Daun

Daun sindrom centar od danas ustanova socijalne zaštite

BANJALUKA - Daun sindrom centar od danas postaje ustanova socijalne zaštite, odnosno prvi Centar za socijalnu rehabilitaciju lica s invaliditetom u BiH, potvrdio je za "Nezavisne" Zoran Jelić, direktor Daun sindrom centra.

Daun sindrom centar Banjaluka: Sviraju emocijama, uče plesati i slikati

U Daun sindrom centru Banjaluka, i pored pandemije virusa korona, mladi imaju pune ruke posla, jer su, pored obuke za konobare i škole glume, pokrenuli i radionice umjetničkog tipa pa mladi uče o muzici, plesu i slikanju.

"Doživi Srpsku kroz druženje sa Daun sindrom osobama"

ISTOČNO SARAJEVO - Daun sindrom centar Banjaluka (DSC BL), u saradnji sa Olimpijskim centrom "Jahorina", organizuje radionicu "Doživi Srpsku kroz druženje sa Daun sindrom osobama", u petak sa početkom u 13 časova, u hotelu "Vučko" na Jahorini.

DP RS uz djecu sa Daun sindromom

BANJALUKA - Objavama na društvenim mrežama te emitovanjem snimaka svojih predstava na YouTube kanalu, Dječije pozorište RS svaki dan nastoji da zaokupira pažnju roditelja i djece i da alatima koji su danas jedino dostupni popravi raspoloženje svojim pratiocima.

Prve dvije radionice u Daun sindrom centru: Uče kako postati pčelari i voćari

BANJALUKA - Grupa od šest osoba sa Daunovim sindromom danas je prošla dvije u nizu od 10 radionica o pčelarstvu i voćarstvu, koje će trajati naredna tri mjeseca.

Konobari s Daun sindromom ponovo u "Eklektiku"

BANJALUKA - Mladi konobari, osobe s Daun sindromom iz Daun sindrom centra, sutra će od 19 časova usluživati goste u kafe-baru "Eklektik".

Gosti oduševljeni konobarima s Daunom

BANJALUKA - Reakcije gostiju su veoma pozitivne. Oni su oduševljeni novim konobarima i mnogi se žele fotografisati s njima. Ostavljaju im i bakšiš.

Oduzeli mu starateljstvo nad sestrom sa Daunom

LAKTAŠI - Nakon smrti naših roditelja postao sam staratelj sestre Ivane, djevojčice sa Daunovim sindromom, i to sam bio sve do trenutka kada je ona postala punoljetna. Tada mi je Centar za socijalni rad u Laktašima oduzeo starateljstvo, ogorčeno priča Dario Peričević (38) iz Trna, kod Laktaša.

Najčitanije