Darko Savić

Iz Kine nose uspjehe i lijepe uspomene

Bh. kajakaši i članovi banjalučkog Kajak-kanu kluba Vrbas M:tel Darko Savić, Dušan Mačkić i Anes Šudić iz Kine nose uspjehe i lijepe uspomene. Nastupali su na trkama Svjetskog kupa, a Savić može da se pohvali da je pobijedio na najopasnijoj rijeci u Kini - Salvin, na kojoj je čuveni Tigrov skok.

Darko Savić: Podrška supruge vjetar u leđa

Aplauz za Darka Savića, direktora Ženskog rukometnog kluba Borac iz Banjaluke, dobitnika nagrade za fer-plej - sportski uzor, čuo se na manifestaciji Izbora najboljeg sportiste BiH u izboru "Nezavisnih" i Radio-televizije BiH, ali i mnogo puta ove sezone. Zaslužio je to nesebičnim davanjem sportu i podršci desetinama klubova u BiH.

Darko Savić peti na Svjetskom kupu u Kini

Bh. kajakaš Darko Savić bio je peti u klasičnoj trci u finalu Svjetskog kupa koji se održava u Kini.

Darko Savić zaštitno lice "Hifa Petrola"

​BANJALUKA - Darko Savić, jedan od najuspješnijih kajakaša na svijetu, potpisao je danas u Banjaluci ugovor i postao zaštitno lice naftne kompanije "Hifa Petrol", koja je prisutna na bh. tržištu već 14 godina.

BiH sa jednom medaljom ide iz Minska

Najbolji bh. kajakaš Darko Savić zauzeo je osmo mjesto u prvoj kvalifikacionoj grupi u trci sprint K1 na 1.000 metara na Evropskim igrama u Minsku.

Darko Savić najbolji sportista Republike Srpske

Kajakaš Darko Savić najbolji je sportista Republike Srpske u 2018. godini. Ovu odluku jednoglasno je donio stručni žiri Izbora deset najboljih sportista, kojeg je po 64. put organizovao "Glas Srpske".

Podrška ŽRK Borac u akciji protiv nasilja

Mnogi klubovi i bivši i sadašnji sportisti podržali su akciju Ženskog rukometnog kluba Borac "Stop nasilju i govoru mržnje sa tribina", a među njima su nekadašnja rukometašica Borca Sabina Pehić i legendarna košarkašica Aleksandra Mušić.

Darko Savić: Borac se diže iz pepela

Ženski rukometni klub Borac od kluba koji je prije sedam mjeseci bio na rubu gašenja danas je kolektiv u kojem se kuju planovi za povratak u Premijer ligu BiH. Takođe, dugovi su vraćeni, rekao je Darko Savić, novoizabrani direktor Borca.

Savić 24. na Svjetskom prvenstvu

Bh. kajakaš Darko Savić bio je 24. u spust klasiku na Svjetskom prvenstvu na divljim vodama u Švajcarskoj.

Savić: Jedva čekam start

Kajakaš Darko Savić vjeruje da može da napravi dobar rezultat na Svjetskom prvenstvu na divljim vodama u Švajcarskoj, gdje će osim njega Bosnu i Hercegovinu predstavljati Aneš Šudić i Dušan Mačkić.

Najčitanije