Darko Lazić

Andreana Čekić: Da ubije nekog, pomogla bih Darku Laziću da ga zakopa

Pjevačica Andreana Čekić istakla je da toliko voli svog kuma, pjevača Darka Lazića da bi mu u slučaju da ubije nekoga, pomogla da sakrije leš.

Ponovo neodgovaran: Darko Lazić će biti priveden na saslušanje

Policija je danas oko 13 časova u mjestu Subotište kod Brestača zaustavila vozilo "Porche panmera" kojim je upravljao Darko Lazić, gdje je prema pisanju medija iz Srbije vozilom upravljao bez vozačke dozvole.

Darko Lazić: Sa Ljubom Aličićem zdrava distanca

Pjevač Darko Lazić je otkrio u kakvom je sada odnosu sa kolegom Ljubom Aličićem.

U Hrvatskoj otkazani brojni događaji, ali zovu na nastup Darka Lazića

Većina događaja u Hrvatskoj, ali i u svijetu zbog epidemije virusa korona je otkazana. Ali, ne i u Solinu u kojem će noćni klub večeras raditi punom parom.

Darko Lazić o planovima za svadbu

Folk pjevač Darko Lazić u toku godine će se zakleti na vječnu ljubav svojoj vjerenici Marini Gagić, a taj trenutak željno iščekuje.

Darko Lazić o bivšoj: Nisam je prvi prevario, ona mene jeste

Pjevač Darko Lazić sa bivšom suprugom Anom Sević ima kćerku Lorenu, isticao je da su u dobrim odnosima, ali sada je prvi put otkrio manje poznate detalje iz njihovog braka.

Poklanja bubreg Darku Laziću: Neka mi se javi i krećem s analizama

Pjevač Darko Lazić je u velikom problemu, jer mu lijevi bubreg otkazuje i vrši samo djelimičnu funkciju.

Darko Lazić smanjio želudac

Darko Lazić već dvije godine ima velike poteškoće zbog prekomjerne kilaže, s kojom se bori od saobraćajne nezgode koju je doživio u oktobru 2018. godine.

Ljuba Aličić: Lazića i Džeja uništila droga, Keba me pokrao

Ljuba Aličić nema dlake na jeziku, a ovoga puta je opleo po kolegama, među kojima su Darko Lazić, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Džej Ramadanovski i Dragan Kojić Keba.

Darku Laziću i Cobiju zabranjuju ulazak u Švajcarsku

Pjevači Darko Lazić (28) i Slobodan Veljković Cobi (34) dobili su poziv za saslušanje u policiji u Cirihu, nakon snimaka na kojima se vidi kako uriniraju po pisti, čime su ometali javni red i mir.

Najčitanije