Darko Šarić

Eksplodirao automobil svjedoka protiv Šarića

VALJEVO - Automobil Valjevca Gorana Nikolaševića, svjedoka u procesu koji se vodi protiv osumnjičenog narko-bosa Darka Šarića, eksplodirao je noćas.

Tužilac traži maksimalnu kaznu, Šarić oslobađanje

BEOGRAD - Darko Šarić, optužen za organizovanje kriminalne grupe za pranje novca u u Srbiji danas je u završnoj riječi pred Specijalnim sudom u Beogradu još jednom ponovio da nije kriv i tražio od suda da ga oslobodi od optužbi.

Tužilac traži maksimalnu kaznu za Šarićevo "pranje para"

BEOGRAD - Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je danas sudu da Darka Šarića i ostale optužene osudi na maksimalnu zakonsku kaznu zbog organizovanja kriminalne grupe koja je u Srbiji "prala novac", za koji se sumnja da je stečen krijumčarenjem kokaina.

Suđenje Šariću odloženo za 25. decembar

BEOGRAD - Suđenje Darku Šariću i ostalim optuženima za pranje novca, koje je pred završetkom, odloženo je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu za 25. decembar pošto se dvojica optuženih nisu pojavila u sudnici.

Odbijen Šarićev zahtjev za izuzeće sudije, dobio i branioca

BEOGRAD - Predsjednik Višeg suda u Beogradu odbio je novi zahtjev optuženog Darka Šarića za izuzeće sudije Siniše Petrovića, predsjednika Sudskog vijeća koje Šariću sudi za pranje novca u Srbiji, a koje ga je u decembru prošle godine osudilo na 15 godina zatvora zbog krijumčarenja kokaina.

Uhapšen tjelohranitelj brata Darka Šarića

PODGORICA - Podgoričanin Vladimir Bajčeta, telohranitelj brata Darka Šarića optuženog za šverc 5,7 tona kokaina i pranje 22 milona evra, uhapšen je u Tivtu zbog sumnje da je počinio krivično djelo prinuda.

Suđenje Šariću nakon više od osam godina ušlo u završnicu

BEOGRAD - Suđenje Darku Šariću i još 16-oro optuženih za pranje para u Srbiji ubacivaljem "prljavog novca" u legalne tokove, nakon osam godina je ušlo u završnicu, a epilog prvostepenom presudom se očekuje početkom jeseni.

Šarić dva dana proveo u bolnici: Institut "Dedinje" bio pod opsadom

​Darko Šarić, koji je nepravosnažno osuđen na 15 godina zatvora zbog šverca 5,7 tona kokaina, hitno je u ponedjeljak prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" zbog srčanih tegoba, saznaje Kurir.

Bratu Darka Šarića odšteta od 103.000 evra

PODGORICA - Pljevljak Duško Šarić, brat Darka Šarića, odlukom Osnovnog suda u Pljevljima dobiće od države 103.000 evra odštete zbog neosnovanog pritvora u trajanju od tri ipo godine.

Šarićevoj grupi ukupno 300 godina zartvora

BEOGRAD - Specijalni sud u Beogradu osudio je danas u ponovljenom postupku Darka Šarića na maksimalnu kaznu od 15 godina zatvora kao organizatora kriminalne grupe koja je prokrijumčarila 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu tokom 2008. i 2009. godine.

Najčitanije