Darko Lazić

Darko Lazić: Sa Ljubom Aličićem zdrava distanca

Pjevač Darko Lazić je otkrio u kakvom je sada odnosu sa kolegom Ljubom Aličićem.

U Hrvatskoj otkazani brojni događaji, ali zovu na nastup Darka Lazića

Većina događaja u Hrvatskoj, ali i u svijetu zbog epidemije virusa korona je otkazana. Ali, ne i u Solinu u kojem će noćni klub večeras raditi punom parom.

Darko Lazić o planovima za svadbu

Folk pjevač Darko Lazić u toku godine će se zakleti na vječnu ljubav svojoj vjerenici Marini Gagić, a taj trenutak željno iščekuje.

Darko Lazić o bivšoj: Nisam je prvi prevario, ona mene jeste

Pjevač Darko Lazić sa bivšom suprugom Anom Sević ima kćerku Lorenu, isticao je da su u dobrim odnosima, ali sada je prvi put otkrio manje poznate detalje iz njihovog braka.

Poklanja bubreg Darku Laziću: Neka mi se javi i krećem s analizama

Pjevač Darko Lazić je u velikom problemu, jer mu lijevi bubreg otkazuje i vrši samo djelimičnu funkciju.

Darko Lazić smanjio želudac

Darko Lazić već dvije godine ima velike poteškoće zbog prekomjerne kilaže, s kojom se bori od saobraćajne nezgode koju je doživio u oktobru 2018. godine.

Ljuba Aličić: Lazića i Džeja uništila droga, Keba me pokrao

Ljuba Aličić nema dlake na jeziku, a ovoga puta je opleo po kolegama, među kojima su Darko Lazić, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Džej Ramadanovski i Dragan Kojić Keba.

Darku Laziću i Cobiju zabranjuju ulazak u Švajcarsku

Pjevači Darko Lazić (28) i Slobodan Veljković Cobi (34) dobili su poziv za saslušanje u policiji u Cirihu, nakon snimaka na kojima se vidi kako uriniraju po pisti, čime su ometali javni red i mir.

Doček pravoslavne Nove godine na Jahorini uz Darka Lazića

JAHORINA - Olimpijski centar "Jahorina" organizuje doček pravoslavne Nove godine uz koncert Darka Lazića, za koji je do sada prodato 1.800 karata, saopštilo je rukovodstvo Centra.

Upala na svirku Darka Lazića tvrdeći da je on otac njenog sina

Pjevač Darko Lazić je nedavno doživio neprijatnost od nepoznate djevojke koja je banula na njegov nastup u Njemačkoj tvrdeći da je on otac njenog trogodišnjeg sina.

Najčitanije