Darko Savić

Rukometni savez regije Banjaluka: Savić nagradio mlade šampione

Rukometni savez regije Banjaluka na čelu s agilnim predsjednikom Darkom Savićem nagradio je mlade šampione BiH iz Republike Srpske. Novčani iznos od po 500 maraka, te po tri lopte i table za trenere dobili su: ŽRK Borac (šampionke u juniorskoj konkurenciji), ORK Borac (juniorski prvaci) i Škola rukometa Banjaluka čiji su klinci bili najbolji u konkurenciji dječaka rođenih 2010, odnosno 2008. godine.

Anđela Stojanović i naredne sezone u dresu Borca

Iako je tek nedavno završena sezona, agilna Uprava Ženskog rukometnog kluba Borac već je počela sa pripremama za novu sezonu u kojoj će osim u domaćim takmičenjima nastupiti i na međunarodnoj sceni.

“Osice” u odbranu titule kreću protiv Izviđača

U Mostaru je održan žrijeb za novu sezonu Premijer lige BiH u rukometu nakon kojeg su poznati parovi prvog kola u obje konkurencije.

Osvojena tripleta: "Osicama" i Kup Republike Srpske

Nakon prvenstva i Kupa BiH, rukometašice Borca osvojile su i Kup Republike Srpske čime su zaokružili perfektnu sezonu, vjerovatno najuspješniju u u svojoj bogatoj istoriji.

Sedma titula prvaka: “Osice” vratile krunu u Banjaluku

Rukometašice Borca šampionke su Bosne i Hercegovine za sezonu 2020/21.

Banjalučka ekipa u novom spotu protiv nasilja u porodici

Darko Savić Dare i Nemanja Mačinković Redov udružili su snage s Andreom Vulić i kroz tekst koji je prava priča iz dva ugla, ugla posmatrača i ugla odraslog čovjeka koji se prisjeća nasilja u porodici kad je bio dijete, pozvali sve ljude da prekinu tišinu i prestanu da ignorišu postojanje nasilja oko nas.

Redov i Darko Savić podržali žene i poručili im "Ne trpi"

Reper Redov i sportista Darko Savić iz Banjaluke pridružili su se kampanji "16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama" i kroz novu pjesmu poslali poruku svim ženama: "Ne trpi."

Pjesma "BL SOUL" okupila poznata banjalučka lica

Spot za pjesmu "BL SOUL" koju izvode Redov x Glue ft. Dare, promovisan je večeras u Banjaluci.

Iz Kine nose uspjehe i lijepe uspomene

Bh. kajakaši i članovi banjalučkog Kajak-kanu kluba Vrbas M:tel Darko Savić, Dušan Mačkić i Anes Šudić iz Kine nose uspjehe i lijepe uspomene. Nastupali su na trkama Svjetskog kupa, a Savić može da se pohvali da je pobijedio na najopasnijoj rijeci u Kini - Salvin, na kojoj je čuveni Tigrov skok.

Darko Savić: Podrška supruge vjetar u leđa

Aplauz za Darka Savića, direktora Ženskog rukometnog kluba Borac iz Banjaluke, dobitnika nagrade za fer-plej - sportski uzor, čuo se na manifestaciji Izbora najboljeg sportiste BiH u izboru "Nezavisnih" i Radio-televizije BiH, ali i mnogo puta ove sezone. Zaslužio je to nesebičnim davanjem sportu i podršci desetinama klubova u BiH.

Najčitanije