Darko Mladić

Darko Mladić: Ne odustajemo od borbe za zdravlje i život generala

Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića, izjavio je večeras Srni da nema namjeru da prestane da se bori za zdravlje i život svog oca i da ostaje pri namjeri da izdejstvuje dozvolu da generala pregleda tim srpskih ljekara.

Mladić: Prolongirati iznošenje žalbi zbog zdravstvenog stanja generala

BEOGRAD - Odbrana generala Ratka Mladića očekuje da Haški tribunal prolongira iznošenje usmene žalbe odbrane na prvostepenu presudu, zakazano za 24. i 25. avgust, zbog njegovog lošeg zdravstvenog stanja, rekao je danas Darko Mladić, sin generala Mladića.

Ađijus odbacio žalbu na neadekvatnu zdravstvenu njegu Mladića

BEOGRAD - Predsjednik Međunarodnog mehanizma za krivične sudove Karmel Ađijus odbacio je žalbu odbrane generala Ratka Mladića na neadekvatnu zdravstvenu njegu u haškom pritvoru, ali je ta žalba pred haškim Žalbenim vijećem i Međunarodnim komitetom crvenog krsta (MKCK) i njihov odgovor tek treba da stigne, rekao je Srni generalov sin Darko Mladić.

Darko Mladić: Stanje generala veoma lose

Zdravstveno stanje generala Ratka Mladića veoma je loše, a srpski ljekari su ubijeđeni da ima neko malo unutrašnje krvarenje koje traje već duže vremena i da je to razlog zašto je hemoglobin u padu i u "crvenoj zoni", rekao je za Srnu njegov sin Darko Mladić.

Darko Mladić: Sud prvi put priznao da se generalu pogoršalo stanje

HAG - Odbrana generala Ratka Mladića zadovoljna je odgađanjem statusne konferencije pred sudskim Mehanizmom u Hagu, ali ističe da je prvi put medicinska služba tog suda priznala da se generalu, koji je nedavno imao operaciju polipa debelog crijeva, još pogoršalo zdravstveno stanje, rekao je Srni generalov sin Darko Mladić.

Darko Mladić: Drastično pogoršana krvna slika generala

BEOGRAD - Postoje indicije da se krvna slika generala Ratka Mladića, koji je nedavno operisan u Hagu, drastično pogoršala, čak toliko da je možda i životno ugrožen, rekao je njegov sin Darko Mladić.

"Stanje generala Mladića polako ide na bolje"

BEOGRAD - Histopatološki nalaz generala Ratka Mladića, kojem je u Hagu prije dvije sedmice izvršena operacija benignog tumora debelog crijeva, pokazuje da nije kancerogen, a njegovo zdravstveno stanje polako ide na bolje.

Darko Mladić: Hag još ne dostavlja neophodne izvještaje

BEOGRAD - Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića, rekao je danas da porodica i advokati generala Mladića iz Haga još ne dobijaju sve potrebne izvještaje, neophodne za podnošenje zahtjeva da bude pušten na liječenje u Srbiju.

"Stanje Mladića veoma loše, operacija bi bila rizična po njegov život"

BEOGRAD - Zdravstveno stanje i krvna slika generala Ratka Mladića, koji je danas napunio 78 godina, veoma su loši i planirana operacija predstavala bi rizik po njegov život i, bukvalno, ubistvo, izjavio je njegov sin Darko Mladić.

Darko Mladić: Poslali smo podnesak Hagu s oznakom hitno

BEOGRAD - Nekadašnji komandant Vojske Republike Srpske general Ratko Mladić mora biti podvrgnut operaciji debelog crijeva.

Najčitanije