David Dragičević

Tužilaštvo: Suzana Radanović da dostavi dokaze ukoliko ih ima

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka pozvalo je Suzanu Radanović, majku ubijenog Davida Dragičevića, da ukoliko raspolaže dokazima da je izvršilac krivičnog djela pripadnik MUP-a Republike Srpske kojeg je imenovala na svom Facebook profilu, njih bez odlaganja dostavi Tužilaštvu.

MUP pozvao banjalučko tužilaštvo da ispita optužbe Suzane Radanović

​BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske pozvalo je Okružno javno tužilaštvo Banjaluka da ispita tačnost navoda i izjasni se povodom teških optužbi Suzane Radanović u kojima iznosi ime navodno odgovornog za smrt njenog sina Davida Dragičevića, a koje su prenijeli pojedini portali.

Radojičić: Nerazjašnjeno stradanje Dragičevića - sjenka nad gradom

​BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da to što još nisu razjašnjene okolnosti pod kojim je stradao dvadesetjednogodišnji David Dragičević drži sjenku nad gradom.

Lepir: U toku istraga protiv više NN lica u predmetu "Dragičević"

​BANJALUKA - Glavni okružni javni tužilac Želimir Lepir rekao je za Srnu da Okružno javno tužilaštvo Banjaluka preduzima sve potrebne i odgovarajuće istražne radnje kako bi istraga u vezi sa stradanjem Davida Dragičevića iz Banjaluke bila što prije okončana otkrivanjem izvršilaca krivičnog djela i rasvjetljavanjem činjenica i okolnosti pod kojima je ono izvršeno.

Višković: Riješiti slučaj Dragičević

BANJALUKA – Radovan Višković, predsjednik Vlade RS, rekao je da žali zbog izgubljenog života Davida Dragičevića, te da od nadležnog tužilaštva očekuje da riješi slučaj.

David Dragičević sahranjen u Austriji

Posmrtni ostaci Davida Dragićevića iz Banjaluke sahranjeni su danas u austrijskom gradu Wiener Neustadt, u blizini Beča, gdje živi njegova majka Suzana Radanović, javlja Anadolija.

Posmrtni ostaci Davida Dragičevića ispraćeni iz Banjaluke

BANJALUKA - Članovi grupe "Pravda za Davida” ispratili su danas iz Banjaluke posmrtne ostatke Davida Dragičevića, koji su, na zahtjev porodice, prije dva dana ekshumirani i biće prevezeni i sahranjeni u Austriji.

Obavljena ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića

BANJALUKA – Ekshumacija posmrtnih ostataka Davida Dragičevića, na zahtjev njegovih roditelja Suzane Radanović i Davora Dragičevića, obavljena je danas na Novom groblju u Banjaluci.

Roditelji predali zahtjev za ekshumaciju Davida Dragičevića

BANJALUKA - Roditelji Davida Dragičevića, Suzana Radanović i Davor Dragičević predali su danas zvanični zahtjev za ekshumaciju njegovog tijela.

Stanivuković, Dragičević i Dabić prijavljeni Tužilaštvu

BANJALUKA - Policija je prijavila poslanika PDP-a u NS RS Draška Stanivukovića, Davora Dragičevića, oca Davida Dragičevića, te Željka Dabića, a koji su osumnjičeni za pozivanje na nasilnu promjenu ustavnog uređenja Republike Srpske.

Najčitanije