Davor Božinović

Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske: Migrante su tukli policajci

Ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović daje izjavu u Briselu.

Božinović najavio mjere za Jadran: Ograničavamo svadbe, takmičenja, skupove

Davor Božinović, prvi čovjek hrvatskog Nacionalnog štaba za civilnu zaštitu i ministar unutrašnjih poslova ove zemlje, otkrio je za Dnevnik Nove TV da će Štab donijeti nove mjere koje će se odnositi na jadransku regiju koja je u narandžastom.

Božinović: Od juna izdavaćemo zelene kovid potvrde

ZAGREB - Od 1. 6. ćemo biti u stanju izdavati digitalne zelene kovid potvrde, što je važno za našu turističku sezonu, ali i ukupnu borbu protiv epidemije, rekao je ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović na sjednici Nacionalog štaba ove zemlje.

Ministar zaprijetio: Nema više državne pomoći za one koji krše mjere

ZAGREB - Potpredsjednik hrvatske vlade i ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović zaprijetio je danas da ugostitelji koji krše korona mjere ograničenja neće imati pravo na pomoć države.

Božinović: Nikada nisu kazali kako naša policija humano postupa

JASTREBARSKO - Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Bozinović izjavio je da su se i ranija pisanja o navodnoj brutalnosti hrvatske policije prema migrantima pokazala neutemeljenim, pa se nada da će tako biti i sa najnovijim optužbama.

Božinović: Veći pritisak migranata na Hrvatsku iz BiH

ZAGREB - Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović izjavio je danas da je ove godine za 20 odsto veći pritisak migranata na hrvatsku granicu iz BiH u odnosu na isti period prošle godine.

Božinović: Moguće da nas i Njemačka stavi na 'crvenu' listu

ZAGREB - Načelnik Nacionalnog stožera civilne zaštite Hrvatske Davor Božinović u srijedu je kao sigurno naveo daljnje produženje zabrane rada noćnih klubova iza ponoći, s obzirom da su u najvećem broju novozaraženih mladi koji su boravili u noćnim klubovima, posebno u srednjoj Dalmaciji.

Božinović: Holandija ima probleme zbog svoje odluke

ZAGREB - Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović izjavio je da sve što Krizni štab radi, može biti uspješno jedino ako ga građani slijede i prihvataju mjere.

Božinović: Vrlo brzo ćemo pooštriti mjere za okupljanja

ZAGREB - Ministar unutrašnjih poslova i potpredsjednik hrvatske Vlade Davor Božinović rekao je da će Nacionalni štab civilne zaštite vrlo brzo za cijelu Hrvatsku donijeti odluku o ograničenju broja učesnika na okupljanjima poput svadbi.

Hrvatska ukida obaveznu izolaciju za građane BiH

SARAJEVO, BANJALUKA, ZAGREB - Nekoliko dana nakon odluke da građane BiH pošalje u četrnaestodnevnu izolaciju, Hrvatska bi od sutra trebalo da odustane od te mjere, mada iz hrvatske vlade u vezi s ovim pitanjem stižu oprečne informacije.

Najčitanije