Davor Dragičević

Slučaj "Dragičević": Kukić tvrdi da je dokaze brisao po nalogu Rađena

BANJALUKA - Alenu Kukiću (36) iz Banjaluke, osumnjičenom da je brisanjem snimaka video-nadzora sa objekta u Ulici Velibora Janjetovića Janje počinio krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela u slučaju "Dragičević", određen je jednomjesečni pritvor.

Prvo hapšenje u slučaju Dragičević

BANJALUKA - Banjalučanin A.K. (36) uhapšen je zbog sumnje da se može dovesti u vezu sa ubistvom mladića Davida Dragičevića, a Osnovni sud u Banjaluci odredio mu je jednomjesečni pritvor, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Dodik: Istinu o smrti Dragičevića tražiti od tužilaštva

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi volio da se što je prije moguće dođe do istine o smrti mladića Davida Dragičevića, ali da to treba da se traži od tužilaštva, a ne da se javnosti šalju neke druge poruke.

"Pravda za Davida": Rok za hvatanje ubica 25. septembar

BANJALUKA - Imaju rok do 25. septembra da uhvate ubice, poručio je Davor Dragičević, otac ubijenog dvadesetjednogodišnjaka Davida.

PU Banjaluka: Poziv građanima da na zakonit način izražavaju svoje stavove

BANJALUKA – Protiv svih učesnika okupljanja ispred Policijske uprave Banjaluka za koje se utvrdi da su postupali suprotno odredbama zakona o javnom okupljanju i javnom redu i miru RS, nadležnom sudu, biće podneseni zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Davor Dragičević: Noć provodimo ispred zgrade policije

BANJALUKA - Davor Dragičević, otac ubijenog Banjalučanina Davida Dragičevića, poručio je da sa građanima ostaje do jutra ispred zgrade Policijske uprave Banjaluka.

Davor Dragičević održao pres o proteklih šest mjeseci borbe

BANJALUKA - Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića za kojeg tvrdi da je ubijen, pa bačen u Crkvenu, održao je pres konferenciju na kojoj je prikazao snimak na kojem su montirane izjave onih koji su uključeni u istragu ovog slučaja. Potom je odgovarao na pitanja novinara.

Davor Dragičević: U petak dokazi o ubistvu Davida

BANJALUKA - Na Trgu Krajine u Banjaluci 171. dan traži se pravda za Davida Dragičevića. Poruke uvijek iste, mir i dostojanstvo za istinu i pravdu.

Dragičević pisao svim strankama u RS

BANJALUKA - "Svim političkim partijama i relevantnim institucijama i faktorima ove države poslao sam dopis", rekao je Davor Dragičević, otac tragično nastradalog Banjalučanina Davida na 170. okupljanju grupe "Pravda za Davida" na Trgu Krajine u Banjaluci.

Počela sjednica kolegijuma NS RS o zakazivanju posebne sjednice o "slučaju Dragičević"

BANJALUKA - U Banjaluci je danas počela sjednica Kolegijuma Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj bi trebalo da se utvrdi dnevni red i termin održavanja posebne sjednice na zahtjev 28 poslanika koji su predložili tačku "Razmatranje neustavnih i nezakonitih radnji pojedinih predstavnika institucija Srpske u slučaju ubistva Davida Dragičevića".

Najčitanije