Darko Pančev

Darko Pančev o izolaciji: Mi koji smo bili u vojsci, navikli smo

Darko Pančev, legendarni golgeter Crvene zvezde i jedan od perjanica zlatne generacije iz 1991, koja je pokorila Evropu i svijet, sa porodicom živi u Skoplju.

Pančev: Modrić nije najbolji ni u istoriji Hrvatske, a kamoli u regiji

Mislim da Luka Modrić nije ni najbolji hrvatski igrač u istoriji, a svakako nije najbolji na ovim prostorima. Bez obzira na sve velike nagrade koje je sasvim zasluženo osvojio, rekao je najveći makedonski fudbaler svih vremena, bivši igrač Crvene zvezde Darko Pančev (54) u razgovoru za Večernji list.

Lopta kojom je Pančev donio titulu Zvezdi u Bariju morala na ''operaciju''

To što je jedna fudbalska lopta završila na stolu za "reanimaciju" u Centralnom institutu za konzervaciju i restauraciju u Beogradu (CIK), svjedoči da i sudbine predmeta, bili oni umjetnički ili ne, kada su dio istorije jedne zemlje, mogu biti zanimljivi koliko i sudbine ljudi.

Crvena zvezda prije 26 godina postala šampion Evrope

Na današnji dan prije 26 godine fudbaleri Crvene zvezde pobijedili su francuski Olimpik iz Marseja u finalu Kupa šampiona u Bariju i time ostvarili najveći uspjeh srpskog i jugoslovenskog klupskog fudbala.

Darko Pančev novi sportski direktor Vardara

Darko Pančev novi je sportski direktor skopskog Vardara, a predstavljen je u društvu izvršnog direktora Samoila Simeva i predsjednika Mirka Spaseskog.

Najčitanije