Darko Golić

Darko Golić na slobodi

BANJALUKA - Ljekar Darko Golić (60), izašao je iz pritvora u kojem je proveo mjesec dana zbog sumnje da je počinio obljubu nad nemoćnim licem.

Darko Golić izlazi iz pritvora

BANJALUKA - Banjalučko Tužilaštvo nije zatražilo produženje pritvora za ljekara Darka Golića osumnjičenog za obljubu nad nemoćnim licem, i on će se braniti sa slobode, potvrđeno je za "Nezavisne".

Goliću ističe pritvor, njegov advokat tvrdi da nema osnova za produženje

BANJALUKA - Jevto Janković, advokat doktora Darka Golića (60), osumnjičenog za obljubu pacijenta, rekao je za "Nezavisne" da dosadašnjom istragom protiv njegovog branjenika nisu pronađeni dokazi koji bi ukazali da je on počnio djelo za koje se tereti.

Golić suspendovan sa mjesta načelnika

BANJALUKA - Doktor Darko Golić, osumnjičen za obljubu tridesešestogodišenjg pacijenta, suspendovan je sa mjesta načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Univerzitetskog kliničkog centra RS, potvrđeno je "Nezavisnim" iz UKC RS.

Odbijena žalba, Golić ostaje iza rešetaka

BANJALUKA - Osnovni sud u Banjaluci odbio je žalbu branioca ljekara Darka Golića, osumnjičenog da je obljubio pacijenta, na odluku o pritvoru tako da Golić ostaje iza rešetaka, saznaju "Nezavisne".

Anesteziolog Golić najavljuje štrajk glađu

BANJALUKA - Načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje UKC RS Darko Golić (60), koji je uhapšen i pritvoren zbog sumnje da je obljubio pacijenta, počeće štrajk glađu ako ne bude pušten da se brani sa slobode.

Golić mjesec dana iza rešetaka

​BANJALUKA - Osnovni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor doktoru Darku Goliću, načelniku Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje UKC Republike Srpske, potvrđeno je za "Nezavisne" iz ovog suda.

Zatražen pritvor za Golića zbog straha da će ponoviti obljubu za koju se sumnjiči

BANJALUKA - Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, nakon ispitivanja Darka Golića, ljekara UKC-a RS, koji je osumnjičen za obljubu nad nemoćnim licem, stavio je danas prijedlog za određivanje mjere pritvora Osnovnom sudu u Banjaluci.

Šeranić: Interesi pacijenata moraju biti na prvom mjestu

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je Srni da zaštita i interesi pacijenata moraju da budu prioritet u radu zaposlenih u zdravstvenom sistemu.

Darku Goliću predložen pritvor

BANJALUKA - Darku Goliću, načelniku Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje, koji je osumnjičen za obljubu nad nemoćnim licem, predložen je pritvor, potvrdio je njegov advokat Jevto Janković, a odluku će donijeti Osnovni sud u Banjaluci.

Najčitanije