David Dragičević

Roditelji predali zahtjev za ekshumaciju Davida Dragičevića

BANJALUKA - Roditelji Davida Dragičevića, Suzana Radanović i Davor Dragičević predali su danas zvanični zahtjev za ekshumaciju njegovog tijela.

Stanivuković, Dragičević i Dabić prijavljeni Tužilaštvu

BANJALUKA - Policija je prijavila poslanika PDP-a u NS RS Draška Stanivukovića, Davora Dragičevića, oca Davida Dragičevića, te Željka Dabića, a koji su osumnjičeni za pozivanje na nasilnu promjenu ustavnog uređenja Republike Srpske.

Suzana Radanović saslušana u banjalučkoj policiji

BANJALUKA - Suzana Radanović, majka stradalog banjalučkog mladića Davida, saslušana je danas u banjalučkoj policiji, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašteno prisluškivanje i tonsko snimanje.

Suzana Radanović pozvana na ispitivanje

BANJALUKA - Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića, pozvana je da se sutra javi u Sektor kriminalističke policije Policijske uprave Banjaluka.

Završeno okupljanje na Trgu Krajine: "Skupova na ovaj način više neće biti"

BANJALUKA - Na Trgu Krajine u Banjaluci završeno je okupljanje građana koji su pružili podršku porodici Dragičević i grupi "Pravda za Davida" u potrazi za istinom o ubistvu mladog Banjalučanina Davida Dragičevića. Davidov otac, Davor, poručio je da "skupova na ovaj način više neće biti".

Čubrilović: Na ulici se želi preoblikovati vlast u Republici Srpskoj

​BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović ocijenio je danas da nije ljudski ni moralno zloupotrebljavati bol porodice Dragičević i politizovati slučaj stradanja Davida Dragičevića kako bi se na ulici preoblikovala vlast u Srpskoj.

Protestna šetnja grupe "Pravda za Davida" u centru Banjaluke

BANJALUKA - Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, je sa grupom "Pravda za Davida" održao još jednu protestnu šetnju u centru Banjaluke.

Višković: Porodici Dragičević najteže, Vlada RS na raspolaganju

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković ocijenio je večeras da dešavanja na banjalučkom Trgu Krajine vezano za grupu "Pravda za Davida" očito predstavljaju čistu zloupotrebu tragedije te poručio da slučaj stradanja Davida Dragičevića treba riješiti što prije.

Građani i večeras u protestnoj šetnji u Banjaluci

Članovi grupe "Pravda za Davida" i u petak naveče su izašli na ulice Banjaluke kako bi i održali protestnu šetnju i tako pružili podršku porodici Dragičević.

Tegeltija stigao u Tužilaštvo na sastanak o predmetu "Dragičević"

BANJALUKA - Milan Tegeltija, predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH, upravo je zajedno sa članovima Stalne komisije za efikasnost tužilaštava stigao pred Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, gdje bi trebao započeti sastanak sa Mahmutom Švrakom, glavnim tužiocem Republickog javnog tužilaštva RS i Želimirom Lepirom, glavnim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Najčitanije