Darko Šarić

Suđenje Šariću odloženo za 25. decembar

BEOGRAD - Suđenje Darku Šariću i ostalim optuženima za pranje novca, koje je pred završetkom, odloženo je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu za 25. decembar pošto se dvojica optuženih nisu pojavila u sudnici.

Odbijen Šarićev zahtjev za izuzeće sudije, dobio i branioca

BEOGRAD - Predsjednik Višeg suda u Beogradu odbio je novi zahtjev optuženog Darka Šarića za izuzeće sudije Siniše Petrovića, predsjednika Sudskog vijeća koje Šariću sudi za pranje novca u Srbiji, a koje ga je u decembru prošle godine osudilo na 15 godina zatvora zbog krijumčarenja kokaina.

Uhapšen tjelohranitelj brata Darka Šarića

PODGORICA - Podgoričanin Vladimir Bajčeta, telohranitelj brata Darka Šarića optuženog za šverc 5,7 tona kokaina i pranje 22 milona evra, uhapšen je u Tivtu zbog sumnje da je počinio krivično djelo prinuda.

Suđenje Šariću nakon više od osam godina ušlo u završnicu

BEOGRAD - Suđenje Darku Šariću i još 16-oro optuženih za pranje para u Srbiji ubacivaljem "prljavog novca" u legalne tokove, nakon osam godina je ušlo u završnicu, a epilog prvostepenom presudom se očekuje početkom jeseni.

Šarić dva dana proveo u bolnici: Institut "Dedinje" bio pod opsadom

​Darko Šarić, koji je nepravosnažno osuđen na 15 godina zatvora zbog šverca 5,7 tona kokaina, hitno je u ponedjeljak prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" zbog srčanih tegoba, saznaje Kurir.

Bratu Darka Šarića odšteta od 103.000 evra

PODGORICA - Pljevljak Duško Šarić, brat Darka Šarića, odlukom Osnovnog suda u Pljevljima dobiće od države 103.000 evra odštete zbog neosnovanog pritvora u trajanju od tri ipo godine.

Šarićevoj grupi ukupno 300 godina zartvora

BEOGRAD - Specijalni sud u Beogradu osudio je danas u ponovljenom postupku Darka Šarića na maksimalnu kaznu od 15 godina zatvora kao organizatora kriminalne grupe koja je prokrijumčarila 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu tokom 2008. i 2009. godine.

Darku Šariću 15 godina zatvora za šverc kokaina

Darko Šarić osuđen je na 15 godina zatvora u ponovljenom suđenju pred Specijalnim sudom u Beogradu po optužbama za šverc 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu.

Nova presuda Darku Šariću u ponedeljak

BEOGRAD - Specijalni sud u Beogradu izreći će u ponedeljak, 10. decembra, drugu prvostepenu presudu Darku Šariću i ostalim optuženim za šverc 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu.

Nikola Peković vraća milionski dug brata Darka Šarića

BEOGRAD - Bivši košarkaš Nikola Peković preuzeo je na sebe obavezu da banci vrati dug od 1,15 miliona evra svog kuma Duška Šarića, rođenog brata Darka Šarića.

Najčitanije