Darko Šarić

Odbijen Šarićev zahtjev za izuzeće sudije, dobio i branioca

BEOGRAD - Predsjednik Višeg suda u Beogradu odbio je novi zahtjev optuženog Darka Šarića za izuzeće sudije Siniše Petrovića, predsjednika Sudskog vijeća koje Šariću sudi za pranje novca u Srbiji, a koje ga je u decembru prošle godine osudilo na 15 godina zatvora zbog krijumčarenja kokaina.

Uhapšen tjelohranitelj brata Darka Šarića

PODGORICA - Podgoričanin Vladimir Bajčeta, telohranitelj brata Darka Šarića optuženog za šverc 5,7 tona kokaina i pranje 22 milona evra, uhapšen je u Tivtu zbog sumnje da je počinio krivično djelo prinuda.

Suđenje Šariću nakon više od osam godina ušlo u završnicu

BEOGRAD - Suđenje Darku Šariću i još 16-oro optuženih za pranje para u Srbiji ubacivaljem "prljavog novca" u legalne tokove, nakon osam godina je ušlo u završnicu, a epilog prvostepenom presudom se očekuje početkom jeseni.

Šarić dva dana proveo u bolnici: Institut "Dedinje" bio pod opsadom

​Darko Šarić, koji je nepravosnažno osuđen na 15 godina zatvora zbog šverca 5,7 tona kokaina, hitno je u ponedjeljak prebačen na Institut za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" zbog srčanih tegoba, saznaje Kurir.

Bratu Darka Šarića odšteta od 103.000 evra

PODGORICA - Pljevljak Duško Šarić, brat Darka Šarića, odlukom Osnovnog suda u Pljevljima dobiće od države 103.000 evra odštete zbog neosnovanog pritvora u trajanju od tri ipo godine.

Šarićevoj grupi ukupno 300 godina zartvora

BEOGRAD - Specijalni sud u Beogradu osudio je danas u ponovljenom postupku Darka Šarića na maksimalnu kaznu od 15 godina zatvora kao organizatora kriminalne grupe koja je prokrijumčarila 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu tokom 2008. i 2009. godine.

Darku Šariću 15 godina zatvora za šverc kokaina

Darko Šarić osuđen je na 15 godina zatvora u ponovljenom suđenju pred Specijalnim sudom u Beogradu po optužbama za šverc 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu.

Nova presuda Darku Šariću u ponedeljak

BEOGRAD - Specijalni sud u Beogradu izreći će u ponedeljak, 10. decembra, drugu prvostepenu presudu Darku Šariću i ostalim optuženim za šverc 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu.

Nikola Peković vraća milionski dug brata Darka Šarića

BEOGRAD - Bivši košarkaš Nikola Peković preuzeo je na sebe obavezu da banci vrati dug od 1,15 miliona evra svog kuma Duška Šarića, rođenog brata Darka Šarića.

Tužilac traži 30 do 40 godina zatvora za Šarića

BEOGRAD - Tužilaštvo za organizovani kriminal zatražilo je danas od suda da Darka Šarića osudi na maksimalnu zakonom predviđenu kaznu zatvora kao organizatora kriminalne grupe koja je švercovala kokain iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu.

Najčitanije