema istraživanjima sve kombinacije su bezbjedne kad se govori o trećoj dozi, kaže ministarka za rad i članica Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević, a njen je lični izbor, dodaje, treća doza od istog proizvođača.

Priština zabranila Dariji Kisić Tepavčević dolazak na KiM

BEOGRAD - Prištinske vlasti zabranile su ministarki za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Dariji Kisić Tepavčević da posjeti Kosovo i Metohiju, u svojstvu profesora Medicinskog fakulteta Prištinskog univerziteta, sa privremenim sjedištem u Kosovskoj Mitrovici.

Kisić: Na mladima je da zadaju posljednji udarac koroni

BEOGRAD - Kada je počela vakcinacija, mladi nisu bili prioritet te se zbog toga sada vakcinišu u manjem broju, rekla je danas članica Kriznog štaba i epidemiolog Darija Kisić Tepavčević i dodala da je sada na mladima da zadaju posljednji udarac koroni time što će se vakcinisati u što većem broju, kako bi se dostigao kolektivni imunitet.

Kisić Tepavčević: Pobeda nad virusom blizu, ali i dalje treba biti oprezan

Imamo razloga za optimizam, ali smo i dalje obazrivi. Ne smemo sada da posustanemo, jer nekoliko puta nas je virus korona demantovao u svemu, rekla je Darija Kisić Tepavčević, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije, u našoj emisiji Pečat.

Kisić Tepavčević: Nesumnjivo nam je uspeh na dohvat ruke

BEOGRAD - U Srbiji je mnogo povoljnija epidemiološka situaciju i bilježi se pad učestalosti oboljevanja, tako da su praktično od danas mogući stručni skupovi u zatvorenim prostorijama do 100 učesnika, uz poštovanje svih epidemioloških mjera - razmak između učesnika od najmanje dva metra i našenje maski, uz često provetravanje prostorija.

Kisić: Masovno okupljanje neće biti moguće još dugo

BEOGRAD - Član Kriznog štaba Darija Kisić Tepavčević izjavila je danas da je epidemiološka situacija u Srbiji povoljnija u odnosu na druge zemlje, ali da masovno okupljanje u zatvorenim prostorima još dugo neće biti bezbjedno i moguće.

Fasciniran Darijom Kisić, slao joj poruke 10 mjeseci

Uhapšeni Simon Simonović, koji je prijetio porukama doktorici Dariji Kisić Tepavčević, prilikom saslušanja priznao je krivicu, prenose srpski mediji.

Najčitanije