Darko Savić

BiH sa jednom medaljom ide iz Minska

Najbolji bh. kajakaš Darko Savić zauzeo je osmo mjesto u prvoj kvalifikacionoj grupi u trci sprint K1 na 1.000 metara na Evropskim igrama u Minsku.

Darko Savić najbolji sportista Republike Srpske

Kajakaš Darko Savić najbolji je sportista Republike Srpske u 2018. godini. Ovu odluku jednoglasno je donio stručni žiri Izbora deset najboljih sportista, kojeg je po 64. put organizovao "Glas Srpske".

Podrška ŽRK Borac u akciji protiv nasilja

Mnogi klubovi i bivši i sadašnji sportisti podržali su akciju Ženskog rukometnog kluba Borac "Stop nasilju i govoru mržnje sa tribina", a među njima su nekadašnja rukometašica Borca Sabina Pehić i legendarna košarkašica Aleksandra Mušić.

Darko Savić: Borac se diže iz pepela

Ženski rukometni klub Borac od kluba koji je prije sedam mjeseci bio na rubu gašenja danas je kolektiv u kojem se kuju planovi za povratak u Premijer ligu BiH. Takođe, dugovi su vraćeni, rekao je Darko Savić, novoizabrani direktor Borca.

Savić 24. na Svjetskom prvenstvu

Bh. kajakaš Darko Savić bio je 24. u spust klasiku na Svjetskom prvenstvu na divljim vodama u Švajcarskoj.

Savić: Jedva čekam start

Kajakaš Darko Savić vjeruje da može da napravi dobar rezultat na Svjetskom prvenstvu na divljim vodama u Švajcarskoj, gdje će osim njega Bosnu i Hercegovinu predstavljati Aneš Šudić i Dušan Mačkić.

Savić slavio i preuzeo vođstvo

Kajakaš banjalučkog Vrbas M:tela Darko Savić pobijedio je na trci ECA Evrokupa u sprintu na divljim vodama i nakon tri trke preuzeo vođstvo u generalnom plasmanu.

Tešanovićeva predsjednica ŽRK Borac

Nada Tešanović je večeras izabrana za predsjednika Ženskog rukometnog kluba Borac tako da je nekadašnji bh. šampion nakon dužeg vremena dobio upravu.

Savić kroti "Tigrov skok"

Banjalučanin Darko Savić jedan je od 10 kajakaša iz cijelog svijeta koji je dobio poziv Svjetske kajakaške federacije (ICF) da nastupi na međunarodnoj trci u Kini.

Kajakaš Darko Savić jedini takmičar BiH na Svjetskom prvenstvu

Kajakaš Darko Savić spreman je za još jedan veliki izazov nastup na Svjetskom prvenstvu na divljim vodama, a biće jedini predstavnik BiH na šampionatu u Francuskoj.

Najčitanije