David de Hea

De Hea postaje najplaćeniji golman svijeta

Španski reprezentativac David de Hea (28) potpisaće novi dugogodišnji ugovor s Mančesterom Junajtedom, na osnovu kojeg će postati najplaćeniji golman na svijetu.

Juventus želi da De Hea bude "novi Bufon"

Italijanski fudbalski gigant Juventus uključio se u trku za transfer golmana Mančester Junajteda Davida De Hee, prenose mediji na Ostrvu.

De Hea potpisuje novi ugovor sa Junajtedom

Prvi golman Mančester Junajteda David De Hea uskoro će produžiti ugovor sa engleskim fudbalskim klubom, prenose mediji na Ostrvu.

Gola djevojka golmana Mančestera "raspalila" maštu "Crvenih đavola"

Golman Mančester Junajteda Davi De Hea u ženskom svijetu važi za veoma poželjnog mladića, ali on ima nešto što bi poželjeli i svi muškarci.

Mančester odbio realovu ponudu za De Heu

Prema pisanju engleskog "Sky sporta" Mančester junajted odbio je ponudu Real Madrida od 68 miliona evra za Davida De Heu.

De Hea ide u Real

Gol­man Man­čes­ter ju­naj­te­da Da­vid de Hea do­go­vo­rio je uslo­ve pre­las­ka u Re­al Ma­drid i pre­os­ta­lo je da klu­bo­vi utan­če vi­si­nu tran­sfe­ra, ko­ji bi tre­ba­lo da izno­si naj­ma­nje 70 mi­li­ona evra, pi­še "Mar­ka".

De Hea ruši Bufonov rekord?

Sve učestalije su priče da će David De Hea na ljeto napustiti redove Mančester Junajteda i stati na gol madridskog Reala.

Najčitanije