Davor Božinović

Božinović: Nikada nisu kazali kako naša policija humano postupa

JASTREBARSKO - Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Bozinović izjavio je da su se i ranija pisanja o navodnoj brutalnosti hrvatske policije prema migrantima pokazala neutemeljenim, pa se nada da će tako biti i sa najnovijim optužbama.

Božinović: Veći pritisak migranata na Hrvatsku iz BiH

ZAGREB - Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović izjavio je danas da je ove godine za 20 odsto veći pritisak migranata na hrvatsku granicu iz BiH u odnosu na isti period prošle godine.

Božinović: Moguće da nas i Njemačka stavi na 'crvenu' listu

ZAGREB - Načelnik Nacionalnog stožera civilne zaštite Hrvatske Davor Božinović u srijedu je kao sigurno naveo daljnje produženje zabrane rada noćnih klubova iza ponoći, s obzirom da su u najvećem broju novozaraženih mladi koji su boravili u noćnim klubovima, posebno u srednjoj Dalmaciji.

Božinović: Holandija ima probleme zbog svoje odluke

ZAGREB - Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović izjavio je da sve što Krizni štab radi, može biti uspješno jedino ako ga građani slijede i prihvataju mjere.

Božinović: Vrlo brzo ćemo pooštriti mjere za okupljanja

ZAGREB - Ministar unutrašnjih poslova i potpredsjednik hrvatske Vlade Davor Božinović rekao je da će Nacionalni štab civilne zaštite vrlo brzo za cijelu Hrvatsku donijeti odluku o ograničenju broja učesnika na okupljanjima poput svadbi.

Hrvatska ukida obaveznu izolaciju za građane BiH

SARAJEVO, BANJALUKA, ZAGREB - Nekoliko dana nakon odluke da građane BiH pošalje u četrnaestodnevnu izolaciju, Hrvatska bi od sutra trebalo da odustane od te mjere, mada iz hrvatske vlade u vezi s ovim pitanjem stižu oprečne informacije.

Božinović najavio nove promjene za prelazak granice

ZAGREB - Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske i šef Nacionalnog štaba za civilnu zaštitu Davor Božinović najavio je danas ponovo revidiranje odluke o obaveznom 14-todnevnom karantinu za građane BiH, Srbije i Sjeverne Makedonije, koja je donesena je prije "samo dva dana".

Božinović: Za sad bez strožih mjera u Hrvatskoj

ZAGREB - Šef hrvatskog štaba civilne zaštite, ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović izjavio je danas da se trenutno ne planira uvođenje dodatnih obvezujućih mjera u borbi protiv korona virusa.

Božinović: Hrvatska u borbi s koronom među najboljim u Evropi i svijetu

ZAGREB- Nakon potpisivanje ugovora o nabavci Sistema za rano upozoravanje i upravljanje krizama (SRUUK) članovi Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske trenutnu epidemiološku situaciju u Hrvatskoj ocijenili su među najboljima u Evropskoj uniji i svijetu te dodali kako to potvrđuju i serološki testovi čiji će rezultati biti uskoro objavljeni.

Božinović: Još nije vrijeme za proglašenje kraja epidemije

ZAGREB - U Hrvatskoj još nije vrijeme za proglašenje kraja epidemije virusa korona, izjavio je šef Nacionalnog štaba Civilne zaštite Davor Božinović.

Najčitanije