Davor Božinović

Božinović: Holandija ima probleme zbog svoje odluke

ZAGREB - Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović izjavio je da sve što Krizni štab radi, može biti uspješno jedino ako ga građani slijede i prihvataju mjere.

Božinović: Vrlo brzo ćemo pooštriti mjere za okupljanja

ZAGREB - Ministar unutrašnjih poslova i potpredsjednik hrvatske Vlade Davor Božinović rekao je da će Nacionalni štab civilne zaštite vrlo brzo za cijelu Hrvatsku donijeti odluku o ograničenju broja učesnika na okupljanjima poput svadbi.

Hrvatska ukida obaveznu izolaciju za građane BiH

SARAJEVO, BANJALUKA, ZAGREB - Nekoliko dana nakon odluke da građane BiH pošalje u četrnaestodnevnu izolaciju, Hrvatska bi od sutra trebalo da odustane od te mjere, mada iz hrvatske vlade u vezi s ovim pitanjem stižu oprečne informacije.

Božinović najavio nove promjene za prelazak granice

ZAGREB - Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske i šef Nacionalnog štaba za civilnu zaštitu Davor Božinović najavio je danas ponovo revidiranje odluke o obaveznom 14-todnevnom karantinu za građane BiH, Srbije i Sjeverne Makedonije, koja je donesena je prije "samo dva dana".

Božinović: Za sad bez strožih mjera u Hrvatskoj

ZAGREB - Šef hrvatskog štaba civilne zaštite, ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović izjavio je danas da se trenutno ne planira uvođenje dodatnih obvezujućih mjera u borbi protiv korona virusa.

Božinović: Hrvatska u borbi s koronom među najboljim u Evropi i svijetu

ZAGREB- Nakon potpisivanje ugovora o nabavci Sistema za rano upozoravanje i upravljanje krizama (SRUUK) članovi Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske trenutnu epidemiološku situaciju u Hrvatskoj ocijenili su među najboljima u Evropskoj uniji i svijetu te dodali kako to potvrđuju i serološki testovi čiji će rezultati biti uskoro objavljeni.

Božinović: Još nije vrijeme za proglašenje kraja epidemije

ZAGREB - U Hrvatskoj još nije vrijeme za proglašenje kraja epidemije virusa korona, izjavio je šef Nacionalnog štaba Civilne zaštite Davor Božinović.

Božinović apelovao: Humor na 1. april da bude smiješan, a ne opasan

ZAGREB - Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović apelovao je na današnjoj pres konferenciji Nacionalnfrog štaba civilne zaštite na građane da humor koji sutra butu širili povodom 1. aprila bude samo smiješan, a ne da dezinformiše I postane opasan.

Božinović o migrantima: Imamo planove ako bi došlo do eskalacije

ZAGREB - Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović izjavio je da ih situacija sa migrantima ne može iznenaditi i da imaju planove ako bi došlo do eskalacije.

Radončić u Zagrebu: Migrantsku krizu tretirati kao bezbjednosni problem

SARAJEVO - Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Fahrudin Radončić zamolio je ministra unutrašnjih poslova Hrvatske Davora Božinovića da se velika migrantska krize više ne tretira samo kao humanitarno, već i bezbjednosno pitanje.

Najčitanije