Darivanje

Korona nije uplašila dobrovoljne davaoce krvi

BANJALUKA, DOBOJ - Iz zavoda za transfuziju uvjeravaju da još imaju dovoljne količine dragocjene tečnosti, iako je broj akcija opao, a da se na muci poznaju junaci pokazuju ovih dana hrabri dobrovoljni davaoci koji dolaze da daruju krv, ali sa dodatno preduzetim mjerama i pooštrenim kriterijumima.

Rekorder u darivanju krvi Žiko Todorović: I životinji da zatreba, dao bih

BIJELJINA - Zvanično, dao je 232 doze krvi, a nezvanično, po njegovoj računici, mnogo više, odnosno oko 135 litara ove dragocjene tečnosti, na šta je i te kako ponosan.

Banjalučki vatrogasci darovali krv

Pripadnici Profesionalne teritorijalne vatrogasne jedinice (PTVJ) grada Banjaluka još jednom su pokazali humanost i na poziv Zavoda za transfuzijsku medicinu RS danas ponovo darovali krv.

Bivši borac krv darivao 87 puta

TREBINJE - Darivanjem krvi 30 bivših boraca Trebinjske brigade Vojske Republike Srpske u Trebinju je počela manifestacija obilježavanja Dana ove brigade.

"Bijeli mantili" iz Doboja dali krv

DOBOJ - Umjesto u ordinacijama i ambulantama, ljekare, medicinske sestre i tehničare te ostale zaposlene u Domu zdravlja Doboj, u danas smo zatekli u laboratoriji u kojoj su dali krv, neki od njih prvi put.

Banjalučki srednjoškolci darivali 353 doze krvi

BANJALUKA - Proljećnim akcijama dobrovoljnog davanja krvi, koje je organizovala Gradska organizacija Crvenog krsta Banjaluka i Zavod za transfuzijsku medicinu RS u saradnji sa srednjim školama odazvalo se više od 700 učenika, a ukupno je prikupljeno 353 doze krvi.

Banjalučki vatrogasci darovali krv

BANJALUKA - Vatrogasci iz Banjaluke još jednom su pokazali humanost, te na poziv Zavoda za transfuziju krvi darovali najdragocjeniju tečnost.

Radnici "Elektrokrajine" dali 121 dozu krvi

BANJALUKA - Aktiv dobrovoljnih davalaca krvi banjalučkog preduzeća "Elektrokrajina" u petak je organizovao tradicionalnu akciju dobrovoljnog davanja krvi radnika ovog preduzeća, a tom prilikom prikupljena je 121 doza.

Završena proljećna akcija dobrovoljnog davanja krvi: Ispit humanosti položilo 400 učenika

BANJALUKA - U proljećnoj akciji dobrovoljnog davanja krvi srednjoškolaca u Banjaluci prikupljena je ukupno 401 doza ove dragocjene tečnosti, potvrđeno je u Zavodu za transfuzijsku medicinu RS.

Kadeti darovali krv

BANJALUKA – Kadeti Policijske akademije Ministarstva unutrašnjih poslova RS učestvuju u tradicionalnoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi. Njih 150 danas, sutra i prekosutra dobrovoljo će darivati krv povodomDana policije – 4.aprila.

Najčitanije