Darko Lazić

Na ročištu za starateljstvo pojavila se Marina, Lazić van Srbije

Danas je održano prvo ročište za starateljstvo nad sinom Aleksejem, na kojem je trebalo da prisustvuju Marina Gagić i Darko Lazić.

Advokat Ane Sević otkrio koliko joj Darko Lazić duguje

Pjevač Darko Lazić je progovorio o odnosu sa obje bivše partnerke, Anom Sević i Marinom Gagić, te istakao da Sevićevoj više ne duguje ništa vezano za alimentaciju za zajedničku kćerku Lorenu.

Darko Lazić se potukao sa djevojkom?

Pjevač Darko Lazić navodno se pobio sa svojom sadašnjom djevojkom Barbarom Bobak na proslavi punoljetstva kćerke Srećka Krečara, pišu mediji.

Darko Lazić o djevojci Barbari: "Neće postojati nikad više druga"

Folk pjevač Darko Lazić sinoć je prvi put gostovao sa djevojkom Barbarom Bobak u jednoj emisiji.

Darko i Barbara šokirali pratioce: "Vi ste za lečenje"

Folker Darko Lazić i njegova djevojka i pjevačica Barbara Bobak skoro svakoga dana privlače pažnju javnosti svojim ponašanjem, pa tako i ovoga puta zahvaljujući novoj fotografiji na Instagramu.

Darko Lazić se ponovo ženi, pripremaju šator za 1.000 gostiju

Darko Lazić riješio je da se ponovo ženi, ovaj put svojom djevojkom Barbarom Bobak, sa kojom je u vezi tek nekoliko mjeseci.

Barbara potpuno promijenila Darka Lazića

Nova djevojka Darka Lazića, Barbara Bobak je potpuno pomutila razum folkeru, pa prijatelji kažu da on više nije onaj stari.

Lazića prozivaju zbog fotografije: "Ostavite ga na miru, vrijeđanje nije zaslužio"

Pjevač Darko Lazić drastično je smršao, a zbog svog izgleda nerijetko nailazi na negativne komentare pratilaca na Instagramu.

Marina otkrila: Darko i ja nismo zajedno četiri meseca

Poslije spekulacija o odnosu Darka Lazića i Marine Gagić, pjevačeva bivša vjerenica je sada progovorila.

Darka Lazića ostavila vjerenica?

Folker Darko Lazić i njegova nezvanična supruga Marina Gagić, s kojom ima sina Alekseja, često su u žiži interesovanja javnosti zbog turbulentnog odnosa o kojem su u više navrata pričali, a sad se susreću s novim problemima.

Najčitanije