Davor Dragičević

Stanivuković, Dragičević i Dabić prijavljeni Tužilaštvu

BANJALUKA - Policija je prijavila poslanika PDP-a u NS RS Draška Stanivukovića, Davora Dragičevića, oca Davida Dragičevića, te Željka Dabića, a koji su osumnjičeni za pozivanje na nasilnu promjenu ustavnog uređenja Republike Srpske.

Suzana Radanović zapalila svijeću za Davida: Ne znam gdje je Davor

BANJALUKA - Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića, u hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci zapalila je svijeću za Davida, a kako je rekla na okupljanje nije nikoga pozvala, jer je policija zabranila skupove.

Pušteni članovi grupe "Pravda za Davida" koji su sinoć uhapšeni

BANJALUKA - Osobe koje su u nedjelju naveče uhapšene u Banjaluci tokom protestnog okupljanja grupe "Pravda za Davida", puštena su nakon ispitivanja, saznaju "Nezavisne".

Policija traga za Davorom Dragičevićem i još četiri lica

BANJALUKA - Banjalučka policija traga za Davorom Dragičevićem , Stelom Milanović, Aleksandrom Gluvić, Stefanom Blagićem, Njegošem Tomićem zbog sinoć održanog skupa " Pravda za Davida", koji se kako navode iz policije, nije održao u skladu sa prijavom tog skupa.

Završeno okupljanje na Trgu Krajine: "Skupova na ovaj način više neće biti"

BANJALUKA - Na Trgu Krajine u Banjaluci završeno je okupljanje građana koji su pružili podršku porodici Dragičević i grupi "Pravda za Davida" u potrazi za istinom o ubistvu mladog Banjalučanina Davida Dragičevića. Davidov otac, Davor, poručio je da "skupova na ovaj način više neće biti".

Protestna šetnja grupe "Pravda za Davida" u centru Banjaluke

BANJALUKA - Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, je sa grupom "Pravda za Davida" održao još jednu protestnu šetnju u centru Banjaluke.

Vučić: Postoji struja koja želi udaljavanje od Srbije

VRANJE- Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ga je zabrinula rečenica Davora Dragičevića "šta neko iz Srbije radi u Banjaluci", jer se pokazuje da postoji snažna struja i u srpskom narodu koja želi udaljavanje od Srbije.

Višković: Porodici Dragičević najteže, Vlada RS na raspolaganju

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković ocijenio je večeras da dešavanja na banjalučkom Trgu Krajine vezano za grupu "Pravda za Davida" očito predstavljaju čistu zloupotrebu tragedije te poručio da slučaj stradanja Davida Dragičevića treba riješiti što prije.

Građani i večeras u protestnoj šetnji u Banjaluci

Članovi grupe "Pravda za Davida" i u petak naveče su izašli na ulice Banjaluke kako bi i održali protestnu šetnju i tako pružili podršku porodici Dragičević.

Vučić: Narod u RS da ne sluša lažove, moramo se držati zajedno

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zamolio je večeras narod u Republici Srpskoj da ne sluša lažove i one koji bi da posvađaju "dva oka u glavi" i poručio da je Srpska opstala zato što je imala snažnu podršku Srbije.

Najčitanije